Jump to content

lusnika

Потребители
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от lusnika

  1. един ден, дядо Петьо решил да си купи кола/автомобил и видял едно ferrari и попитал колко струва продавачът отговорил: 80600 милиона! дядо Петьо му казал е много бе! продавачът отговорил ами какво очакваш? 20 лева дядо Петьо казал спокойно и търпеливо. О това ще е много хубаво тъй като заплатата ми е 10 лева!
  2. Мъжкия каст е супер. Женския от зле по-зле. Пак Шин Хъе аз лично си я харесвам. Чудя се относно новобогаташката - дали случайно каката в Америка няма да вземе да забогатее ?
  3. Гледах го преди няколко години и останах много доволна. Страхотен саундтрак. Jin направи страхотна роля. Благодаря за българските субтитри.
  4. Без азиатското : Фентази и фантастика - Фарскейп, Андромеда, Старгейт SG1 и Атлантис, Бойна звезда Галактика, Dark Angel, Сентинел, Fringe,Джерико, Интернатът, Мъртвата зона / AXN-Scifi/ Комедия и крими истории - Монк, Чък, Д-р Хаус, Търсачи на реликви, Prison break, Las Vegas, Криминални уравнения, Наричана още, Никита/първата/, Софиянци в повече, Под прикритие Малко се поувлякох
  5. Много симпатично сериалче, но моля стига с къдрави азиатци , че после имам кошмари. Общото което има с първия сериал е борбата за запазване на дома и бившата приятелка. Имам питане - посочените 20 серии са десет серии по 2 части или 20 серии по 2 части?
  6. Изгледах го . Хареса ми. Малко странен, но съм доволна. Страхотна игра на краля и кралицата, страхотна леля и кралска охрана. Разбира се И Мин Хо е страхотен, даже и главната след едно спорно начало ми хареса много. За себе си изясних следната схема на времевата неразбория :
  7. Ха , каква приказчица сте си спретнали тук ! Присъединявам се към лагера на почитателите на японската версия . Това е втория източен сериал след Hanazakari no Kimitachi e (2007), който гледам откакто открих сайта. Започнах го заради Огури Шун и неможах да се спра. Стахотна игра на всички. Много дълго неможах да се придумам да изгледам и другите версии. Едва тази година изгледах корейския вариант и тайванския. Корейските F4 също са големи сладури , обаче няма толкова драма, но за сметка на това много смях/ все още си преглеждам някой моменти /. Тайванските F4 някак най - малко ме грабнаха, което ме изненада защото играят трима мои любимци. Явно си оказва влияние това, че този вариант е най - ранно сниман. Гледай народе няма да сбъркаш!!!
  8. Много приятна драма. Изненадана съм от добрта игра на Донгхе. Гледала съм го само в Skip Beat и не бях впечатлена. Двете сестри ми харесаха много. Започнах го от скука , но си го изгледах с удоволствие. Аз също съм изненадана от липсата на интерес към сериала. Може би защото не са много хората решили да погледнат поне една серия. Препоръчвам го за разтоварване.
  9. Изгледах го и съм много доволна. Хубава комедия и двамата главни направиха страхотни образи. Приятелката и секретаря ми станаха любима двойка. Имаше посредата малко разтягане на локуми, но като цяло чудесен филм. Гледайте го.
  10. Jo Jung Suk Аз също много го харесвам. Оказва се, че той е от така наречените музикални актьори и има много участия в мюзикали . Поздравявам ви с негово и на Byung Gun изпълнение от сериала What's up ? 12ep. Прилича ми малко на песента от филма Шатовалон. Slunchice, благодаря за снимчиците. Очаквам новата серия!
  11. Ето още едно кратко кратко разяснение и на 2 епизод My link
  12. Много приятно сериалче, но защо се бавят толкова субтитрите на какъвто и да е език ? Намерих едно кратко разяснение на това, което става в първи епизод My link
  13. Под период 2 след Eastern Spirit - означава времето от регистрацията ми във сайта до сега, т. е разширените ми хоризонти
  14. :i love this: Чудесна тема, но как да отговоря толкова са много? За мен има два периода преди и след Eastern Spirit. 1. Преди Eastern Spirit 2. След запознанството със сайта Eastern Spirit :thanks:/ Южна Корея Япония Тайван и Китай Музикални групи - SS501 - харесвам ги и заедно и по отделно. Те са ми най-големите любимци. Открих ги покрай BOF. За мен е загадка как са успели да създадат група от пет страхотни гласа и личности. - CNBlue - потърсих информация след като гледах You're Beautiful. - FT Island - и с тях като със CNBlue и си ги слушам. - MBLAQ - след като изгледах техен клип в vbox си ги харесах Трябва да отбележа, че благодарение на форумните теми за тези актьори и музиканти получих ценна информация и разширих хоризонтите си. Благодаря на всички Вас , които се трудите за нас.
  15. Така да се включа и аз. Започнах го като фентъзи приказка подготвена от трейлъра. Изгледах с удоволствие първите 4 епизода. Главната мен лично ме дразни най-вече с червената си коса. Относно това , че се държи като луда - ами който и да е няма да повярва в пътуване във времето. Ако аз бях и аз щях да избягам от психопата /ако немога да го цапна по главата и да го взема смен /. Ще си го догледам като приказка с удоволствие.
  16. has not set their status

  17. Много сладка комедия. Хареса ми. Децата които играят младите герои бяха страхотни.
  18. lusnika

    Fun Corner

    Избери си жена : Жената HARD DISK – тя помни всичко, завинаги Жената EXCEL – казват, че тя може да прави много неща, но вие я използвате само за основни нужди Жената SCREENSAVER – не става за нищо, но поне е забавна Жената INTERNET – трудно достъпна Жената SERVER – винаги е заета, когато имате нужда от нея Жената E-MAIL – от десет неща, които тя казва, осем са безмислици Жената VIRUS – също така позната като „съпруга”, тя се появява, когато не я очаквате, инсталира се сама и използва ресурсите ви. Ако се опитате да я деинсталирате, вие губите нещо, а ако не се опитате да я деинсталирате, вие губите всичко.
  19. Това е любимият ми сериал за годината до тук. Страхотна музика и танци. Актьорите ме спечелиха за своя почитателка. За мен този сериал е много по- добър от Dream High , на който отгоре на това му направиха и втори сезон с пълен брой епизоди Park Yoo-Hwan изгради страхотен образ и очаквам с нетърпение как ще се изявява в следващи проекти. Ko Eun-Ah - тази мацка беше радост за моето сърце. Kwak Yong-Hwan - откъде го извади тоя глас? Търсих песни на неговата група, но ненамерих. Някой да може да помогне? Останалите момчета от групата - много ще ми липсват! А концерта, който трябваше да е в отрязаните серии и последния епизод ме карат да изпитвам желания за физическо насилие над режисьора, компанията и корейците. Как можаха така да прецакат края?!
  20. Изгледах го на един дъх / изхитрих се и изчаках да свърши целия и така го почнах /. Много ми хареса. Двамата главни успяха да ме разплачат и накарат да повярвам в любовта минаваща през времето. Останалите„ персонажи също бяха на ниво и с голямо удоволствие следих упорито повтарящите се в различни варианти техни действия. Накрая, някой да знае кой е корейския оператор осигуряващ връзки през времето и пространството ?
  21. Изгледах сериала въпреки , че доста се колебаех дали да го почна / по неизвестни за мен причини/. Хареса ми. Честно казано тази драма за мен е най- добрата до сега на Мики. Целия актьорски екип се справи страхотно. Имаше поразтягане на действието, но май новата мода е сериалите да са по 20 серии, ако се очаква да са хит . Накрая минало, настояще и бъдеще се срещнаха , за да се изпълни предначертаното .
  22. Изгледах сериала с голямо удоволствие. Много реални и истински чувства. Актьорите ме накараха да съм съпричастна с всяко тяхно действие. Едно нещо не ми стана ясно ?
×
×
  • Създай нов...