Jump to content

kandala

16 години ФЕН
  • Мнения

    5828
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    111

Мнения публикувано от kandala

  1. Съвсем скоро, в понеделник, ще излезе дебютният соло албум на Дойонг 'YOUTH'. За разлика от други артисти, които впоследствие говорят за творенията си той ни води през целия процес на създаването му. 

    Първата част на документалката се казва "Преследвам мечтата си | Пяната на Дойонг (Първа история)". Защо "пяна"? Ще разберете, ако го гледате (под секрет - заслужава си).

    "...Аз съм просто Ким До-йонг, мисля обаче, че ДОЙОНГ съдържа (в себе си) много повече. ДОЙОНГ включва Ким До-йонг, има в себе си NCT, членовете и компанията, и феновете. Така че, за мен ДОЙОНГ е друга личност.

    ...СМ издават по над 20 албума на година и моят е един от тях. За хората, които работят по него вероятно също е така., но за мен този албум е целият свят. Чувствам се нервен. Очаквам с нетърпение да видя какво ще донесе/как ще се получи. Очаквам нещо да последва (да има последствия) и трябва да съм отговорен за това. Такива притеснения имам.

    ...Гордея се с пеенето си, то е като съдба за мен. Създаден съм за това, то е призванието ми. Така че, ако не мога да пея ще се мразя. Не искам този момент никога да идва. Искам да се справям добре и затова продължавам да давам най-доброто от себе си.

    ...Надявах се да мога да работя с Марк и Тейон. Мислих като продуцент и исках да създам интересни песни. Да използвам любимия си рапър и любимата ми вокалистка  - Тейон и Марк. Това е мечта, сън. Колаборация с любимите артисти на ДОЙОНГ?  

    ...За албума: „포말“ (‘pomal”) е пяната, която вълните образуват, тази бяла пяна, която се появява., тя се нарича pomal.  Има също и значение на различни събития, които създават красива сцена, това по-хубаво предава смисъла от думата „пяна“. На корейски се нарича 포말 и я приемам за метафора на „младост“. Различните случки в младостта създават нещо красиво, така обвързах „Pomal” с „младост“..."

     

    Част 2 "Пътуване към едно по-добро аз | Пяната на Doyoung (Втора история)".

    "...Обичам групите. Знаете, че в гимназията бях в група, наречена „Haert Attack”, но не е само това. Като стажант и сега като певец, когато слушам музика винаги имам тази „band music” в себе си. Музиката, която кара сърцето ми да бие бързо е музиката на бандите. Обичам жизнеността, която носи. Когато за пръв път казах, че ще издам албум всички си помислиха, че просто ще е правя балади. Ако познавате само ДОЙОНГ от NCT... Разбира се, че няма как да ме познавате, но ето, това съм аз. Исках да покажа това. Албумът ме представя целият, нещата, които исках да разкажа.
    ... Много се страхувах от издаването на соло албум.  Не че имам някаква хореография... Така, че всичко на което мога да разчитам е самата песен. Страхувах се от това. Все си казвах „Не е подходящото време за соло албум“ и продължавах да отлагам. Сега обаче се чувствам по-уверен в пеенето си и реших, че сега е моментът.

    ...За метафорите в песента: Ако имам NCT и NCTzens няма за какво да се тревожа, ще полетя. Не се страхувам повече. Това, което прави невъзможното възможно е силата ни заедно."

     

  2. Забавно изглежда, но с Чо Джонг Сок винаги е така. :)

     

    Обаче предстои нещо не по-малко готино.

    Ще дебютира и като певец, вече официално.

    Датата все още не е обявена, но процесът ще бъде представен чрез предаване в Нетфликс наречено "A-List To Playlist". Във видеото пък участие ще вземе Гонг Хьо Джин. Супер! Сигурна съм, че ще е интересно. 

    Изт. Soompi и  Soompi.

    Jo Jung Suk To Debut As A Singer Through New Variety Show

     

    • Харесвам 1
  3. Дойонг ще има специален шоукейс за албума си.

    Събитието ще се осъществи на живо както в You Tube, Weverse и TikTok, така и пред публика. 100 души ще бъдат избрани на произволен принцип и ще присъстват на мини концерта, който ще се проведе на откритата сцена Yebit Seom. Много ми харесва този подход и ми напомня на дебюта на DOJAEJOONG, който също се проведе на специално място преди една година.

    Изображение

     

    Мястото на дебюта. :)

    pVLZh7dY_o.jpg

     

    И като споменахме концерт - съвсем скоро ще имаме възможност да присъстваме на соло концерт на Дойонг. Кой реално, кой виртуално, но съм сигурна, че ще е забележително. Концертът с името 'DEAR YOUTH' ще е два дни - 25-26.05 в Kyunghee University Grand Peace Palace в Сеул.

    Супер!

    Изображение

    • Харесвам 2
  4. Песента на Лей "Psychic" излезе официално в музикалните платформи, в корейска и английска версия. Видеото ще излезе на 19.04, а от това, което се вижда в кратичкото привю е в стил "Namanana" и доколкото разбирам е заснето в Дубай, съвместно с Visit Dubai. Може да хвърлите едно око в спойлера, на мен ми прилича на реклама на Емирството, честно казано.

    Off Topic

     

     

     

    Изображение

     

    Линкове към парчето в Spotify и YouTube Music.

     

    Ишинг вече е в Корея и се подготвя за участията си в четирите основни музикални предавания - M Countdown, Music Bank, Music Core и Inkigayo. Не мога да повярвам, че ще го видим на сцена там. От както съм във фендъма, 2018 г.,  никога не съм го виждала да изпълнява в реално време, винаги е било на запис, така че събитието е знаменателно за мен. Но не само. Лей за последен път е бил на корейска сцена през 2016 г. с EXO и сегашната му промоция, насочена към Корея определено е изненада за всички ни. Корейската публика приема това с резерви, международната е озадачена, а фендъма празнува и аз с тях. 

    Личното ми мнение за песента обаче не е толкова възторжено. Корейската версия ми звучи много по-приятно, но като цяло "Psychic" е един 2:20-минутен ТикТок тренд. Неприятно ми е да го кажа, но няма да си кривя душата - не съм впечатлена. Парчето не е лошо само по себе си, но очаквах повече от Лей. 


     

    Интервю на Сухо за наградите AAA. Засега няма превод, но с помощта на преводача разбираме, че е благодарен на феновете, казва, че през май ще издаде албум и ще има концерт, а след това говори за турне. 

     

    В Naver публикуваха галерия с кадри от сериала 'Missing Crown Prince". Ех...

    Off Topic

     

    3ynE9TjL_o.gif

     

    HR7pqiLe_o.jpg

     

     

    В понеделник, 15.04, Шиумин и Бекхьон присъстваха на официално събитие на марката RIMOWA и феновете не можеха се нарадват на публичността им напоследък. За съжаление това си има и мрачна страна. Още в събота Бекхьон сподели в Бабъл, че е бил болен на концерта в Манила същия ден, а в понеделник пак там сподели, че е бил много изморен , не се е чувствал добре и направо е 'припаднал' след фен срещата на EXO. Дори качи снимка в която със система му вливат нещо. Феновете му изпращаха добри пожелания и явно са дали резултат, след като няколко чака по-късно го видяхме на това официално събитие.

    Да ви призная, малко ме е яд на него, че не се пази. Ако беше все още в СМ знам каква врява щяха да вдигнат феновете, че го експлоатират и т.н., но след като си е сам шеф няма кого да винят и му се радват, даже хвалят. 

    zTzdXhk5_o.jpg

     

     

    D.O. публикува график за промоциите на 'BLOSSOM'.

    Изображение

     

    А от вчера започна качва тийзър снимки. Приликата с фотосите за 'EMPATHY' е голяма, Кьонгсу не е мръднал и изглежда страхотно.

    Изображение

     

    Изображение

     

    Off Topic

     

    Изображение

     

    Изображение

     

    Изображение

     

    Изображение

     

    Изображение

     

    Изображение

     

     

    • Харесвам 3
  5. Много се радвам, когато Шофьорът получи коментар, а пък ако е позитивен направо подскачам (вътрешно).:D
    Благодаря, че повдигна темата, @Ghanima! Надявам се повече хора да му обърнат внимание, защото наистина си заслужава. 

    a_taxi_driver_header_1000_420_90_c1.jpg

     

     

    • Upvote 1
  6. Вчера се състояха двете фен-срещи на EXO, където шестимата активни членове се появиха на сцената по-блестящи от всякога. За моя лична радост разнообразиха с неизпълнявани на живо песни и с такива, които не бяхме чували мноого отдавна. Шиумин и D.O. най-сетне пяха  "Obsession" на сцената, а Сухо и Чен се изявиха в "Just As Usual" и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ! "Don't Fight The Feeling". :)

    Първото събитие - в 14:00 KST, беше офлайн, но второто, това от 19:00 KST, се излъчваше онлайн в 103 страни и региона по света. Кай и Сехун присъстваха сред публиката и на двете шоута.

    Страхотно беше да видим EXO заедно след толкова време. Както казаха момчетата чакат макнетата да се уволнят, за да тръгнат на турне. Дано!

    Другото, което споменаха - Чен и Шиумин подготвят соло албуми за по-късно през годината. Бекхьон ще издаде албум през лятото, Сухо също каза да очакваме неговия, макар да не уточни дата, а за Кьонгсу знаем вече - очакваме 'BLOSSOM' на 7 май. Загатнаха също за нещо от групата в края на годината и аз оставам с впечатление, че ще е зимен албум. Дано! Вчера изпяха "Universe" и беше магично. Само Чаньол не каза нищо и започвам да вярвам на слуховете, които срещам, че ще издаде соло след като договора му със СМ изтече и напусне компанията. Както виждаме няма страшно, важното е да са щастливи и да правят това, което искат. EXO винаги ще е EXO.

    Материал в NAVER

    szAWKI2P_o.jpg

     

    Материал в NewsDes.

    EXO celebrates its 12th anniversary with lively fan gathering, charming as ever

     

    Макнетата. :)

    Най-накрая Кай и D.O. изпълниха The First Snow-предизвикателството, но няма как да кача сега фен-камера, ако намеря после ще сложа. Бяха много сладки.

    9jrSNJ9i_o.jpg

     

    Заснели са видео за "Love Fool" и много се надявам SM да го качат официално в канала им, защото са много сладки, а песента хубава.

    • Харесвам 3
  7. Лека служба, Тейонг!

    Снимки от личният му Инстаграм.

    YoLghmGC_o.jpg

     

    AKneME6Y_o.jpg

     

    CiQE0CZw_o.jpg

     

    Момчетата от 127-цата също го изпратиха. Без Марк и Хечан, които имат ангажимент с NCT DREAM в Япония.

    SvdAUNI5_o.jpg

     

     

    Тези дни Дойонг публикува красиви, ефирни снимки за албума си.

    Изображение

     

    Off Topic

     

    Изображение

    Изображение

     

    Изображение

     

    Изображение

     

    Изображение

     

    Изображение

     

    Изображение

     

    Изображение

     

    Изображение

     

    Изображение

     

    Изображение

     

     

    Хайлайт медлито за албума включваше участието на брат му, актьорът Гонг Мьон. Помните ли когато преди той самият да влезе в казармата, сподели: "Ако някога NCT или ти имате нужда от актьор за видеата си съм насреща." (нещо подобно, перефразирам). :)

     

     

    Ей това пък е супер сладурско. 

    NCT WISH на наградите ASEA 2024 и изпълнението им на медли от песните "Gee (SNSD) + Lucifer (SHINee) + Sorry, sorry (SuJu) + Miritic (TVXQ) +Growl (EXO)".  Кеф.

     

    От церемонията си тръгнаха с награда за Най-добър изгряващ артист, заедно с ZB1 и TWS, а също така изпълниха и своите песни "Hands Up+Wish".

    Off Topic

     

     


     

    • Харесвам 1
  8. Онзи ден Шиумин качи видео за снимките на влога му от къмпинга. Супер релаксиращо и готино видео, срамота е, че не са го гледали повече хора.

     

     

    Вчера Чаньол също сподели влог от къмпингуване, заснет есента, на 29.11.2023 г.

    Хм, ако още някой от EXO направи видео с палатки няма да си мисля, че е съвпадание. 

    клик на снимката

    Изображение

     

     

    Днес Бекхьон имаше концерт в Манила, приключи преди около час може би.

    Видеото не е от днес, а е от някой от предните му концерти. Много хубава песен е "UN VIllage", нали?:)

     

     

    Драмата "Missing Crow Prince" ще направи тази пролет по-топла и по-уютна", както каза Сухо в участието си в новините на MBN. Освен това обеща, ако драмата постигне рейтинг 10% да се разходи по улиците на Кангнам облечен с кралските дрехи. Хаха, дано да имаме повод да го видим. ;)

    Off Topic

     

     

     

    F2EiEjaI_o.gif

    • Харесвам 3
  9. Лукас на сцената на M Coundown, 11.04.2024 г.

     

     

    Зад кулисите на музикалните предавания през първата седмица от промоциите на 'RENEGADE'.

    Лукас е трогнат, личи си. 

    клик на снимката

    Изображение

     

     

    Видео от заснемането на пърформанса за WOW STUDIO.

    Въпрос: Изтощен ли си?

    Лукас: Не, добре съм. Мина доста време. Плюс това е и първото ми соло изпълнение. Искам да дам всичко от себе си. 

    Въпрос: Имаш ли някаква цел като к-поп вепец?

    Лукас: Ами... Бих искал хората около мен да се усмихват. Нямам някакви големи амбиции все още. Не искам много. Просто хората около мен да са щастливи/да се радват.

    (и тук ключовото за мен е "все още" ;))

    клик на снимката

    Изображение

  10. На 29 април 2024 г. в Дом на киното в София ще се излъчи запис на мюзикъла "Phantom" по пиесата "Фантомът на операта" с участието на Кюхюн.

    Нямам думи да ви опиша колко се радвам!
    Един от най-прекрасните гласове, които съм чувала ще звучат, макар и задочно, на родна земя.

    Линк към събитието и сайта на Дом на киното, а билетите са на съвсем скромна, да не кажа символична цена. Надявам се хората да проявят интерес и залата да се напълни, защото Кю го заслужава. И не само той, постановката е спечелила аплодисментите на много зрители през годините и съм сигурна, че представлението е забележително.

    Фантомът

     

     

     

    • Харесвам 3
    • Upvote 1
  11. Вчера Карина имаше рожден ден, навърши 24 г.
    Да е жива и здрава! 

    По повода зарадва феновете с видео в което сама се черпи за празника. 

    клик на снимката

    Изображение

     

     

    Излезе "Die Trying', ост към поредицата на Нетфликс. Парчето е тематична песен на героинята на Bae Doo-na в сериала "„Rebel Moon: Part 2 Scargiver" и в колаборация с  DJ TOKiMONSTA. Лично мнение? Дано поредицата е по-интересна от песента. :mellow: 

    клик на снимката за достъп до платформите - Spotify, YT Music, Apple Music и др.

    Изображение

     

     

    През юни aespa стартират второто си световно турне.

    'SYNK: PARALLEL LINE' ще започне с два концерта в Jamsil Indoor в Сеул на 29-30.06.2024 г.

    Поради голям интерес и изчерпани дати групата обяви още два концерта в Токио Дом - на 17-18.08.  Повече - Naver.

    Изображение

     

     

    Накрая една неприятна новина. :cry:

    Уинтър е претърпяла операция от пневмоторакс. Изявлението на СМ:

    "Наскоро Уинтър претърпя операция от пневмоторакс и в момента се възстановява.Тъй като пневмотораксът е състояние, склонно към рецидив, операцията беше извършена като превантивна мярка в съответствие с мнението на нейния лекар и решението беше взето след много дискусии.

    Що се отнася до бъдещия й график, ние ще считаме състоянието и възстановяване на Уинтър за наш основен приоритет, за да продължим напред.“

    Надявам се бързо и качествено да се възстанови! 

    Изт. Soompi

    SM потвърждава, че Winter на Aespa е претърпяла операция за колапс на белия дроб

    • Харесвам 1
  12. Честит рожден ден на Сехун

    Да е жив и здрав!

    Липсва ни, надявам се да си почива и да се върне свеж като репичка. :D

    С навършване на 30 г. на макнето ни, EXO вече официално е сред "ветераните" с всички членове в групата на 30-годишните.

    По повода качиха няколко красиви, непубликувани досега негови снимки в weverse.

    mPzZOnCG_o.jpeg

     

    Off Topic

     

    v4R347Jm_o.jpeg

     

    mYy22RVK_o.jpeg

     

     

     

    Company SooSoo публикува първите тийзъри за албума на D.O. 'BLOSSOM'.

    Отново виждаме колело, букети, цвете на пътя. Заглавната песен "Mars" ще е в средно темпо и в стила на "I'm Gonna Love You". Кьонгсу си е Кьонгсу и това му е чара. Нямам търпение да чуя албума.

    3ttZnnKQ_o.jpg

     

    zsHntzct_o.jpg

     

     

    Днес се състоя пресконференцията за сериала на Сухо, където го видяхме рамо до рамо до актрисата с която ще споделя романтика. Драмата започва от утре и ще има 20 епизода. Пожелавам да е успешна.

    c1uXlLmE_o.jpg

     

    Много са сладки докато позират и честно казано се надявам да им се получи по-добре от "химията" с главната в "Rich Man", която беше под нивото на замръзване.

    Off Topic

     

     

     

    И Принцът позиращ за фото. Щрак :wub:

    Off Topic

     

     

     

    Драмата все още се снима, остават последните епизоди, както сподели днес режисьорът. А на въпроса какво се е променила в Сухо преди и след стартиране на снимките, казва:
    "Колкото активен е като лидер на EXO дълго време, изглежда, че е повече от това. Всички актьори се трудят много, но Сухо наистина работи здраво, извън моите очаквания. Вече наистина се е превърнал в престолонаследник. (към Сухо) Можеш да продължиш да царуваш. (смеят се) Остава да занемем само 19 и 20 епизод и искам да снимам сцената в която се завръща като крал".

     

    Трейлър на епизод 1.

     

    • Харесвам 3
  13. Ей тия видеа най-много ги харесвам - от звукозаписното студио и за подготовката на албума.:)

    Заснемане на фотосесията.

    "EP.01 Renegade | Jacket Shooting | LUCAS 루카스"

     

     

    Втори епизод в който вече обсъждат албума и записва песните "Renegade" и "Crushing On You".

    "EP.02 Dip It Low | Meeting & Recording & Dance Practice | LUCAS 루카스" - в спойлера.

    Off Topic

     

     

     

     

    Еп.3 продължава с видеото на "Renegade", което е снимано в Унгария, както и със записа на "Dip It Low".

    Като цяло записването на албума е приключило на 07.03. 
    "EP.03 Crushing On You | Recording & MV Shooting | LUCAS 루카스"

     

    • Харесвам 1
  14. Спирам да философствам и преминавам към по-забавната част.

    Танцовата практика на "Renegade". Впечатляващ първи кадър, а?

     

     

    Имаме и пърформанс видео, записано за канала WOW STUDIO.

    клик на снимката

    Изображение

     

     

    Както знаем, Лукас вече втора седмица промотира по музикални предавания, като изпълняваше и б-сайт песента "Crushing On You". 

    Малко в стил реге, закачливо парче. Много ми харесва. 

    Изпълнението от 02.04 в THE SHOW.

    Изображение

     

     

    • Харесвам 1
  15. Документалния филм на Лукас, който е в две части.

    Част 1 "Freeze".

     

     

    Част 2 "Unfreeze".

     

    Доста се спекулира с това, което казва и още повече, което не казва във филма. Надявам се хората, които ги интересува да отделят малко време, да изгледат филчето и сами да си създадат мнение.

     

    Всъщност каквото и да каже Лукас ще има въпроси, коментари, преувеличения и всеки ще дърпа в своята посока - тези, които го оправдават и другите, които не могат да му простят. Откакто излязоха епизодите чувам как "нищо не бил казал", но ако се замислим какво повече може да каже?

    Ясно е, че не е съвсем невинен. Не знам как някои мислят това при условие, че самият той казва, че е разбрал някои лоши неща за себе си и се извинява. От друга страна какво очакват другите - обвинителите влезли в ролята на "морални устои на интернет обществото", какво очакват те? Да цитира имена, дати и конкретни действия? Какво повече може да каже човек пред публиката, пред масата, когато съжалява за погрешните си действия? Как се извинява по по-правилен начин? Има ли такъв изобщо?

    Гледам Лукас, следя промоцията му и се сещам за онези думи "Който е безгрешен, нека... хвърли камък".

    • Харесвам 1
  16. LUCAS

    326hCfd3_o.jpg

     

    Истинско име:   Huang Xu Xi/Wong Yuk Hei

    Рожден ден: 25 януари 1999 г.

    Родно място: Хонгконг

    Зодия: Водолей
    Ръст: 183см
    Тегло: 65кг.

    Кръвна група: О

    Езици: кантонски, корейски, мандарин, английски

    X (Twitter):  lucas_official

    Weibo: 威神V_黄旭熙_LUCAS
    Instagram: lucas_xx444

     

    Дискография: 

    Off Topic

     

    1-ви сингъл албум 'RENEGADE' (2024)

     

     

     Дискографията му в Spotify и YouTube Music.

     

     

    Лукас страртира кариерата си като част от проекта на SM Entertainment SM ROOKIES през април 2017 г,

    а по-късно се появява във видеото на колегата си Тен за песента му "Dream In A Dream". 

    Официалният му дебют е с албума на NCT 'EMPATHY' (2018) и песента "Boss" на юнита NCT U. 

    Другите песни в чието изпълнение участва са отново на NCT U "Yestoday" и "Black On Black",

    която включва всичките тогава 18 членове на формацията NCT.

    Лукас записва и колаборации с други артисти - включен е в песента на Тейон "All Night Long",

    участва в "Coffee Break" на Jonah Nilsson.

    През декември 2018 г. е обявен като фиксиран член на китайската подединица на NCT - WayV.

    Групата дебютира на 17.01.2019 г. със сингъл албума 'THE VISION'

    Трейлърът му за WayV:

    Off Topic

     

     

     

    На 7.08.2019 г. SM Entertainment обявява създаването на супер-групата SuperM , в която

    участие взимат Тейонг и Марк (NCT127), Лукас и Тен (WayV), Бекхьон и Кай (EXO), Темин (SHINee).

    Групата дебютира на 05.10.2019 с мини албума 'ONE'.

    Трейлърът му за SuperM:

    Off Topic

     

     

     

    Кариерата на Лукас се развива изключително добре, превръщайки го в един от най-популярните членове в групите в които участва. За съжаление, това не продължава дълго. На 24.08.2021 г., ден преди да излезе сингъла "Jalapeño", който е записал с колегата си от WayV Хендери, в интернет избухва скандал, който му струва изградената до момента кариера. В социалните мрежи се появяват обвинения от предполагаеми бивши негови приятелки от Китай и Корея, които го обвиняват в гаслайтинг, финансово облагодетелстване, злословене по адрес на колегите и др.. Скандалът се разраства и Лукас е принуден да се оттегли от активна дейност. На 10.05.2023 г. е обявено напускането му от NCT и WayV, както и планове за бъдеща соло кариера. 

    На 01.04.2024 г. Лукас дебютира като соло артист със сингъл албума 'RENEGADE', придружен от два видеоклипа на едноименната заглавна песен. 

     

    "Renegade" (Plan A)

     

     

    "Renegade" (Plan B )

     


    Лично мнение.

    За мен Лукас е ярък пример на човек на когото славата е завъртяла главата и сега си плаща за това. Никога не ми е бил любимец и както съм казвала в темата на NCT, яд ме е на него, че навреди на групата - заради него се отложиха изпълнения, завръщането на WayV, фендъма се раздели на ОТ6 срещу ОТ7, свалиха реклами на SuperM и какво ли още не.

    НО! Каквото и да е извършил си плаща скъпо за това. Повече от 2,5 г. си беше направо в изгнание, а ако човек сега навлиза в к-поп света ще реши, че е масов убиец - дотолкова са преувеличени всичките истории около него. 

    Знам, че според част от феновете е невинен, според други е виновен. Къде е истината не знам, но съм чувала, че винаги е някъде по средата и мисля, че и в неговия случай е така. Освен това винаги съм вярвала във втория шанс и се радвам, че Лукас го получи. Надявам се и публиката да му го даде!

    • Upvote 1
  17. Според материал в NAVER през май групата ще държи заключителен концерт на турнето си "SHINee WORLD VI[PERFECT ILLUMINATION]". Той ще се проведе в Сеул, датата още не е обявена, но както казва материалът: "Този концерт е особено значим, тъй като Оню, който си взе почивка от заниманията си поради здравословни проблеми, също ще се присъедини към концерта. (ЙЕС!!!)
    Наскоро членовете на SHINee се разпръснаха в различни компании. Кий и Миньо подновиха договорите си със SM Entertainment, Юню се премести в Griffin Entertainment, а Темин се премести в Big Planet Made. Въпреки това те направиха концерт на бис заедно и затвърдиха намерението си да продължат груповите дейности заедно и в бъдеще."

    0007469622_001_20240409150201499.jpg?type=w540

     

     

    Да, Минхо и Кий подновиха договорите си с СМ, а Минхо публикува и драматична снимка на сторито си с текст, казващ:

    "Преподписано. Благодаря на целия персонал на SM, който винаги се грижи за нас и работи усилено. Ние вървим заедно, защото си вярваме и оставаме заедно, защото си имаме доверие. Благодаря ви за любезното сътрудничество! @/smtown"

    of4X81nr_o.jpg

     

     

    Оню с видео е което приветства феновете в новата услуга за съобщения - fromm.

    клик на снимката

    8XCTacpa_o.jpg

     

     

    Джинки обяви и провеждане на  турне с фен-срещи под името "Guess?"

    Засега са обявени 3 дати - на 18.05 в Сеул и на 8-9.06 в Япония, по две събития всеки от дните, предполагам предстоят още.

    jDsxAtKn_o.jpg

     

    • Харесвам 1
  18. Кай, Сехун и Лей също отбелязаха годишнината на EXO.

    Кай с пост в Weverse:
    "Здравейте, тук е Кай. Хора, 8 април е нашата 12-та годишнина. Все още се справям добре. И вие се справяте добре, нали?

    Година след година, всеки път, когато настъпи 8-ми април, поглеждам назад към времето, което израствах и създавахме спомени заедно с всички вас, и това ме прави истински щастлив. Преди да се усетим, са изминали 12 години и мисля, че тези спомени ни направиха това, което сме днес. Сега съм малко далеч и това е малко разочароващо за годишнината, но бих искал празнуваме нашата 13-та годишнина лице в лице.

    Благодарен съм и ми липсвате. Всички. EXO-L, обичам ви!"

    b8s6EQVy_o.jpg

     

     

    Сехун качи семпла снимка на стори в Инста с текст: "12L"

    fjbag6UK_o.jpg

     

     

    Лей се включи в канала си в Инстаграм с гласови съобщения на английски, корейски и китайски. :
    На английски: "Хей, хора, тук е Лей. Днес се навършват 12 години от дебюта ми и съм благодарен, че дебютирах като член на EXO - една от най-великите групи в света. Оценявам цялата ви любов по пътя. Тази година ще се завърна при вас! Ще се върна с моя студиен, английски албум и концертно турне. Нямам търпение! Ще се видим там. Обичам ви, хора!"

    На корейски: "Здравейте, аз съм Лей! Днес е 12-тата годишнина от дебюта ми... да... невероятно е! Времето мина бързо... Имах голям късмет да стана член на такъв страхотен екип, нашия EXO , и получих много помощ от много хора в Китай, така че съм в 12-та си година. Много съм благодарен ~ Вие винаги ме подкрепяте, много ви благодаря! Тази година аз ще дойда при вас, хора. Run Back 2 U с моя албум, музика и концерт, за да се запозная с вас... Винаги съм благодарен!"
    Може да го чуете в спойлера.

    Off Topic

     

     

     

     

    Накрая една обща снимка на шестимата, които вчера се включиха на живо в Инстаграм.

    Това се случи за първи път от 2019 г., Obsession-ерата, а аз направо щях да падна, не можех да повярвам на очите си. Нужно ли е да казвам колко готини бяха? :)

    9k8AH43T_o.jpg

     

     

    Още един повод за усмивки.

    Сухо официално получи наградата от името на EXO за Изпълнител #1 за района на САЩ на 11-те TOP TEN AWARDS (TTA).

    Думите, които е казал:

    "Тази година се навършват 12 години от дебюта на EXO и мисля, че получихме тази награда благодарение на продължаващия интерес и любов от страна на EXO-L по целия свят. С членовете  подготвяме различни неща тази година, като допълнение към фен срещата на EXO, която ще се проведе скоро. EXO-L~ Винаги се грижете за здравето си и бъдете щастливи и тази година. Благодаря ви! We Are One! Нека обичаме!“

    Изт.TenAsia

    myJkvKyN_o.jpg

     

     

    • Харесвам 4
  19. Най-сетне, в 20-тата си година на музиканта сцена, Чангмин ще участва в мюзикъл. Дружно забравяме холограмния мюзикъл "SCHOOL OZ" на СМ от 2015 г. и приемаме, че му предстои дебют. Много се радвам, макар че едва ли ще имам възможност да видя нещо различно от тайно заснето фен-камери. Пожелавам му успех в това различно и предизвикателно амплоа!

    0pS0bQgk_o.jpg

     

    Макс ще дели ролята с други актьори и ще участва на:
    14.05 в 19:30 KST.

    17.05 в 15:00 KST.

    19.05 в 15:00 KST.

    22.05 в 19:30 KST

    24.05 в 15:00 KST.

    25.05 в 15:00 KST.

     

    Трейлър на постановката.

     

     

    СТРАХОТНА НОВИНА!

    Джеджонг и Джунсу с общ концерт в края на годината. Събитието ще се проведе през ноември в Корея и Япония, като сеулският концерт ще се състои в Olympic Park Gymnastics Arena в Сеул. 

    Според материал в Allkpop "Ким Джунсу иКим Джеджонг отдавна обсъждат идеята да излязат заедно. По всичко личи, че феновете им най-после ще станат свидетели на съвместното им изпълнение до края на годината."

     

    Преди това обаче ще можем да ги видим, макар и поотделно, в предстоящия Weverse летен концерт на 15-16.06 в Inspire Arena. :)

    Изображение

    • Харесвам 1
  20. ЧЕСТИТИ 12 г.,  EXO! 

    Колко обичам музиката им.

    Надявам се скоро да чуем нова!

    Снимката е от вчерашното стори на лидера:)

    EXIyu3Br_o.jpg

     

    Чаньол и Бекхьон се включиха с кратки лайфове, Чен честити годишнината в Бабъл и пожела да сме заедно и занапред.

     

    В Weverse (платената секция) публикуваха видео в което членовете избират меню за EXO-L и споделят по някой спомен - като кой е най-запомнящият се момент, песен и т.н. Клипчето няма превод, но казват, че скоро ще се качи в официалния канал на групата, където се надявам да получим буквички, макар и на английски. Спойлер - накрая имаме задочно включване от Кай и Сехун. Засега само това.

    Шиумин: "12-тата ни годишнина е. Мембъри, ерис! Обичам ви всичките!"
    Сухо: "Ах!!! 12-тата ни годишнина!!! Нека се обичаме още много години напред!"
    Бекхьон: "Без значение сега или в бъдеше - ще ви обичам! Затова нека сме заедно!"
    Чен: "12-та годишнина от дебюта ни!! Благодаря ви, че винаги сте до нас! Нека останем заедно! Обичам ви."
    Чаньол: "Днес е 8 април. Благодаря ви, че безрезервно ни обичате 12 години! Благодаря ви, че сте топли като пролетта! Нека се срещнем на 14 април! L-1485"

    D.O.: "Това е безценно време. Нека винаги бъдем щастливи!"

    hE1s3ZGl_o.jpg

     

     

    ЪПДЕЙТ със специалното видео, което дойде по-рано от очакваното. :up:

     

     

    И като споменахме музика. :)

    По повод годишнината, или не съвсем, Company SooSoo днес обяви новия албум на D.O.

    Той ще е мини и ще носи името 'BLOSSOM'. Ще съсържа шест песни, вкл. заглавната "Mars" и излиза на 7 май. Йее.

    uAZCEQG1_o.jpg

     

    От 11.04 пък Кьонсу активира и нов, личен Бабъл за комуникация с феновете.

    fh1RIlu6_o.jpg

     

    • Харесвам 3
  21. Видео от репетициите на хореографията на "Emptiness".

    клик на снимката
    Изображение

     

     

    Тъжно ми е, когато някой се включва по дадена тема само, за да коментира скандал или вида на някого. В реалния живот наричаме такива хора "клюкари", но в интернет успяват да се прикрият зад клавиатурата, размахвайки гръмкото "право на мнение". Такива хора наскачаха през последните две седмици по адрес на БоА. Всъщност злонамерените коментари винаги са я съпътствали, но се увеличиха драстично с участието й в SMF през 2022 г. защото "флиртувала" с танцьорите, а по-късно пък била "груба" с тях. Разбира се, повечето постове бяха от фенове на отпадналите отбори. Инстаграмът й беше залят от омраза и грозота, дотолкова, че публикува предупреждение за правни действия. По-късно БоА сподели, че е написала песента "Forgive Me" в отговор на клавиатурните воини. 

    Тази година започна за нея с кратко участие в "Marry My Husband", където отнесе доста критика за играта си и може би е заслужена, не знам. Обаче упреците за актьорството й не могат да се сравняват с коментарите за външният й вид. В пъти повече, ужасни думи. Колкото и да не искаш да обръщаш внимание на такива неща няма как да ги избегнеш. Ума ми не побира как изобщо може да ти хрумне да се отбиеш някъде само, за да кажеш нещо лошо за някого??? 

    И въпреки че издаде страхотна песен, която сама е написала и продуцирала не това обсъждат хората, а вида й. Не е ли тъжно?

    На фона на всичко това  сутринта се събудихме с неин пост, казваш: "Когато договорът ми изтече мога да си тръгна, нали?"

    6.jpg

     

    Малко по-късно поясни: "Обърках думите, имам предвид да се пенсионирам"

    GKdhs-DBb-IAA9-8-Z.jpg

     

     

    Aко реши да се оттегли ще ми е тъжно и разочаровано, но няма да се учудя. Само миналата седмица социалките бяха залети с нови коментари за вида й на което тя отговори в стори в Инстаграм.

    "Ако не се се грижа за себе си ме критикувате. Ако го правя също мекритикувате. Ако отслабвам, казвате ми да напълнея. Ако кача ми казвате че изглеждам като прасе. Не ви познавам/знам, но не пропилявайте така живота си. Съжалявам, но аз съм BoA."

    image.jpg

    • Харесвам 1
  22. Последното (известно ми) събиране на оригиналните тайвански F4, което се е състояло през 2020 г. 

    Джери, Вик, Ванес и Кен изпълняват "Метеоритен дъжд". Песента се превръща в класика в Тайван, а и не само. 

     

    Младите им колеги - китайските F4 (2018), изпълняват Дъжда на концерт на Hunan TV 2022 г.

    Off Topic

     

     

     

     

    Ехо?

    Има ли някой друг на който му трепна сърчицето припомняйки си Ананаса и компания?

    Вярно било, че първата любов ръжда не хваща. :D

    • Upvote 1
  23. Как пък сме пропуснали да публикуваме първото видео в You Tube канала на Шиумин?

    Мнооого готино и отпускащо - Минсок отива за първи път на къмпинг и е сам. :)

     

     

    ДОБАВЯМ еп. 1 на продуцентското шоу на Лей - "SHOW IT ALL" в което ще създава дамска група. Идеята му е да за група, вдъхновена от китайските традиции и обогатена с междуароден стил, която да се представя на световната сцена.

     

    • Харесвам 2
×
×
  • Създай нов...