Jump to content

kandala

Покровители
 • Content count

  557
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

kandala last won the day on June 25

kandala had the most liked content!

Community Reputation

325 мочи

2 Followers

About kandala

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 08/26/1975

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София
 • Любими филми
  Изкуплението Шоушенк

Recent Profile Visitors

1,092 profile views
 1. kandala

  EXO

  7 от 9 накуп. И това е нещо. Особено, когато става въпрос за EXO. От Инстаграма на Сехун: Да ви кажа, мисля си, че са се организирали, за да изпратя D.O. Ех, 1-ви юли приближава, няма измъкване вече.
 2. kandala

  Bi / Rain (Чонг Джи Хун)

  Нещото, което откровено ме ядосва в по-новите кпоп фенове е отричането, незаинтересоваността към хората, проправили пътя на халю вълната по света. За мой срам трябва да кажа, че аз се отнесох също толкова безотговорно към Рейн. Човекът-вдъхновение за редица от по-младите звезди има празник днес. Да е жив и здрав! Да продължава да ни радва с музика и филми! Тийзър към последният му филм "Race to freedom: Um Bok Dong". Не знам колко е успешен, но съм сигурна, че Рейн дава всичко от себе си, той просто е такъв. И визитната му картичка - "Rainism". Еми, бива я "картичката" и към 2019.
 3. kandala

  EXO

  Сладките японки, страхотните EXO-Ls, днес спечелиха танцовото шоу Super K. На финала са победили представителите на САЩ (също много добри, между другото), които се представяха с хореография на парчета на iKON. Обявяването на победителя: И страхотният им кавър на Love Shot. На този линк може да намерите всички епизоди на шоуто, но не са напълно преведени. Дори и така аз си го гледам, радвам се на младите хора, отдадени на страстта си към кпоп-а, а сълзите капят от умиление.
 4. kandala

  Monsta X

  Много ме подсеща за Play It Cool, която повече ми хареса. Не е лоша, приятна е, но едва ли бих я слушала често. Лично мнение де, на хората около мен им хареса.
 5. kandala

  EXO

  Трепна ми сърчицето по-рано днес. Кьонгсу ще излезе със соло песен преди да влезе в казармата. Не ме е забравило моето момче, знае, че ще си го чакам. Изт. allkpop И за цвят, красота (и щипка мазохизъм).
 6. kandala

  Super Junior

  Песничката излезе. То бива, бива, ама направо захарна болест хванах. И, хора, сигурни ли сте, че Йесонг е роден 1984 г.?!? Това розово-бонбонесто същество с ангелски глас е на (почти) 35 г.? Да няма грешка в семейния регистър? Не помня моят мъж да е имал и помен от толкова сладост на тази възраст. Ето ви я песента. Нека и вас да ви "хване" сладкото.
 7. Препоръчвам я, а и е толкова красива.
 8. kandala

  EXO

  Сладко, сладко. Има и новини около войничето ни. След показани отлични резултати Шиумин ще продължи службата си като помощник инструктур. Пич е Шиумин, знаех си, вдигна високо летвата за другите. А за песента на Чен не ми стигат думите. Прекрасна е. Не знам доколко имат дума момчетата в избора на ост-овете, които изпълняват, но при Чен няма 6/5, всичко е страхотно. Respect!
 9. kandala

  Super Junior

  Докато кротко си очаквам песента на Йесонг се усещам колко всъщност ми се иска да чуя нещо ново от целокупното SuJu. Винаги съм ги харесвала тези момчета, радост за окото са, а и са страшно забавни. Е, като няма ново, ви черпя с нещо старо, но в нов вариант - "Bonamana" в изпълнение на участниците от Франция в шоуто Stage K. Ей заради такива хора казвам, че най-голям фен съм на феновете. Страхотни.
 10. @skofiild и друг, ако чете тук, признавам си, че все повече ми харесва Follow. Явно съм сбъркана нещо, не ми е присъщо... (Глупости, с Tempo беше същото). Та харесва ми песента. Е, то след такъв лайф как да не му хареса на човек? Перфектно. Кралете са си Крале. Точка.
 11. kandala

  EXO

  Лей и новата му песен "Honey". Аз умрях.
 12. kandala

  EXO

  YouTube става все по-красив. От днес канала на Лей е активен, качен е тийзъра на Honey. Очаквам с интерес. Всъщност каналът е създаден декември, но до днес нищо не беше качвано. Какво начало, а? Някъде четох коментар: From Chinese sheep to International Bee - our lovely Lay. Успех на работната ни пчеличка!
 13. ...и поне според мен не нищо особено. Искаше ми се да е нещо по-... джазово, като Something например. Не, не, че е лоша, просто имах по-големи, а и по-различни очаквания. Нищо де, пак си го харесвам Юнхо, а тук и глас показва, освен сексапил.
 14. kandala

  EXO

  Отдавна съм забелязала, че някой в Koreaboo обича EXO и нерядко публикуват безсмислени, но пълни с любов статии за момчетата. Е, като фен на фен - аз не им се сърдя, радвам се, че обръщат внимание на "National Pick". Днес обаче са се постарали материалът да казва нещо. И то е, че албумът на Лей "Honey", който излезе днес, е станал Golden diamond, като за три минути са продадени 1.87 млн. копия. Честно казано, предвид нашите географски ширини тези цифри ми звучат толкова нереално, че да ми кажат и 1 млрд. ефектът ще е същия, но браво на Лей! Гордеем се с него! Изт. Koreaboo А като се замисля, че Ишинг през седмица е в Корея, даже си очаквам нещо ново от OT9. Много ли искам?
 15. kandala

  EXO

  Както и предполагахме - Бек подготвя соло албум, който ще излезе през юли. Очакваме потвърждение от SM. Въобще, юли се очертава много, много активен за EXO. Изт. KSTARLIVE
×