Jump to content

roslava

Потребители
 • Content Count

  510
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 тофу

About roslava

 • Rank
  Пазител

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Благодаря за темата! Аз следя сериалчето,много е хубаво.Харесвам такива драми,може да са 120 епизода,но пък са късички което според мен си е сериал от 60 епизода. И в други сериали показват колко много порасналите деца слушат родителите си,как родителите избират и се намесват в избора на бъдещата съпруга или съпруг.но тук направо е прекалено.
 2. Много хубав сериал,във всеки епизод показват по една затрогваща история на пациент.Заслужено рейтинга е толкова висок.
 3. Селско момиче,бабата и женшена беше в I Really Really Like You. И аз веднага направих асоциация с този сериал.
 4. Много,много забавен сериал- любим.Почти през цялото време съм се смяла,бодигардчето и селянчето голяма двойка.В началото като котката и мишката бяха,докато момето се осъзнае. Има и български превод: А помежду другото този сериал не имаше ли тема вече
 5. Харесвам българска народна музика,веднага ми идва на ум една много хубава и тъжна песен на Борис Машалов -" Заблеяло Ми Агънце".Винаги когато я слушам ми се насълзяват очите и ми се свива сърцето. http://vbox7.com/play:e2e8f100 Може би затова,че съм от македонския край,македонските песни ми са слабост. Костадин Гугов -"Биляна платно белеше" https://youtu.be/datfSnLsMbE Едни от най хубавите македонски песни са изпети от певци на Ансамбъл "Пирин" Руска Стойменова "Имала майка" Илия Аргиров - Де гиди, луди млади години
 6. Започна да става доста интересно,има напрежение особено как завърши 10 епизод.
 7. Чудих се как Блейк ще забогатее,откъде ще вземи пари,
 8. Нямах намерение да се намесвам,но не се стърпях,съгласна съм с desini,а за да бъда по точна ще посоча два сайта които са дали подобно резюме: и
 9. И двамата главни са ми много симпатични,имат доста голяма възрастова граница,но на екран не им се забелязва изобщо,така са я направили Uee,че да изглежда много измъчена и смачкана от живота млада жена. Първите два епизода бяха много добри,харесвам такива сюжети- брак по договор.
 10. Много си е хубаво сериалчето,къде на друго място са събере ни толкова много красиви,здрави и левенти момци. Да им се не нагледа човек,очи пълни-ръце празни. Майтапа на страна,ако се абстрахираме от някои неща,не се задълбочаваме, сериала си е супер.Специално на мен си ми харесва и очаквам с нетърпение следващите епизоди.
 11. Голям пропуск от моя страна,че не съм изгледала до сега този невероятно хубав филм. Аз също си спомних за ученическите ми години с моите приятелки/съученички/.Какви луди глави бяхме и сега на сбирките на годишнините от завършването когато се събираме,си спомняме с умиление за тези прекрасни отминали години. Много хубав филм,много!
 12. Да,и аз съм много изненадана с този звезден актьорски състав. Малко ми напомня на 49 Days. Силно се надявам тук да се позабавлявам подобаващо.
 13. Честит рожден ден на това талантливо момче! Здраве и късмет, мнооого награди не само в Корея ,но и международни.
 14. Абе,че няма да ги съберат е ясно,но може и да има малко колебание или съчувствие от страна на бившата съпруга,когато загази този мазник.Колкото и нервирана да му е,ще го разбере защо е постъпил така,защо е продал магазина. Корейските аджуми,няма да му простят изневярата,както и лъжата,а за двамата влюбени няма да има проблем,защото сме гледали доста корейски семейни драми в които се събират разведена с дете и ерген,не е проблем.А и тук няма майки,бащи,лели които да им се бъркат. Иначе за мен най колоритния образ е този на съпруга,
×
×
 • Create New...