Jump to content

УНИКАТна

Потребители
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 тофу

About УНИКАТна

 • Rank
  Млад герой
 1. Много ми хареса. Едно такова, нежно, позитивно, обнадеждаващо... Идеално за мрачни и дъждовни дни. Особено съм впечатлена от прическата на главния. Цък зализваш перчема и изглеждаш на 30, цък не си зализан и си на 16. Ще трябва сериозно да си поговоря с моя фризьор Благодаря за превода.
 2. Липсваше ми нещо. Не знам заради костюмите ли, но малко екшън нямаше да е излишен. Ако използаха тези оръжия по предназначение, вместо да им обират праха... Или един юмручен бой вместо мач.... Благодаря за превода.
 3. Много интересно представено. От 10 епизоден сериал, са изрязали най-важните и емоционални сцени и воала Много ми хареса. Благодаря за превода.
 4. Доживях да видя корейска комедия, която е такава от първата до последната серия. Забавлявах се от сърце. Заслужава си отделеното време.
 5. Ох, главната направо ми избоде очите. Многострадалтата Геновева, пасти да яде. Не им се получиха нещата, химията нещо ми липсваше. Относно сюжета сладка бозичка. Ако не обръщаш внимание на жалния поглед на ранената кошута, даже може да ти се стори приятен.
 6. Мммм, главния голям сладур. Само заради него изгледах всички епизоди без да превъртам (много) Историята не е кой знае какво, даже малко скучна. На места действието се развива прекалено бързо, на други запълват с излишни детайли. Последните епизоди си бяха чист пълнеж, но пък главния е сладур. Благодаря за превода.
 7. През цялото време ми напомняше на корейската "Палава целувка", но определено ми хареса Благодаря за превода .
 8. Изгледах го с доста превъртане, особено след средата. Много абсурни ситуации. На главните изобщо не им се получи. Бяха доста сковани, а химия изобщо нямаше. Хареса ми играта на актьорчето. Раздаде се момчето. Благодаря за превода.
 9. Започнах да го гледам с нагласата, че едвали ще изгледам всичките епизоди. Но докато се усетя, вече бях изгледала половината. Идеално за разпускане. Леко, ненатоварващо и незапомнящо се. Освен чорапите на главната По принцип съм свикнала с корейския стил "облечи жената възможно най-зле", но крачоли запасани в чорапи до коленете ми дойдоха в повече. Хиляди благодарности към преводачите.
 10. Сериалчето е страхотно. Отдавна не съм попадала на нещо толкова забавно. Гледа се на един дъх. Хиляди благодарности за превода.
 11. Знам ли, може да сте пропуснали нещо. Трябваше да се уверя
 12. Определено оглавява личната ми класация за най-скучна драма. Изгледах 5 епизода с надеждата нещо да се случи, но уви....
 13. Имах желание, но повече от 4 епизода не можах да изгледам. Тотална скука...
 14. Като истински Тома Неверни, изгледах продължението. Голяма грешка... Въпреки, че съм фен на финали тип "... и заживели щастливо", предпочитам първоначалния финал пред тази боза наречена продължение. Но по същество..... Историята е доста различна, от това което съм гледала до сега. Представена с изключително майсторство и невероятна актьорска игра. Главния беше блестящ, този човек не играеше, той преживяваше всеки момент. Невероятен... Главната не показа кой знае какви умения, но пък и ролята и беше такава. Определено си заслужава гледането. Тази емоция която оставя,
×
×
 • Create New...