Jump to content

Racheto

Потребители
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Racheto

  • Рожден ден 03/08/1981

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Нова Загора
  • Любими сериали
    Много са, така че няма как да ги изброя
  • Любими филми
    Също

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Racheto's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

2

Обществена Репутация

  1. В сравнение с тайванската верия, тази е по разчупена и много ми допада. По интересна е. Аке се наеме и някой да я преведе ще е още по добре. Заслужава си.
  2. Тази снимка няма как просто да не я споделя с вас, направо е убиец. Ето ви и още малко снимки.
  3. Да ти кажа честно не си единствената която не можа да разбере какво точно става този път режисьорите са го направили доста несмислено и объркано какав беше смисъла на целия този филм че накрая не можа да се разбере в крайна сметка кой е убиеца и двамата ги пуснаха на свобода може би когато са готови Бг субовете тогава ще разберем за какво иде реч но за което малко ме съмнява иначе от всичкото това принца си блестеше спор няма и да продължава все така да блести даже и повече и да радва феновете си все така sinardin - Да ти кажа честно, и аз трудно разбрах за какво става въпрос в тоя пост. Препинателните знаци не са измислени безцелно.
  4. Филма си е страхотен не си спомням вече колко пъти съм го гледала и пак бих го гледала да вярно е тъжен си е голям рев съм ревала на него особено когато го накараха да полудее горкото ангелче уж са най-добри приятели това за мен не е приятелство това си е чисто забиване нож в гърба за което нямам думи
  5. Изгледах Devil Beside You, Why Why Love и Bull Fighting и мога да кажа, че и трита сериала са уникални по свой си начин. Много ми харесаха, а Майк Хъ си е просто уникален, страшен сладур е.
  6. Стигнала сам само до 10-ти епизод, но не мога да се стърпя да не пусна един коментар, тия двамата са уникати направо ме разбиват отвсякъде,особено Вик.
  7. Съгласна съм с теб kremenski действително е много тежък филм както каза също така и много тъжен, много плаках особено края очаквах, че ще стане нещо подобно един от двамата да умре, то нямаше как да се развие и по друг начин де, при положение,че той е влезнал в мафията, но щеше да бъде още по интересен ако бяха показали какво става с тях двамата през последните 2 години преди да се срещнат, поне с това можеха да го направях в още един или 2 епизода, поне това е моето мнение де.
  8. Не мога да се съглася с това отстоявам си това че не са брат и сестра тогава ще стане е гати тъпия финал на филма просто няма логика в това да са брат и сестра това е че ще разберат че са свързани заради баща и който е имал връзка с майката на ТГ ама стига вече на тая тема че много взехме да спамим вече и ще ни се карат Smile Мале сървъра на viikii.net пропадна май скоро няма да се гледа филма с превод
  9. Да ви кажа честно, този сериал ми се струва, че е жива пародия, ама доста е забавно филмчето голям смях пада.
×
×
  • Създай нов...