Jump to content

kandala

Покровители
  • Мнения

    5745
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    108

kandala last won the day on Март 9

kandala had the most liked content!

9 Последователи

Относно kandala

  • Рожден ден 08/26/1975

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    EXO Planet
  • Любими филми
    Изкуплението Шоушенк

Последни посетители

4100 профилни разглеждания

kandala's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

9.3k

Обществена Репутация

  1. kandala

    BoA (Kwon)

    Започнаха да излизат тийзър снимките за "Emptiness".
  2. @dido100 !!! Не се шегувай с моя любимец!!! НИ-КО-ГА! (чакай да погледна страшно) Хм Знам къде се подвизаваш и мога това Чувствай се предупреден! Чакай сега да помоля любезно. Дидо, моля те! В името на всички източни духове и западни караконджули! Моля те, не го гледай, не коментирай, великодушно замълчи! Става ли? Шегата настрана, Сухо наистина е задобрял и е в пъти по добър от онова "богато" недоразумение, което ни представи през 2018 г. Ако и сценария е приличен какво повече да искаме? Всъщност има какво - хубава музика. Надявам се на добър ост, какъвто е често към историческите драми.
  3. Вторият трейлър на драмата, който излезе по-рано. И новият е хубав, 'ма много сериозен изглежда нещо? А аз се надявах да се посмея... Ех, дано поне Сухо не умира този път.
  4. kandala

    EXO

    Сухо Трети трейлър на "The Crown Prince Disappeared". Да вметна и някои клюки, които се носят. D.O. вече е заснел видеото към предстоящият си албум, станало е на о-в Чеджу. Били са двудневни снимки с цял екип фризьор, стилисти и прочие. Дано скоро го видим и чуем! Шиумин снима драмата си, тук-там излизат някакви папарашки снимки на които е в бяла роба и дълга коса (средновековния вариант на принца), но са с мнооого лошо качество, като излезе нещо добро ще кача. Чаньол е в студиото и записва солото си. Наскоро един продуцент (?) публикува снимки на Чани с текст: "idol group exo vocal & rapper chanyeol artist solo recording coming soon". Не знам да вярвам ли или не вече, но надеждата умира последна, та продължавам да се надявам скоро да видим соло албума на Чаньол!
  5. kandala

    NCT

    Тейонг влиза в казармата на 15.04 и ще служи на активна служба във военноморските сили. СМ потвърди новината с прес съобщение: "Тейонг от NCT ще се запише във флота като войник на активна служба на 15 април. Няма да има официални събития в деня на влизане в центъра за обучение на новобранци. Събитието ще бъде частно, за да се предотвратят инциденти, свързани с безопасността поради задръстванията на място. Молим за вашата непроменена любов и подкрепа за Тейонг, докато той вярно изпълни военния си дълг и се завърне в добро здраве. Благодарим Ви!" По-късно TY публикува писмото си до нас, феновете: "Здравейте, тук е Тейонг. Сякаш вчера беше началото на 2024 г., но пролетта вече настъпва. Причината, поради която написах това писмо е, че ще служа в армията от 15 април. Някои от нас се подготвяха за времето, когато трябваше да се разделим за известно време, но мисля, че има и някои хора, които са изненадани, така че исках да го кажа лично на NCTzens. Поглеждайки назад към миналото, мисля, че успях да стана по-зрял благодарение на вас и членовете. Всички моменти бяха наистина смислени и щастливи. Благодаря ви, че ми подарихте много блестящи моменти! Ще продължава да има много неща, които искам да постигна с членовете и фенове, така че ще работя усилено в армията и ще науча много. Когато се върна, ще бъда по-добра версия на себе си и ще стоя на сцената, обещавам!... Ще бъда добре, така че и вие бъдете здрави. Ще се върна скоро!" СМ потвърдина също, че Тейл ще влезе в рамките на годината. Той е най-възрастният в групата, но влизането в казармата се отложи докато се възстанови от катастрофата миналия август.
  6. kandala

    NCT

    Само няколко тойзър снимки на NCT DREAM за предстоящото видео на "Smoothie". Що за песен ще е? Марк? Джисонг Няколко общи.
  7. kandala

    BoA (Kwon)

    "Emptiness" - нов сингъл от БоА, излиза на 26.03.2023 г. . В Инстаграма си БоА написа следното: "Тема, която отдавна исках да представя. Песен, която се върти наоколо от 2018 г. Наистина искам да чуете тази песен. Аз настоявах за заглавието "Emptiness" ("Празнота"). Моля, слушайте я!" Корейското заглавие се превежда буквално "Наистина ли там няма?"
  8. kandala

    EXO

    Ден 2 на концерта на Бекхьон "LONSDALEITE" в Сеул приключи. Днес останалите от EXO също го посетиха. D.O. Сухо Чен Чаньол също беше там, но за по-кратко и преди да успеят да му направят нормална снимка. Той обаче качи на стори опенинга на събитието тагвайки Бекхьон и @.weareone.exo Ето как започва самият концерт - vcr, след което последва песента на EXO "Diamond". Съвсем на място, след като знаем, че "LONSDALEITE" е името на най-твърдия диамант, дошъл на нашата планета от космоса. Изпълнение на "Love Again". Някак се надявам IBN100 да качат цели изпълнения, поне някои сцени от концерта, за да им се порадваме качествено. Дано!
  9. kandala

    RED VELVET

    Ред Велвет х Pandora във фотосесия за "Elle Girl Japan". Много готини и им отива. Страшно се радвам за Уенди, която щастливо си промотира "Wish You Hell". Вчерашната й сцена за Music Bank. И днешната за Music Core. Щракнала се е с NCT WISH и предполагам съвсем скоро ще ни усмихнат с някое предизвикателство. Записа и участие за Curator клик на снимката
  10. kandala

    EXO

    Днес е денят на първия самостоятелен концерт на Бекхьон "LONSDALEITE" и за първи път чуваме "Cry For Love" на живо. Браво, Бекхьон! Изпълнениетов в спойлера. Изглежда като принц. Изпълнението на "Stay Up" в спойлера. Изпълнил е "Bambi" А в канала си качи ръководство за фенчанта - който ходи да си вика, ние само ще точим лиги. Минсок също е бил на концерта, а Бекхьон звърши с думите "WE ARE ONE! EXO, SARANGHAJA!"
  11. kandala

    NCT

    Продължаваме с NCT WISH. Малките неота, както им казваме много ме радват. Тази седмица спечелиха първите два трофея в кариерата си - станаха #1 в The SHOW и в SHOW CHAMPION. Видео от обявяването им за победители и първият енкор в кариерата им. Също и първите победни конфети, които ги стряскат, първите несигурни ноти, но бързо осъзнаване и красив завършек - "beautiful finish", какъвто искаше Сакуя. Поздравления! Днешното им представяне с "Wish" на сцената на Music Core. Потвърдиха участие в KCON JAPAN 2024 на 11.05. Като кликнете на снимката, може да видите как са се подготвяли и емоциите, които споделят преди дебюта си на сцената на SMTOWN TOKYO. "NCT WISH緊張のSMTOWN東京ドームデビュ| NCT WISH의 떨리는 SMTOWN 도쿄돔 데뷔| NCT WISH Debut Behind the Scenes". Готино видео.
  12. kandala

    NCT

    Джемин и Ченлъ са представени в "( )SCAPE Film : Chapter 4: Break". Посленото филмче от предицата се казва "( )SCAPE Film : Chapter 5: Dream Beyond" и в него участват всичките седем от NCT DREAM. Какво разбрахме от трейлърите за включените в албума песни? - "icantfeelanything" е поп песен, базирана на ритъма на Jersey Club с мечтателен синт лууп и мощен 808 барабанен звук. Текста изразява момента на промяна и предизвикателство за NCT Dream. Улавя и представя страха, изпитан в процеса на бягство от вцепенената реалност в един идеален сън. - "BOX' е хип-хоп денс парче и Марк участва в създаването на рап-частта. - "Unknow" е R&B поп песен със средно темпо, Марк и Джено участват в правенето на рапа. - „숨 (Breathing)“ е баладична песен със средно темпо. Текстът разказва, че съществуването на „теб/ти“, дава сила смело да се продължи напред. Марк, Джено, Джемин и Джисонг участват в правенето на рапа, което добавя искреност. - "Carat Cake" говори за различните изкушения и искрени емоции, срещани в непознат свят. Песента е в поп-жанр свесело, синтезиращо въведение, завладяващ ритъм на Jersey Club, комбиниран с веселите вокали на NCT DREAM и рап, зареждащ песента с енергия. Все още нямаме инфо за заглавната "Smoothie" и ми е супер интересно как ще звучи на фона на всичките тези песни за себеизрастването и големия свят. Новини и от ЛУКАС. Както вече знаем той ще дебютира соло на 1.04, а онзи ден обяви е турне - азиатски фен-кон, който стартира на 13.04 в Хонгконг. Следват: Джакарта на 11.05.2024 г. Тайпе на 02.06.2024 г. Манила на 15.06.2024 г. и още, които предстои да се обявят на по-късен етап.
  13. kandala

    NCT

    Луда седмица на N-ситито. Първо ще продължа с трейлърите на NCT DREAM за предстоящия им рилийз. Повечето групи пускат хайлайт медли или популярните напоследък кратки филми с медли от песните в албума, но Дрим пуснаха цели пет кратки видеа с които представят парчетата, а всичките видеа са обединени в една тема - за избора и свободата. Започвайки с предишното клипче на Джисонг, публикувано по-горе, продъжаваме с Ренджун и Джено в "( )SCAPE Film : Chapter 2: Confused". После идва ред на Хечан и Марк в "( )SCAPE Film : Chapter 3: Change".
  14. kandala

    RED VELVET

    Вторият мини албум на Уенди излезе. Заглавната песен "Wish You Hell" е забавна, а текста звучи горе-долу така: "Забрави това добро момиче Опитах и в началото не беше лошо Но приключих Да-ла-ла-ла Галят я по косата Толкова мило, казват, е това момиче, обичано от всички Прави винаги каквото й се каже Всички я обичат Шоуто свърши Това прекрасно момиче Изгоних я Никога повече няма да я видя В капанът-кукла Можеше само да се усмихваш Това беше ти, но приключихме Повече не се връщай Пожелавам ти ада Не ти желая добро Пожелавам ти ада Да, желая ти ада..." Уенди Албумът в Spotify и YouTube Music. Днес пусна и видео за канала It's Live, където представя песента в съпровод от банда - любимият начин на изпълнение за Уенди. клик на снимката Уенди гостува на предаването на Ънче "Eunchae's Star Diary". клик на снимката Записа и видео за канала LeoJ Makeup на мейкъп артиста (демек гримьор) Jung Sang Gyu, който показва "как да станем красиви по забавен начин". И всъщност тук Уенди споделя много повече отколкото в предното видео, където си говори с колежка-певица. Разкрива, че обича моментите в звукозаписното студио, че допуска грешки, но не ги показват във видеата, защото "иска феновете да получават само хубавото". С Лео говорят за мюзикъла в който Уенди участваше - "Ребека". Каза, че е била доста притеснена, защото за пръв път участва в такова нещо и се е страхувала дали ще играе добре, но колегите много са й помагали. Хубаво предаване се получи, разбирам защо Уедни е искала да гостува в канала. Представи се и в M Coundown и се оказа, че "Wish You Hell" има забавна хореография. Каква приятна изненада.
  15. kandala

    EXO

    Бекхьон с видео зад кулисите на първото официално събитие на INB100 - поредицата от фен-срещи "Snack Party". Страхотно е да чуем чистия му глас, а момента с Чен и Шиумин беше наслада за ушите. клик на снимката Чаньол ще е на корицата на китайското списание "OK" Weibo Шиумин също ще е на корица на китайска медия - "HOMME ARENA+". Минсок качи също и няколко снимки от фотосесията за постера "Frozen Time". Ама много е хубав де.
×
×
  • Създай нов...