Jump to content

kandala

Покровители
 • Content Count

  756
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

kandala last won the day on December 3

kandala had the most liked content!

Community Reputation

761 мочи

2 Followers

About kandala

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 08/26/1975

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София
 • Любими филми
  Изкуплението Шоушенк

Recent Profile Visitors

1,248 profile views
 1. kandala

  EXO

  Днес EXO имаха фен среща. Минала добре, смели се, забавлявали са се, но по-интересното било, че Сухо казал на фен да спестява за солото му, което щяло да е след три месеца. Кай също споделил, че в новата година ще има соло (албум?). А аз попаднах на това и се разтопих.
 2. kandala

  EXO

  Днешният епизод на Studio NNG. Мисля, че всеки EXO-L трябва да го гледа. Чаньол разкрива част от съмненията в началото на кариерата си с EXO, трудностите и стремежите си. Замисля ни, напомня ни, за миг се появява и Сухо, който ни усмихва. Наскоро споделяла ли съм колко го обичам това момче?
 3. kandala

  EXO

  Ето го тук, в KShow123. Смях голям, особено Кай и Бек
 4. kandala

  EXO

  Кратък филм на Vogue, GQ & GUCCCI за Кай - The Performance Act V, в който разкрива откъде се е зародила любовта към танца. Заради това уважавам Кай. Снимка 2/2 - дава кредит на всички, участвали във филма.
 5. kandala

  EXO

  Ерик Нам споделя, че любимата му коледна песен е Miracles in December на EXO. А ето и песента, отдавна не сме я поствали тук. Време й е.
 6. kandala

  EXO

  По-рано днес Туристическата организация на Корея обяви, че EXO са сред наградените с 2019 Korea Tourism Star Awards. Групата получава отличието за промотирането на Корея чрез популярна култура. Изт. KStarlive
 7. kandala

  EXO

  На проведените днес 2019 Tencent Music Entertainment Awards (2019 腾讯 音乐 娱乐 盛典), които са едни от най-големите в Китай, две от нашите момчета получиха първи награди. Чаньол беше отличен за най-популярен чуждестранен изпълнител (Most Popular Overseas Singer). A Лей получи цели три награди - за най-популярен изпълнител - певец (Top Singer Award), за най-популярен певец от Китай (Most Popular Domestic Singer), а също и за най-продаван музикален албум за NAMANANA (Best Selling Digital Album of the Year) Браво на Лей и Чани!
 8. kandala

  EXO

  Да потанцуваме в неделя - Ko Ko Bop, Love Shot & Obsession.
 9. kandala

  NCT

  Колкото повече се интересувам от NCT, толкова повече ми харесват момчетата, но с ръка на сърцето ще потвърдя - най-голямата ми слабост са китайското звено WayV. (не обичам сравненията, но честно казано много ми приличат на любимата ми група и сигурно затова толкова ги харесвам) Прегледах назад и не видях това красиво видео да е публикувано и ето повод да го споделя. Тен и Уин Уин в съвременен танц на песента на Били Айлиш и Калид - Lovely.
 10. kandala

  EXO

  Та включвам се. ( Няма още субки, но Сухо спомена D.O. и Шиумин, мисля, че му липсват) И изпълнението. Този път - EXO.
 11. kandala

  EXO

  Вече с англ. субтитри - уастието на #EXO в Radio Star (в сайта на KSHOW123) Звездата на шоуто беше Сухо, малко в повече дори, но както ние EXO-L не се и съмнявахме, момчетата се представиха страхотно. Insta-ъпдет от Сухо. Готино, а? А днес вечерта ще се излъчи участието на #EXO в Knowing Bros. Много харесвам това предаване и се надявам бързо да го събнат. (Update: EXO on Knowing Bros - ENG) Стига толкова засега. Надявам се да се включим по-късно с новина за още някое първо място. И, @Ralie Blag, добре дошла сред нас!
 12. Попаднах на една интересна страница, където музикални педагози анализират гласовете на мнозина от любимците ни. Намирам сайта за интересен и образователен. Kpop Vocal Analysis
 13. kandala

  EXO

  Ново включване. Ами като има - има. Честито на Лей за наградата All Rounded Artist, получена днес на IQIYI All-Star Carnival, състоял се в Шанхай. *Update: Преди малко получи признание и за музикален продуцент на годината. (инфо. IQIYI е иновативна китайска платформа, комбинираща онлайн и офлайн излъчване на сериали и развлекателни програми. Общо взето нещо ново и интересно.) И нямаме снимки от Макао, където моето любовче - Сухо, се появи като посланик на IFFAM Awards Macau 2019? Да се поправим веднага! (Ама много хубав беше, макар това да не ми е любимият цвят коса. Поне не с костюм.)
 14. kandala

  EXO

  Днес X-EXO участваха на Music Bank с OBSESSION. Преди началото на предаването бяха обещали, че ако спечелят 1-во място ще изпълнят relay dance (танц, в който участниците се подреждат в редица, първият започва от някъде, следващият продължава и така докато решат да спрат). И обещаният танц. След победата Кай благодари на феновете. X-Kai се е фотнал и той с коментар: "X-EXO спечели първото място с появяването си, EXO не успя" Освен първото място на X-EXO, днес стана ясен и призивът на Бекхьон към феновете да не купуват албума, а да си купят подпплатени якета (padding jacket). Prive излизат с нова колекция удобни зимни якета, в създаването на която е участвал Бек. Той е подарил такива на всичките членове на EXO. Ами изборът е ваш - якета, албум или и двете.
 15. kandala

  EXO

  И на фона на провелите се наскоро награди MAMA, като фен и особено като EXO-L искам да изразя съгласието си с призива за извинение от страна на организаторите. Сигурна съм, че са могли да проявят много по-голяма креативност и считам клипа по-долу за лично отношение. Значи клипът по-горе е от MAMA 2017, моя грешка. Извинете! Но това си е прясно, топло. Лицето на Чаньол използвано като реклама с думите "Сълзи от щастие". Снимката е от последната церемония на наградите в които участва групата, 2017. Тогава, ако помните, MAMA в последния момент нулираха резултатите и промениха критериите по време на гласуване. И явно в MAMA нямат никакви снимки на EXO, защото на кадър на Love Shot слагат заглавие Tempo. Ами да бяха поискали от нас, феновете - щяхме да ги зарием. Та "любовта" между SM и Mnet, които провеждат наградите, е много болезнена.
×
×
 • Create New...