Jump to content

kandala

Покровители
  • Мнения

    5771
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    108

Всичко публикувано от kandala

  1. Чудя се защо не съм коментирала след като драмичката доста ми хареса. Любимец ми стана младежът Ин Гю. Вярно е, много идеализиран образ, но някак ми се иска всеки да срещне в живота си един Ин Гю, макар и за малко. Някъде четох отрицателни мнения за актрисата в главната роля, но на мен ми беше симпатична, мисля, че си свърши добре работата. Кусури винаги можем да намерим, но ми стига, че днес е сряда, нося бяло и съм решила да съм добра. Като цяло обичам темата с пренасяне във времето и романтикът в мен си намери добра занимавка за 12-епизода-време. Препоръчвам и си мисля, че особено сега - напролет, ще е чудесно да се гледа.
  2. kandala

    EXO

    Вчера Лей качи кратко съобщение в социалките си: "XBACK! Имам специална изненада за вас. Обадете ми се на+18888142256 (от САЩ и Канада) и +447888874716 за останалите " (X) Позвънилите на цитирания номер ще чуят откъс от новата песен на Ишинг - "Psychic", която очакваме да излезе през април. Лей подготвя и друг проект, може би още по-голям. Продуцент е на риалити шоу наречено "Show It All", в което сили ще мерят няколко момичета, които ще бъдат включени в първата му група. Уловен кадър от един от тийзърите, където Лей е подписал тържествено обещание: "Изправени пред света, черпете от силните страни на всички. С цел активно насърчаване на цивилизованата концепция за равенство, взаимно обучение, диалог и приобщаване и за насърчаване на сблъсъка и интеграцията на китайската и чуждестранната музика, демонстрирайки взаимното обучение и интеграцията на източните и западните култури. Като продуцент, Zhang Yixing тържествено обещава, че през следващите 100 дни ще накарам стажантите да приемат предизвикателства, да се придържат към производствените стандарти, които съм избрал, и да представя на публиката висококачествени международни сценични изпълнения. Стажантите ще използват силните си страни, за да си осигурят повече възможности за окончателното пускане/дебют на сцената. В противен случай обучаемите са изправени пред риска да не могат да се представят на сцената. Влиза в сила веднага след подписване. Подписал: Zhang Yixing. Свидетели: Huang Bo, Huang Lei, Wang Xun, Sun Honglei" Става ясно, че популярните филипински групи BINI и G22 също ще вземат участие в предаването, макар все още да не е ясна ролята на девойките. Изт. Inquire Постер на продуцент Лей и състезаващите се стажантки. Пилотният епизод на шоуто ще се излъчи утре, 28.03. Повече информация в акаунта на Chromozome Ent.
  3. kandala

    Super Junior

    Мини албумът на D&E '606' излезе. Сингълът "지지배(GGB)", който няма да се чуе по музикалните предавания. Албума в Spotify и YouTube Music. Материал на Sport Seoul и кратичко интервю на дуета по повод излизането на мини-то. '606' е албум, планиран с концепцията за времето. Базирано на времето, което изглежда твърде бързо за някои и твърде бавно за други, виртуалното време, което разгръща светогледа на идентичностите на членовете. Заглавната песен „Jijibae“ е поп-денс песен в стил диско. Мощният ритъм и мощното изпълнение, които са запазена марка на D&E, вълнуват слушателите. Въпреки че Donghae лично участва в текста и подготви песента амбициозно, заглавието „Ji Ji-bae“ го задържа. Това е така, защото сред някои фенове възникна спор относно унизяването на жените. След дълго обсъждане те отмениха участието си в музикално шоу, но пък едно след друго започваха да се появяват оплаквания от други фенове, които не можаха да гледат D&E този път... Донгхе: „Имахме и много притеснения. Наистина мислех, че главата ми ще се пръсне. Както феновете, така и ние имахме големи очаквания за албума. Думата „Jijibae“ беше ключова в текста. Това е дума, която разменяхме с приятели в началното училище, така че ни звучеше/изглеждаше позната. Въпреки това, дори и да е мнение на малцинството, гласовете на феновете не могат да бъдат пренебрегнати. Внимателно търсих и наблюдавах различни реакции и мнения, но тъй като продукцията на албума вече е завършена на 99%, заглавната песен не може да бъде променена. Първият избор, който трябваше да направим, беше да отменим участията си в музикални предавания. Решихме, че не можем да се забавляваме с тази песен.“ Хайде и няколко хубави снимки. Ънхьок се постара да се изруси за нас, ще е срам да не постнем готиното му фото.
  4. kandala

    BoA (Kwon)

    Страхотна BoA, супер песен. "Emptiness". Готино е да видим кредитите. Хореографията изглежда много интересна, нямам търпение за пърформанс видео, танцова практика, сцена в музикално предаване (само тази седмица ще промотира).
  5. kandala

    EXO

    Честит рожден ден на Шиумин! Да е здрав и щастлив! И да продължаваме да го виждаме така често, както напоследък! Рожденикът отвърна на пожеланията ни с "Ти, който ми пожелаваш честит рожден ден!! Благодаря ти, че си роден!" Той е на априлската корица на ARENA HOME+ CHINA, които също са го поздравили за празника. И няколко от готините снимки за фотосесията. Чаньол за OK! China. Материалът е за априлския брой на списанието, а фотосесията е заснета в Токио. Бекхьон качи кратко резюме от концертите в Токио през уикенда. Най-готиното за деня - видео изненада от подготовката на фен срещата 'ONE'.
  6. kandala

    NCT

    Как ви се струва "Smoothie"? Колкото пъти я слушам, толкова пъти съм на различно мнение - от "готино" до "какво, за Бога, е това???" Явно са прекалили с нео-подправката и резултатът заприличва на нещо на 127. Но пък ми харесва как звучат, всичките импровизации, бийт дропа. Ами хубаво, не е моето явно (или е? ). Момчетата са имали свободата да участват в продукцията, харесват си песничката, феновете доволни, животът продължава. Извън заглавната песен обаче албумът е много добър. Ей това парче доста ми харесва. Първото, отварящото албума. Казва се "icantfeelnothing" и в нея се пее нещо като: "...О, опитвам се да избягам От другата страна на дългата нощ Прекрачвайки страха Вярвайки в себе си Към един нов свят Ускорявам Ай, ай, пресичайки зората Летя високо, още по-високо Тъмнината, която ме държеше Разпръсква се Гледайки по-високо в небето Всички страхове от вчера Изчезват, намаляват..." Дайте шанс на албума, заслужава си. Интервю с режисьора на документалния филм за NCT127, който се излъчи по Dysney+ миналата година. Тези от вас, които са го гледали, знаят колко интересен беше подхода и формата под която беше заснет. Интересно е да се чуят неща, случили се зад кулисите, както и истории, останали несподелени.
  7. kandala

    NCT

    Днес излиза албумът на NCT DREAM 'DREAM()SCAPE'. Групата проведе пресконференция, където представи албума пред журналистите. Статия на Soompi по повода. Всъщност името на албума се чете "dream escape", което се интерпретира като "мечтано бягство". На въпрос за визуализиране на името чрез скоби и празно пространство, Джено е отговори "Скобите се отнасят до значението на бягство. Това е като врата и бягство от съня." Ренджун допълва обясненията на концепцията: „Ако погледнете тийзър снимките, горната част на тялото ни изглежда нормална, но краката ни са покрити със синини. Това олицетворява как хората може да изглеждат нормални отвън, но да имат скрити белези, които не се виждат... Заснехме много аспекти, акцентиращи на „мечтите“ и „надеждите“, но след като помислихме повече, искахме да дадем сила дори на тези, които нямат мечти и надежди.“ Говорейки за това как концепцията на албума е отразена върху всички песни в него, Марк сподели: „Питате има ли история, която искаме да разкажем. Както спомена Ренджун, ние показахме голяма част от светлата си страна, но ако мислим реалистично, имаме и мрачни моменти, времена, в които нямахме мечти. Ето защо всички ние искахме да направим албум, насочен към младежите, които също са се чувствали така.“ Селфи след пресконференцията. Албумът излезе. Видеото на "Smoothie". Линк към 'DREAM()SCAPE' в Spotify и YouTube Music.
  8. kandala

    EXO

    Вече официално - Кьонгсу стартира 'BLOOM' - първия си фен-кон тур, като засега са обявени 12 шоута - две в Корея и останалите в ЮИ Азия. Програмата е следната: 08-09.06 Сеул, Ю Корея 22.06 Тайпе, Тайван 29.06 Хонконг 12.07 Джакарта, Индонезия 18.07 Токио, Япония 19.07 Нагоя, Япония 21.07 Осака, Япония 10.08 Банкок, Тайланд 17.08 Малайзия, неуточнено място 31.08 Манила, Филипини 28.09 Сингапур Прави ми впечатление, че стартира юни, което не навежда на мисълта за албум преди това? Кога? Началото на юни? Края на май? Ще видим. Новина и от лидера. Сухо също обяви първия си концерт. Събитието се нарича 'WELCOME TO SU:HOME' и ще се проведе два дни - 25 и 26.05 в Сеул, Olympic Hall. Говори се, че вторият ден ще се излъчва онлайн. Предполагам тогава вече ще е излязъл и албумът му? Както и при D.O. можем само да гадаем.
  9. kandala

    Super Junior

    SUPE JUNIOR D&E - дуото Донгхе и Ънхьок издават нов мини албум. Той е петият им по ред, казва се '606' и излиза на 26.04, вторник, 18:00 KST. Час по-рано ще имат отброяване, ще се излъчва в YT канала им. Супер готино медли на албума. На 19.03 издадоха предварително сингъла "Rose". В полунощ на 26.03 или утре в 17:00 ч. наше време, ще публикуват коментарно студио към албума. Очаквам с интерес. Не всичко обаче е розово за D&E. След като обявиха излизане на албума и трак листа социалните им мрежи бяха залети от остра реакция към заглавната песен "GGB". Според корейските фенове термина е абревиатура на дума, използвана в близкото минало като унижаващ жените термин. Появиха се призиви за промяна на заглавието, за редакция на песента и т.н. Вследствие на силния отзвук ODD Ent. излязоха със следното изявление: "Здравейте! Тук е Odd Entertainment! Първо, благодарим на феновете, които подкрепят Super Junior D&E от дълго време. Разбрахме проблема и мненията относно заглавната песен 'GGB" ,и проведохме среща с екипа и артистите. Песента "JIjibae' е сладка песен, която по приятелски начин описва чувството на липса на любимият с когото сме разделени, използвайки (изразите) "Too prety jijibae" и "Rainbow we saw together". Никога не сме имали намерение да ги използваме по негативен начин, каквито са опасенията, които ни изпратихте. Въпреки това, съжаляваме, че не бяхме по-съобразителни в преценката си за неудобството, което може да презизвикат тези думи. Обсъдихме различни методи, но почти цялата продукция е готова и има ограничения в промените, които могат да се направят. След обдъждане на различни мнения от артистите и екипа, решихме да отменим всички участия е музикални предавания, планирани след излизане на албума. Искаме да покажем много неща на феновете, така че ще излъчим заснетото съдържание за което упорито работихме. Молим за Вашето разбиране! Извиняваме се на феновете, които с вълнение очакваха този комбек! От дъното на сърцето си искаме отново да изразим благодарност към феновете, които винаги ни подкрепят! Благодарим Ви!" Каквото такова. Неприятна ситуация наистина. Чудно ми е как така не са предположили какво ще стане? В бранша са от много години, имали са какви ли не ситуации, постоянно са онлайн и не може да се каже, че не са били наясно с въпросната дума (жаргон), не са на по 15 години. Странно ми е, честно. Както и да е, песничката и албумът излизат във вторник, а днес пуснаха привю на видеото на "GGB" клик на снимката
  10. kandala

    Super Junior

    Около Супер Джуниър ври и кипи, не почиват тези хора. На 8-9-10.03 Кюхюн имаше тридневен соло концерт в Сеул с който стартира турнето си. Винаги е радост за ухото да слушам гласа му и се радвам, че Antenna качиха някои от песните му в You Tube, та да можем да се докоснем до таланта му, макар и задочно. "Restart" "The Story Behind (그렇지 않아)" "애월리 (Aewol-ri)" Обявените засега дати за 'RESTART ASIA TOUR' са: 08 -09-10.03 Сеул, Южна Корея 30.03 Сингапур 04.04 Хонгконг 13.04 Куала Лумпур, Малайзия 23.04 Осака, Япония 26.03 Йокохама, Япония За всички, които се съмняват и се чудят дали членовете на СуДжу изобщо държат един на друг щом всеки пое пътя си, ето влог от Кюхюн от участието на SJ на SMTOWN TOKYO. клик на снимката Рьоук също проведе самостоятелен концерт. Казваше се 'IN THE GREEN' и се състоя в периода 15-17.03 в Сеул. Обстановката беше по-интимна, Рьо беше избрал по-малка зала, която отговаря на стила му, а снимките и записите бяха забранени. Сетлист на концерта - клик на снимката Преди концерта феовете можеха да чуят малък спойлер от самоят Рьоук. клик на снимката Слушайки изпълненията на тези двамата ме побиват тръпки и както всеки път - неудобно ми е да спра песента им, толкова красиво пеят. Благодарна съм, че имам уши да ги слушам!
  11. kandala

    RIIZE

    RIIZE за GQ JAPAN. По-долу слагам кратки извадки от интервюто, ако ви е интересно прочетете го. Уонбин Въпрос: Ако трябва да озаглавите автобиографията си, какво би било заглавието? "Звезда". Обичам звездите и искам да стана звезда, а канджито за „бин“ в името ми означава "да блестиш". Когато се преместих в Сеул, родителите ми ми направиха огърлица във формата на звезда. Не я харесах особено, но докато го държах близо до сърцето си, започна да ми харесва. Шотаро Въпрос: На какво те научиха танците? ...Без танци нямаше да постигна нищо. Благодарение на танците мога да бъда там, където съм днес. Когато бях в прогимназията, се влюбих в танците... Поставих си цели и работих усилено за постигането им. След като преминах прослушването, придобих увереност и оттогава успях да стигна дотук. Харесва ми също да мисля за хореография. Сохи Въпрос: Как се чувстваш на сцената? Много развълнуван. Нервен съм, но ми е забавно да съм на сцената. Ако публиката се включи, това дава повече сила.... Бях толкова нервен за първото си представяне в KCON LA. Мисля, че беше очевидно, че съм нервен. Добре ли си? Наистина ли? Когато танцувах и пеех, не можех да разбера дали прикривах добре нервността си или просто бях толкова нервен, че забравих. Но със сигурност ми хареса. Ънсок Въпрос: Някои съвети за поддържане на собствено темпо? Ако хората не растат, те ще спрат дотук. Мисля, че е по-добре да растем малко по малко, отколкото да стоим на едно място. Но когато нещата не вървят, чакам, давам си време, мислейки, че и това ще мине. Има моменти, когато е наистина трудно и практиката не върви добре. През тези дни си вземам малка почивка и работя по-усилено в дните, когато съм в по-добра форма. Опитвам се да не се тревожа твърде много. Сънгчан Въпрос: Има ли тема, която бихте искали да изследвате като психолог? Точно така, аз съм малко обсебен от психологията. Обичам да гледам романтични предавания (хаха). Това е влиянието. Ако бях аз, бих искал да проуча начини за гъвкаво взаимодействие с хората. Антон Въпрос: Кога се чувстваш себе си? Когато приключа с графика си и се върна в общежитието, слагам слушалките си и започвам да правя музика. Напоследък правя музика, която изразява чувствата ми след дебюта. Изпитах много емоции и все още ги изпитвам. Целта ми е да изразя много емоции чрез музиката, които не мога да огранича само до една. RIIZE записаха участие за японската програма "The First Take", където изпълниха "Get A Guitar". Хубаво.. В момента RIIZE се подготвят за завръщане, говори се, че ще е в средата на април. Момчетата бяха забелязани да снимат в Португалия, което постави основният въпрос "Колко души ще са включени в комбека?" В клипа от Лисабон се виждаха шестима членове и всички се питаме какво става със Сънгхан? Феновете се обединиха в един разрастващ се бойкот - започнаха да се отписват от социалните акаунти на групата, не гледат и не споделят тяхно съдържание. Целта е една единствена - СМ да даде информация за бъдещето на групата. Аз също се присъединявам към бойкота, но реших да споделя какво се случва към днешна дата. Надявам се следващият път да се включа с добри новини.
  12. kandala

    NCT

    Stage 8 на шоуто 'CHUANG ASIA', където част от участничките изпълниха "Nightwalker" заедно с Тен. клик на снимката Тен е ментор в предаването и поради тази причина често пътува между Корея и Тайланд, като това налага отсъствието му от някои графици на групата. Днес WayV са в Чанджоу, Китай за участие в NUTS Music Festival 2024. Само четиримата се качиха на сцената - Кун, Шяоджун, Хендери и Янгянг. Уинуин също липсваше, тъй като снима драмата си. Въпреки това момчетата се представиха повече от добре. Споделиха също, че подготвят нов албум, който ще излезе съвсем скоро (през май?), споменаха също така и "концерт". Дали няма най-сетне да получат своето световно турне, каквито отдавна имат останалите от NCT? Дано! Чакаме фен-камери. Ей това чаках да се появи с англ. субки и читав линк, и най-сетне мога да го споделя. Тен взе участие в предаването на KBS "My Neighbor, Charles", където знаменитости споделят пред камера лични истории и представят дома си, семейството си. Отиваме в Банкок, където се запознаваме с майката, бащата и сестрата на Тен. Ама много младеещ татко си има, изглежда сякаш му е батко. Майка му има ресторант, където подготвя вечеря за сина си преди да отпътува за Корея. Представят ни и екипа на СМ, които работят по концерта 'TEN'. ЧАСТ 2 - ТУК Тен ни показва дома си. Да, вече не живее в общежитието. Има свой апартамент, който споделя с трите си котки. Голям е чистник, но предполагам като живееш с няколко космати любимеца ти се налага да си такъв. Хвърляме едно око и в деня на шоукейса на албума му. Стресиращо си е било и казва, че понякога, когато е нервен му е трудно с корейския. Кратък момент с коментар от един от журналистите, който дава кредит на Тен и казва, че е останал още по-впечатлен от очакваното. След представянето прекарва вечерта с WayV, които го поздравяват за дебюта. Във втората част Тен споделя и малко известния момент, когато наранява коляното си през 2016 г. Проблемът е бил толкова сериозен, че се налага болничен престой и месеци рехабилитация. В онзи момент е мислел, че няма бъдеще. "Ами сега? Какво ще правя, ако не мога да танцувам?" И е започнал да пее нон-стоп. Всеки ден е посещавал компанията и е упражнявал вокалите си, правел е само това. И вто до къде го довете, както казва: "Всички преживявания през които съм минал ме направиха този, който съм днес."
  13. kandala

    NCT

    Дойонг и Хечан стартираха серия наречена "먹2U", където посещават заведения и оставят ревю за храната. Всичко това в компанията на гост с когото разговарят по различни теми. В пилотният епизод бяха само двамата, но реално програма стартира с еп. 1 и гост Тейонг. Винаги е интересно, когато чуем истории от кухнята, а тези тримката са супер готини заедно. Препоръчвам да гледате. "미슐랭 오마카세! Tap tap tap… Tapping on | 김동 이동의 먹2U EP.1" клик на снимката Във 2-ра серия на шоуто гост беше Хуанг Мин Хьон (NUEST), който се оказа фен на СМ артистите и особено на NCT. Беше наистина запознат с музиката им, а очевидно много харесваше и домакините, особено Дойонг. "샵연 으로 맺어진 인연… 민현이 형과 보양식 한상 ( 내향시티 有) | 김동 이동의 먹2U EP.2" клик на снимката Тейл с римейк на ост песента "Weird(묘해, 너와)". Красиво. (оригинал) Днес NCT WISH приключиха промоциите по музикални предавания. Справиха се страхотно, а беше особено сладко да ги видим в предебютните костюми, същите с които се представиха на концерта 'NCT NATION: TO THE WORLD' с "Hands Up".
  14. kandala

    BoA (Kwon)

    Наскоро Grammy публикуваха материал озаглавен: "15 к-поп солисти, които трябва да знаете: Чунгха, Тейон, BIBI и други. Жените в K-pop последователно създават нови парадигми в жанра. От BoA до Sunmi, CL и Lee Hyori, запознайте се с 15 пионерски K-pop солови изпълнители, които са разбили калъпа." Статията започва така: "В музикалния видеоклип към нейния сингъл „Woman“ от 2018 г., BoA, „Кралицата на к-попа“, влиза на сцената, ходейки с главата надолу. Уравновесена и властна, позата на BoA предава величествена увереност - тя е безстрашна и се противопоставя на гравитацията. „Без сравнение, аз блестя такава, каквато съм/ Достатъчно красива съм/За да бъда жена“, пее тя в началния стих. „В стилна и модерна картина/ Наслаждавам се на това приключение/ Истинска жена." Това е вълнуващ химн на любовта към себе си, насърчавайки жените да притежават идентичността си и да практикуват сестринство, за да насърчат промяната. Посланието на BoA резонира дълбоко, особено като се имат предвид начините, по които K-pop индустрията често поставя твърди стандарти и ограничения на своите изпълнителки...." За самата нея казват: "Съвременният к-поп не може да се разглежда без културното влияние на BoA. Навлизайки в индустрията само на 13 години, артистът, роден като Куон Бо-а, дебютира през септември 2000 г. под крилото на SM Entertainment с албума "ID; Peace B". Тя напредна на японския музикален пазар, преодолявайки бариерите – особено ако вземем предвид крехките дипломатически отношения между двете страни, и влезе в историята като първият корейски изпълнител, който се изкачва на #1 в Oricon Charts. Тя също така стана един от първите корейски изпълнители, които се впуснаха в американския пазар, издавайки своя дебютен английски сингъл "Eat You Up", през 2008 г. и участва във филма "Make Your Move". По времето на седмия си корейски албум, "Only One", BoA упражнява творчески контрол върху творчеството си и създава свои собствени композиции. Нейното представяне също беше уникално. Хореографията на „Only One“ е основно парче в нейния репертоар, тъй като включва част, в която тя танцува с партньор, и някои от магнетичните изпълнители в K-pop — Темин от SHINee, Ънхьок от Super Junior, Хунаг Минхьон, TVXQ Юноу, Тен от NCT и WayV, за да назовем само няколко, които споделиха сцената с нея. Борбеният дух, преливаща гъвкавост, превъзходни танцови умения и меден глас са нещата, които правят BoA завършен артист. В перфектно съответствие с Месеца на женската история, BoA ще представи следващия си проект на 26 март." Вчера BoA участва на 2024 Sakura Festival in Kaohsiung, Тайван. Местните медии отбелязват" "Южнокорейската „Сестра #1 на SM Entertainment" BoA най-накрая дойде в Тайван след 6 години. Тя присъства на „Сезона на цъфтежа на вишните в Kaohsiung" днес (23-ти) и изпълни много песни на сцената, изглеждайки секси и горещо." Както се спомена по-горе, новата й песен "Emptiness" излиза на 26.03, като ще я промотира на Music Bank и Inkigayo. И втори тийзър на видеото. Ей този кадър е много готин.
  15. kandala

    aespa

    aespa и изпълнението им за MBL World Tour Seoul Series на 20.03.2024 г. "Drama+Next Level". Отдавна не бях слушала Нивото и си мисля, че беше съвсем на място за повода. За първи път филм за групата на световен екран - на 24 и 27.04 "aespa: WORLD TOUR" ще се излъчи в някои кино вериги в над 50 държави. На сайта www.aespaworldtourincinemas.com може да се абонирате за повече информация. А ето как го описват: "Първият концертен филм на глобалния хитмейкър Aespa избухва на екрана в кината по целия свят! От февруари до септември 2023 г. първото световно турне на групата, aespa LIVE TOUR 2023 SYNK : HYPER LINE, посети 21 места на четири континента. Сега влезте в последната глава от тяхното глобално турне с aespa: СВЕТОВНО ТУРНЕ в кината." Групата ще бъде включена в EP-то на ам. диджей и продуцент TOKiMONSTA "Songs of the Rebellion" (EP) , което и доколкото разбирам е саундтрак към филма "Rebel Moon — Part Two: The Scargiver". Песента се казва "Die Trying" и излиза на 19.04. За работата си с aespa TOKiMONSTA казва: “Да мога да си сътруднича с k-pop изпълнителите от aespa беше невероятно, особено като американка от корейски произход” Джизел с фотосесия за ELLE KOREA x LOEWE.
  16. kandala

    NCT

    Тийъзъра на Марк май най-много ми харесва. Марк, Джемин и Хечан гостуваха в канала на Ю Дже Сок, където говорят за MBTI на айдълите от Gen Z. Публикувано на 21.03 видеото набра повече от 1 млн. гледания. Покрай всички закачки и комплименти, които си разменят, казват и малко за албума. Песента "Smoothie" е за негативите, които срещат, смилат и преглъщат, като смути. Според Марк, това ще е най-добрият им албум. "Поживём уви́дим", както се казваше едно време.
  17. kandala

    NCT

    Джемин с наглед най-семплия тийзър. Ченлъ пък невъзмутимо отпива от смутито си докато зад него всичко "ври и кипи". Между другото, на 26.04 той ще гостува в предаването на Lee Mujin. МНОГО, МНОГО се радвам. Ченлъ продължава да израства като певец и е страхотно, че повече хора ще го видят и ще му обърнат внимание. клик на снимката По покана на Юноу гостува и в шоуто му за хобита на канала Dingo. Ченлъ и U-Know се представят в компанията на мукбанг ютюбъри. клик на снимката
  18. kandala

    NCT

    Тийзъра на Джено е впечатляващ и странно красив. Джисонг е в подобна позиция.
  19. kandala

    NCT

    Честит рожден ден на Ренджун! Нека е здрав! Супер готин тийзър на NCT DREAM за "Smoothie", но няма да качвам всички снимки. Хубави са, вЕрвайте ми. Ще кача обаче видео тийзърите или каквито там ги водят, на седемте членове. Ренджун в "Dirty Smoothie". Хечан, който си седи насред хаоса, като "stable sea".
  20. kandala

    NCT

    NCT са динамична група, постоянно се случва нещо, но не винаги имам време да го публикувам. Така например през февруари Тейл записа саундтрак за драмата "Captivating The King". Много е хубава песента. Днес пък Джонгу ни изненада с първото си соло парче, ако не бъркам. Песента е също ост за шоуто "Fu Bao and Grandfather!" "이젠 웃으며, 안녕 (Smile, Good Bye)"
  21. kandala

    EXO

    Чаньол с нов влог в каналата си с тема "Рутинна грижа за кожата". Всъщност го беше качил преди няколко дни, но го свали за редакция. клик на снимката Снимки след първото шоу "Frozen Time" - партито по повод рождения ден на Шиумин. Казал е, че лятото вероятно ще излезе със соло албум и да не се изненадваме твърде много като го видим. Темата за второто шоу за деня е била мааалко по-зряла. ШИУМИН??? OMG Smoke-предизвикателството. И пак OMG, но този път е . "Cream Soda" Чен се е появил на втората фен-среща. Бекхьон става официално лице на филипинската марка BENCH, една от най-големите компании в страната. Забавно е, че магазините им обикновено са срещу тези на PENSHOPE, които рекламира Чаньол. Предпоалагам ще има моменти, когато минаващите фенове ще се чувстват почти като на фен-среща. Кьонгсу подготвя азиатски соло фен-кон, стартиращ от Сеул 09-10.06. В интернет изтекоха постерите за "BLOOM", както ще се казва, но по молба на Company SooSoo акаунтите, които го бяха публикували свалиха постовете. Очакваме скоро да обявят официално турнето, а аз много се радвам за D.O.
  22. kandala

    EXO

    Отличните отзиви за Бекхьон продължават да валят. Times of India: "Бекхьон, член на емблематичната K-pop група EXO, удиви публиката на MLB World Tour Seoul със соло изпълнението на химните на САШ и Южна Корея. Безупречните му изпълнения демонстрираха вокалното му майсторство, неговата вокална мощ и гъвкавост, спечелвайки му похвала от фенове на музиката и спортисни ентуасиасти. Неговото хипнотизиращо изпълнение остави публиката очарована..." Sports Keeda: "MLB най-накрая разбраха как да привлекат нови фенове." Meil Business News Korea казват: "Очарователният глас на Бекхьон и солидните певчески умения, които изпълниха Gocheok Sky Dome, получиха аплодисменти от много фенове на бейзбола, които посетиха стадиона, оставяйки дълбок отзвук в играчите на двата отбора....По-конкретно, видеоклипът на акапелното изпълнение на Бекхьон беше публикуван в официалния SNS на MLB и получи много гледания (1 млн.), а също така показа популярност в Япония, класирайки се на първо място в тенденциите в реално време на SNS. Стана и тема за разговор на бейзболни фенове по целия свят, получавайки добри отзиви." Към момента Бекхьон има три участия на официални събития, осъществени при три различни президента. В следствие на това фенове и медии му дадоха ново нарицателно - "Представителят на Корея". По-рано днес Бекхьон отпътува за концертите в Токио, а на летищните снимки изглеждаше така. За Чаньол предстои участие на фестивала UTO FEST във Фукуока, Япония. Събитието ще се случи на 21 април.
  23. kandala

    BoA (Kwon)

    Още няколко снимки на БоА за сингъла "Emptiness". Публикуваха и тийзър на видеото, което ще излезе на 26.03, вторник. На 21 април BoA ще участва в UTO FEST във Фукуока, Япония. Готино.
  24. kandala

    RED VELVET

    Уенди качи кратка, 1-минутна лайф версия на "Wish You Hell". Обаче ей това е много добро, ако искате хвърлете едно око. Винаги е хубаво да видиш как протича процеса на запис, а Уенди е много отдадена - три пъти записва песента, докато накрая променя октавата в която пее, за да се получи търсеният резултат. "Journey to find the true me | ‘Wish You Hell’ chapter. 1" В спойлери ще сложа последните лайф сцени, които излязоха. От Инкигайо в неделя. И днешния M Countdown.
  25. kandala

    EXO

    Днес Бекхьон отново ни накара да се гордеем с него, когато с мощно и красиво изпълнение изпя американския и корейския химн преди старта от срещата в MLB World Tour Seoul. Както отбелязаха в Туитър самите организатори "Интерпретациите на Бекхьон на националните химни бяха спиращи дъха" Наистина. Освен това, качи в канала си изпълнението на "R U Ridin" от концерта си. Много се радвам и се надявам да ни зарадва с още видеа.
×
×
  • Създай нов...