Jump to content

lovevirus

Потребители
 • Content count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 тофу

About lovevirus

 • Rank
  Млад господар

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. lovevirus

  Goblin (2016)

  Хаха, явно аз съм гледала някакъв друг сериал, като гледам предния пост. Мнения всякакви. Този Secret love affair го изоставих на 1ва или 2ра серия беше. Що се отнася до Гоблин, не смятам че е бил предвидим. От началото до края не знаех какво ще стане. Имах съмнения, но предположение че всяка седмица си чаках двете серийки, е сериозен индикатор, че до края не ме пусна Гоблин вълната, дори и сега. Първоначално и аз не успях да свикна с образа на Гоблина, но после леко по леко ме омагьосваше и сега не си представям някой друг да го изиграе, както и всички други роли. Що се отнася до Жътваря. Дори начина по който лягаше да спи като все едно е в морга говореше много. Самия той си беше една скована душа от минали прегрешения. Въобще темата за смъртта и след това, много ми допадна. Най съм несъгласна за ост-а. Всички песни са запомнящи. Но като се има предвид че на един човек не му харесва драмата, къде ти ще се заслушва по музиката. Гоблин за мен е втората драма, която мога да преглеждам постоянно, след Джентълмените, които са пак на тази сценаристка. За мен беше удоволствие да гледам историята й.
 2. lovevirus

  Goblin (2016)

  И аз тотално луднах по тази драма. Отдавна не съм следяла толкова с интерес. Историята, героите, музиката, наистина много интересен сценарий. Виждам и че в Корея нещата не са по-различни и епизодите имат висок рейтинг. С нетърпение очаквам да видя с какво още ще ме изненада сценаристката...
 3. lovevirus

  Descendants of the Sun (2016)

  Каквото и да стане с края на този сериал и всичките неща които сте изтъкнали, някакси се усеща топлинка. А сега разбирам и защо ме кефи, не знаех че тук има пръст сценаристката на Джентълмените и Градинката. Hеirs така и не успях да го харесам, но това е приятно за гледане. https://www.youtube.com/watch?v=WxZfDK99yks&nohtml5=False
 4. lovevirus

  Signal (2016)

  Много зарибяващ! Този сериал наистина заслужава награди! Препоръчвам силно!
 5. lovevirus

  I Have a Lover (2015)

  Ох и този сериал свърши! Ще ми липсват всички! В сравнение с другите драми, които се излъчваха, все се връщах на този и не превъртах. Страхотен избор на актьори и историята си беше поучителна! Препоръчвам!!!
 6. lovevirus

  Dong Yi (2010)

  Отдавна така не ме е заинтригувал изцяло исторически сериал! Страхотен! Да, напомнаше ми на Джанг Гъм, дори и музикално на моменти, но това не ми попречи да си го догледам от началото до края. Страшно ми допадна, даже се запитах, кога ще заблести и при нас подобна личност като Донг И. И колкото и интриги да и стоварват тя винаги да се справя безпроблемно и с финес. Главните роли много ми харесаха, но тази Lee So Yun такава роля направи тук, че се покланям по корейски и я приветствам. Второстепенните макар и дразнещи в определени епизоди и те разведряваха със свеж полъх пушилката от борбата за надмощие в двореца. В продължение на 1 месец и половина го гледах и някак си сега ми е мъчно , че свърши...Препоръчвам на всички и благодаря за буквите!
 7. lovevirus

  Long Vacation (1996)

  Още една страхотна дорама! Съвсем бях забравила за Кимурката Тук в началото беше толкова смотан , а Минами такъв пумпал, до края не се спря, даже операторите я гонеха с камерите. Като казах камерите, много нестандартни ракурси имаше, много им режеха главите. Може би, нещо Steadicam-a не им е работил , макар че признавам имаше и няколко раздвижени кадри. Забавни второстепенни герои, особено приятелката на Минами, хахо, но все пак с реални преценки за живота. Хареса ми и че в тази драма, няма неизлечими болести, катастрофи (както в повечето корейски драми в последно време), а бяха наблегнали само на отношенията между героите. Препоръчвам! П.П. И аз благодаря за превода !
 8. lovevirus

  Nodame Cantabile (2006)

  В страхотна атмосфера ме хвърли тази японска дорама! Май от Beethoven virus не съм попадала на нещо подобно. Спомени изплуваха, накрая започнах и да си дирижирам от опиянение . Някои смятат азиатците за роботчета, които не могат да дадат душа на музикалните произведения. Аз естествено не смятам така.Някои не могат да бъдат просто толкова прецизни като тях, но предполагам че за тва си има цена, както винаги.Много добра игра на всички. Благодаря за превода, само една забележка, няма такъв инструмент като кларнет кларинет е И още благодаря на тези които от корейския вариант ме препратиха тук, заслужаваше си
 9. lovevirus

  It's Okay, That's Love (2014)

  Страшно ми хареса! Много истински! Актьорите вглъбени в своите роли, историята прочувствена, невероятна игра на камерата. "Красив ум" по корейски. Отдавна не бях гледала толкова добре направен сериал. Препоръчвам!
 10. lovevirus

  Fated to Love You (2014)

  Много забавности покрай този сериал, накрая малко попревъртах, но си оставам с усмихнато лице от актьорите и историйката. Поздрав за всички
 11. lovevirus

  Temptation (2014)

  Аз пък подкрепям съпругата, направо ми стана много яко като я прецака на събиранката. Да не забравяме, колко пъти я унижаваше, така че е нормално най-накрая да излее целия си гняв. Честно казано, не знам как би постъпила жена на нейното място, след всичко което и се случи,но при всяка вероятност съмненията ще вземат превес и като се добави и лутащото се състояние на съпруга й, всичко си има тънка нишка с нанизващи се последствия.Всеки крои нещо в тоя сериал,я подмолно, я явно.Само съпругата оставяше някакси настрана.И с какво се е борил той, като и е взел там някакви пръстени ,нещата не се оправат така, за да започнат отново, ми покажи някaкво действие, а не да ми ходиш подир деловата мандама.Още с първа серия в Хонг Конг ни показаха тяхното привличане. Обаче за момента за мен сценария е тотално сбъркан,ту ми скучае супер много, ту чакам да се видят 3мата че да стане по- сериозно меле.Интересно ми е как ще свърши, както изглежда богаташката ще се уреди с единствения си рицар,но изкушенията тепърва предстоят.... Всичките съм ги гледала в други сериали, но Park Ha Sun тук ми изпъкна, много ми харесва играта й.
 12. Закачката с " Извънземното" я имаше още в началото,когато той беше в Чосонското време. Единствения път,когато се напи,та чак полетя с коня и дадоха в кадър и луната.Веднага се сетих за филма и много се смях. А за гледката от терасите бях сигурна че са ефект,изглеждаха твърде нереално.Този сериал определено ме забавлява и става все по интересен. Mного благодаря за бързия превод!!!
 13. lovevirus

  Pretty Boy (2013-2014)

  Гъни в последно време нещо не мога да го възприема. Изгледах само 1 епизод и не ме заинтригува. Ще го остава да повтаса малко, докато се съберат повече серии.
 14. lovevirus

  Secret (2013)

  Никой ли не забеляза снимките, които накрая гледаше Мин Хьок?
 15. lovevirus

  Secret (2013)

  Изгледах го, чак и без субтитри. Отдавна не съм чакала сериал с толкова голям интерес. Накрая беше ясно, че малко ще го претупат, но въпреки това съм доволна. Демоните изчезнаха от всички и доброто победи. Нищо не се забравя, добро или лошо, то чака в пространството някой ден, да бъде разкрито. Любимия ми момент ще си остане с рейса и жълтите гинкота.Много красива сцена. Въпреки, че им съкратиха проекта, смятам че в сценаристите има потенциал. Убедена съм, че ще бъдат наградени за усилията си, както и актьорския състав.
×