Jump to content

kremenski

Потребители
 • Content Count

  370
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 тофу

About kremenski

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 10/21/1973

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Варна

Recent Profile Visitors

1,157 profile views
 1. Някой знае ли от къде е събрано това видео?
 2. *** Мъж на средна възраст си седи в крайпътно заведение. Влизат трима рокери. Првият отива при мъжа и си угася фаса в чинията му, вторият се изплюва в млякото му, а третият направо събаря чинията му на пода. Без да каже нито дума, мъжът става, остава парите на сервитьорката и си излиза. Тримата се настаняват на една от масите и разглеждат менюто. Идва сервитьорката да вземе поръчката, единият й се хили: - Тоя не беше никакъв мъж, а? - презрително казва. - И за шофьор не го бива - отговаря тя - току-що прегази три мотора с камиона си и въобще не се усети даже да спре и да види какво става!
 3. *** Пристига мафиот в полицията и казва: – Започнах да получавам писма с явни заплахи по мой адрес. – Естествено, анонимни? – А, не! Подписани са от началника на данъчната служба. *** В данъчното: - Във Вашата данъчна декларация за миналата година сте посочили, че сте заработи 20 000 лв., а сте изхарчили 205 000 лв. Какво означава това? - Как какво означава?! Означава, че не мога да вържа двата края! *** - Представи си, че си сама вкъщи и идват извънземните. Какво ще направиш? - Мусака! На всички им харесва. *** Жена отива в църквата на изповед. – Отче, съгреших със свещеника от съседното село! – И защо трябваше да ходиш чак в съседното село?
 4. Прочетох една публикация, която ме накара да си задам някои въпроси. Интересно, кой има интерес да отиде в Япония, без да има уважение към историята им? И въобще ... Първоначално, когато прочетох заглавието "Надраскаха ”Локо София” върху Мемориала на мира в Хирошима", реших, че е някакво журналистическо изхвърляне тип: заглавие, което опровергаваме в статията. Уви! Чудих се да ме е срам, да се ядосвам или да се смея.
 5. Абе... младежът ми изглежда по-невивен от "девицата"... - нещо не мога да възприема това основно разминаване с концепцията от мангата. Любопитно ми е какво ще направят. Ама ми звучи като да купиш първокласен стейк и трюфели и да вземеш да ги направиш на шир-потреба хамбургери, пакетирани...
 6. Благодаря за удоволствието!
 7. Обожавам тази Манахуа!!! Чета и препрочитам откакто я открих - събитие, при което душата ми се окъпва в светлина и продължавам деня с усмивка. Страшно красива е - и като рисунка, и като история. Толкова исках да се филмира, но не съм се надявала, че наистина ще се случи. Чувствам се, все едно някой е прочел желанията ми и е решил да ги изпълни - приказно е! ☺️ За съжаление и аз съм на мнение, че девойката не е за тази роля.
 8. И моята трактовка по темата: Най-добре се смее този, който е на правилните хапчета. А най-прекрасно - който постига същия резултат без хапчета.
 9. Япония отново е подложена на изпит от природата. Вчера остров Кюшу е бил разтресен от 6,4 по скалата на Рихтер (според други източници 6 или 6,5). Епицентърът е в префектура Кумамото, разрушени са части от едноименния замък. Най-големи щети са нанесени в град Машики. Имало е два големи труса през няколко часа. Жертвите са най-малко девет, има съборени сгради, пострадала магистрала. Много фирми са прекратили работата си там и извършват проверки за безопасност и щети. Невероятният японски дух и дисциплина, на които се възхищавам, предполагам, че са възпитани точно поради суровите проявления на природата там. Няма как да излъжеш с документи сградата, че е достатъчно здрава да понесе тази степен на земетръс - или е или не е. Природата не можеш да излъжеш, както лъжеш администрацията...
 10. Сериозно ли бе?! Ама че финал! Точно понабра скрост и ... изчезна (понеже това не мога да го нарека финал). Развитието на сюжета просто подсказва за 16-епизоден формат. Наистина изглежда все едно някой го е одрязал накрая със сатъра.Но пък много добро настроение и хубави образи.
 11. Някой има ли представа дали ще се качват следващите серии (след 12-та) за гледане онлайн?
 12. Много благодаря за работата ви по този сериал!
 13. kremenski

  Asura (2012)

  След два епизода тайландска романтична комедия (над час всеки), този филм беше най-хубавото, което можеше да намеря - безкрайно логичен като послание сюжет, много красива рисунка и жива анимация. Единственото, което ми чезне от пътя на логиката е първото оцеляване на малкия тооочно в тая му възраст от огъня в началото. Природните картини бяха поразителни.
 14. На другия край на линка за четене онлайн от доста време се е настанило едно "Hosting Permanently Disabled". Някой да може да помогне с актуално местенце за красотите?
 15. Благодаря,lukreciana, сега ми се поизясниха някои неща . Сериалчето здраво ме зарежда с настроение. Нещо новите серии доста драматично го подкараха, но залагам на положителна развръзка. Благодаря за превода и за качването за гледяне онлайн с наши субтитри!
×
×
 • Create New...