Jump to content

justfan

Потребители
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от justfan

  1. Хареса ми като цяло сериала. Искаше ми се по-водеща роля на Мин Хо. Последните 2 серии не ме грабнаха толкова, колкото първите 6. Все пак препоръчвам
  2. Изгледах 5-те епизода, излезли до момента, харесва ми сериала. Препоръчвам.
  3. На мен сериалът много ми хареса. Държи в напрежение до самия край, историята е много интересна и заплетена. Препоръчвам го!
  4. Много хубава драма. Хареса ми. Щеше ми се да завърши по друг начин, но нямаше как. Препоръчвам сериала с две ръце... който не го е гледал - да го гледа!
  5. Много добър сериал! Препоръчвам го, Щеше ми се финалът да бъде различен.
  6. Xареса ми. Не е истина как за толкова малко време се каза толкова много. А играта на моя любимец е без коментар.
  7. Имам нужда от помощ за един сериал, чийто име не се сещам. Сериалът, мисля, започва когато героите са млади. Момичето ослепява, имаше някакво дърво, където влюбените се срещаха. Сещам се, че тя се бе оженила за един богаташ, който й помогна да възвърне зрението си,,, оттам-нататък черно петно. Надявам се някой да се сети за името на сериала. Благодаря предварително!
  8. Моето мнение кореспондира изцало с горестоящото. Лек и приятен сериал, който обаче едва ли ще остави траен спомен в съзнанието ми.
  9. Присъединявам се към всеобщото мнение. Изключителен сериал! Който не го е гледал, да не се плаши от броя серии и да го почва!
  10. Агата Кристи, "Смъртта на г-жа Макгинти"
  11. Много добър сериал. Заслужава си гледането.
  12. justfan

    Представяне

    Пон Яну 04, 2010 7:40 pm -------------------------------------------------------------------------------- Нов съм, иначе следя форума от доста време и ,както се подразбира, съм голям фен на азиатското кино, в часност на сериалите. Ако може да ми предлойите някои серяли, преведени, подобни на - Б.О.Ф и Красавците, би било страхотно.Благодаря.
  13. Първият ми изгледан японски сериал. Останах очарован! Несъмнено си заслужава гледането! Препоръчвам ви го!
×
×
  • Създай нов...