Jump to content

shorty09

Потребители
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно shorty09

shorty09's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Този сериал много ме радва. С изключение на Хоята /Joon Hee/(няма лошо ,че неговата "ориентация" не е като общоприетата) , всички са направо луди за връзване. Озвучаването е неповторимо . За първи път ми се иска корейски сериал да е по-дълъг, отколкото са го замислили.
  2. И аз съм очарована от сериалчето. Грабва вниманието още в началото и те държи до края. Изгледах го " на един дъх". Много симпатични и талантливи главни актьори и добра игра на всички останали.
  3. Изгледах този сериал преди доста време, но и аз не останах впечатлена от него. Започнах го заради многото положителни отзиви и съжалявам за изгубеното време. Което пък означава, че хора много - мнения също. Така че не е нужно тези, които са възхитени от сериала да се правят на някакви си "защитници" . Глупаво е. А тези, които се чудят дали да го гледат е най- добре да не четат коментарите. Пробвайте се. Може пък да ви допадне.
  4. Реших да изгледам сериала, защото е училищна драма, а те са едни от любимите ми. Хареса ми, но не ме грабна от самото начало. Просто реших да му дам шанс и не съжалявам, че го направих. До първата половина за мен си беше типичната корейска драма, но след това нещата се поосвежиха и стана дори забавен. Актьорите бяха големи сладури. Май точно затова не се отказах да го гледам. Музиката и танците също бяха страхотни. Амииии , който реши да го гледа нека не се отказва. Определено си заслужава.
  5. Сериал, който започнах с предубеждение, но ми стана един от любимите след първите епизоди. Дори не знам колко пъти съм го гледала до сега. Горещо го препоръчвам.
  6. Този сериал ми е един от любимите. Не знам колко пъти съм го гледала до сега, защото когато ми доскучае и си го пускам. Янкуми е страхотна. Де да имаше такива учители и при нас.
  7. Гледах този филм преди година и останах ужасена от човешката жестокост. Не очаквах, че точно японците се занимават с бизнес, който е свързан с унищожаването на делфините. Жалко е. Дано, ако някога се осъзнаят не бъде твърде късно.
  8. Пълна лудница . Всичка са невероятни образи. Много се забавлявах докато го гледах. Един от любимите ми сериали.
  9. Определено много силен сериал изпълнен най-вече с отрицателни емоции ( поне за мен). Първият сериал, който не можах да изгледам " на един дъх" , понеже негативизма ми идваше в повече. Много злоба и омраза почти през цялото време. Заслугата е на страхотната игра на актьорите, които са се справили перфектно. Shin Hyun Joon го гледах за първи път, но беше невероятен. Много му пасваше тази роля. So Ji Sub е сладур от където и да го погледнеш. . Справил се е отново много добре с ролята. Дразнеща ми беше малката егоистична севернокорейка, която така и не можа да ме впечатли макар да беше положителен персонаж. Прескачах си моментите с нея особено след първата половина на сериала. Макар и да имаше развитие на характера пак не можа да ми стане симпатична. Но това си е лично мое мнение. Хареса ми добрият край. Благодарности на преводачите.
  10. Любимият ми сериал. Смях, смях и пак смях.
  11. Още съм в началото на сериала, но мога да кажа, че е зарибяващ. Умирам да се смея на комичните ситуации, които са страшно много и един епизод го гледам повече от час, понеже си връщам забавните моменти по няколко пъти. Главната актриса е много сладка. Може и да не е супер хубавица, но има излъчване.( А тези които не я харесват какво ли биха казали за тази, която е главната в прехваления сериал "Тайната градина", където едва я изтърпях "красавицата " 2 епизода, че и ми се видя много " дървена". Така, че всеки с вкуса си.) Ji Sung е просто невероятен. Гледах го в "Swallow the Sun" и не мога да повярвам, че това е същия актьор. Страшна скица е. Хиро го гледам за първи път и ми допадна играта му, макар и да изглежда леко като "дървенце". Симпатяга си е иначе момчето. " Лошата " мацка пък изобщо не е такава , каквата са се опитали да ни я покажат. Изглеждаше по-скоро нещастна и смешна. А актрисата е мноооого хубава. Бащата и бабата също са големи образи. Благодаря на екипа, който се занимава с превода. ======================================================================================================================================== Иииии.. след като изгледах и последният епизод мога да кажа, че този сериал ми се нарежда сред любимите. Изключително свеж, лек и забавен. Драмата, която задължително присъства във всеки един корейски сериал беше много малко и почти не я усетих. Дори и в драматичните моменти си имаше лек хумор. Всички герои много ме радваха. Не бях с големи очаквания и може би точно затова ми хареса. Сюжета може и да не е кой знае какво ( имаше си клишета), но пък и не е необходимо всеки сериал да бъде дълбокомислен или да дава житейски послания за зрителя. Просто се наслаждавах на невероятната игра на актьорите и разпусках с усмивка на уста всяка вечер.
  12. Много ми хареса сериалчето. Започна много силно с куп комични ситуации, но към края май се бяха поуморили актьорите . Особено последният епизод беше слабичък, но все пак останах с усмивка от гледането му. . Нямаше прекалено много "лоши" и прекалено много драматизиране. Всичко беше добре балансирано и приятно за гледане. Ън Хе беше великолепна. Макар да не съм ѝ фен ме очарова с играта си. Канг Джи Хуан още като го гледах в "Хонг Гил Донг" ми хареса. В този сериал си беше пак голям чаровник. Определено отново ще гледам нещо друго с него. Гледайте и няма да съжалявате! Благодарности на екипа за превода!
  13. Много леко и приятно сериалче. Нямаше излишни драми и преиграване. Изгледах го с голямо удоволствие. Симпатични актьори и весели моменти в изобилие. Зареди ме с много положителни емоции. Благодарности на екипа за превода!
  14. Много добро сериалче и добра актьорска игра. Гледала съм доста корейски сериали до момента, но това е един от малкото, в който главната героиня не ме изнерви.
  15. Страхотен сериал, който си заслужава отделеното време!!! Много добър сценарий, невероятен каст, силна игра на актьорите, а за музиката нямам думи. Любителите на този жанр изобщо да не се чудят, а да го теглят.
×
×
  • Създай нов...