Jump to content

kremenski

Потребители
 • Posts

  376
 • Joined

 • Last visited

About kremenski

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Варна

Recent Profile Visitors

1,458 profile views

kremenski's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

39

Reputation

 1. *** На площадката неистово реве дете, майката очевидно предала се, не му обръща внимание. Към тях се приближава възрастен мъж и с укор се обръща към майката: - Госпожо, не виждате ли детето се зачервило от реване, що за майка сте Вие? Толкова ли сложно нещо иска горкото дете, че го оставяте така жално да плаче? - Нищо сложно господине, синът ми си изкопа дупка в пясъка и сега иска да си я вземе вкъщи.
 2. Някой ще ми помогне ли да идентифицирам актьора, който играе сладкия млад мечок?
 3. ... и не мога да се сетя това момче в кой друг да сериал съм го гледала, и не мога, и това е! Иначе до трети епизод: стандартно, сладко, с някои и други логически безсмислици, но пак да кажа: сладко - общо взето стандартно леко сиропче. За кьоравите лели, дето не могат да четат субтитри като мен, да кажа, че го има и дублиран на руски. P.S. Намерих къде съм го гледала, сега пък не е могат да се сетя нито сюжета на другия сериал, нито какъв го играеше там... Ще трябва да го прегледам на нова сметка.
 4. Благодаря! ...явно още не доста ще има да гледам...
 5. Освен, че че става дума за китайски сериал, че нищо друго не успях да намеря: Не успях да намеря тема при нас, нито колко епизода е. Първите единадесет ми допаднаха, обаче ако ще трябва да чакам още петдесет да качат през ден, в през три... Та: Някой ще може ли да помогне ли с информация? Имаме ли тема при нас (която е не успях да намеря)? Колко епизода е това удоволствие?
 6. Някой ще вкара ли данни и посока за красавецът, който играе Jung Ka-Ik - годеникът-убиец на докторката - Lee Jae Yoon (И Дже Юн) в описанието? И тема си имаме за него... А аз си го гледам с руски дублаж направо в тюбето - за сега са само до 14 епизод.
 7. Ама върви му да играе лисугерче с тия очички! Все още чакам да се яви като "главния положителен любовник" след Woman Who Still Wants to Marry. Попаднах на едно интересно видео, което е разказва за актьорите от БОФ.
 8. Някой знае ли от къде е събрано това видео?
 9. *** Мъж на средна възраст си седи в крайпътно заведение. Влизат трима рокери. Првият отива при мъжа и си угася фаса в чинията му, вторият се изплюва в млякото му, а третият направо събаря чинията му на пода. Без да каже нито дума, мъжът става, остава парите на сервитьорката и си излиза. Тримата се настаняват на една от масите и разглеждат менюто. Идва сервитьорката да вземе поръчката, единият й се хили: - Тоя не беше никакъв мъж, а? - презрително казва. - И за шофьор не го бива - отговаря тя - току-що прегази три мотора с камиона си и въобще не се усети даже да спре и да види какво става!
 10. *** Пристига мафиот в полицията и казва: – Започнах да получавам писма с явни заплахи по мой адрес. – Естествено, анонимни? – А, не! Подписани са от началника на данъчната служба. *** В данъчното: - Във Вашата данъчна декларация за миналата година сте посочили, че сте заработи 20 000 лв., а сте изхарчили 205 000 лв. Какво означава това? - Как какво означава?! Означава, че не мога да вържа двата края! *** - Представи си, че си сама вкъщи и идват извънземните. Какво ще направиш? - Мусака! На всички им харесва. *** Жена отива в църквата на изповед. – Отче, съгреших със свещеника от съседното село! – И защо трябваше да ходиш чак в съседното село?
 11. Прочетох една публикация, която ме накара да си задам някои въпроси. Интересно, кой има интерес да отиде в Япония, без да има уважение към историята им? И въобще ... Първоначално, когато прочетох заглавието "Надраскаха ”Локо София” върху Мемориала на мира в Хирошима", реших, че е някакво журналистическо изхвърляне тип: заглавие, което опровергаваме в статията. Уви! Чудих се да ме е срам, да се ядосвам или да се смея.
 12. Абе... младежът ми изглежда по-невивен от "девицата"... - нещо не мога да възприема това основно разминаване с концепцията от мангата. Любопитно ми е какво ще направят. Ама ми звучи като да купиш първокласен стейк и трюфели и да вземеш да ги направиш на шир-потреба хамбургери, пакетирани...
 13. Обожавам тази Манахуа!!! Чета и препрочитам откакто я открих - събитие, при което душата ми се окъпва в светлина и продължавам деня с усмивка. Страшно красива е - и като рисунка, и като история. Толкова исках да се филмира, но не съм се надявала, че наистина ще се случи. Чувствам се, все едно някой е прочел желанията ми и е решил да ги изпълни - приказно е! ☺️ За съжаление и аз съм на мнение, че девойката не е за тази роля.
 14. И моята трактовка по темата: Най-добре се смее този, който е на правилните хапчета. А най-прекрасно - който постига същия резултат без хапчета.
×
×
 • Create New...