Jump to content

kandala

Покровители
 • Content Count

  1,052
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

kandala last won the day on March 5

kandala had the most liked content!

Community Reputation

1,444 мочи

3 Followers

About kandala

 • Rank
  Небесен пратеник
 • Birthday 08/26/1975

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София
 • Любими филми
  Изкуплението Шоушенк

Recent Profile Visitors

1,416 profile views
 1. kandala

  EXO

  Предизвикателството продължава - щафетата поета от Тен и Лукас. Скоро очаквам Марк и Темин. (Ей, много ме радва как се подкрепят SuperM, а най-много ме радва, че това видео ми го показа едно от моите Army-та вкъщи, което е запленено от Тен и WayV) Не са ли сладури? (знам, че снимката е от събитие на SuperM, но е някак в контекста, не сте ли съгласни?)
 2. kandala

  EXO

  Каспър, хореографът на Candy и приятел на Бекхьон, предизвика феновете с #candychallenge. Феновете отговориха с призив към Чаньол, Кай и Сехун да участват. Резултатът не закъсня - Кай отговори на предизвикателство.
 3. kandala

  EXO

  Една сладка Candy. И една пикантна.
 4. kandala

  EXO

  Армията ви поздравява!
 5. kandala

  EXO

  12 часа след дебюта класацията Melon изглежда така. (чак малко се плаша ) А това са най-добрите постижения в Хантео за солисти, ден 1-ви от издаването на албумите им. Ах...
 6. TVXQ се имали 580 000 зрители на концерта си в неделя. Изт. Allkpop Аз пък си мисля, че сме били повече тъй като предполагам, че отчитат закупените коини, но от друга страна никой не е казал, че един "билет" е за един човек, нали? Да не говорим за нелегалните стримвания, каквито 100% е имало из интернет пространството. Колкото и точно да са били зрителите, TVXQ се представиха страхотно заявявайки, че са тук и ще останат! И като споменах това, да споделя, че напоследък често попадам на статии в които бивши и настоящи членове на групата оглавяват разни класации. Ето една например, гласуването в която ще приключи на 30.05. Тя е за 100-те най-добри вокалисти сред айдълите. На първо място засега е Джеджонг, на второ Юноу, на трето Чангмин. (никак не ги обичам тези класации, но се радвам, че въпреки интереса към нароилите се под път и над път "Крале" и "Кралици", много хора оценяват качествата на предното поколение изпълнители) Ако решите да гласувате за някого ето я - Kinghoice
 7. kandala

  EXO

  Инста сторито на Чаньол, след като преди час Бек стигна номер 1 в Мелон класацията. Бекхьон е щастлив, ние също.
 8. kandala

  EXO

  Кай беше на живо в Инстаграм и слуша/гледа Candy. Песента му хареса, Бек също, постоянно повтаряше колко е сладък, а и (по превод на фенове) казал, че и самият той записва нещо. Ако това се потвърди ще е страхотна новина. Под клипа на Candy в Тубата има фиксирано съобщение от Бекхьон, което Гугъл преводача превежда така: "Какво мислиш!!? Какво мислиш!!!!!!!!!!! И аз гледам !! Еха Чувствате ли се наистина подготвени!?> < Надявам се тази песен да ви е истинска радост и щастие!" Албумът е истинска наслада, гласът на Бек е толкова хубав, че се усмихваш без да искаш. Успяхте ли да чуeте всички песни и ако да, имате ли вече фаворит? За мен е Bungee, следвана от Ghost Междувеременно Candy дебютира на номер 2 в Мелон класацията, а Бекхьон се трендва на 1-во, 2-ро, 3-то и 4-то място в Туитър. #BBHSweetestReturn #Baekhyun_Candy #BaekhyunOurCandy #큥이_에리_기가막힌_케미스트리
 9. kandala

  EXO

  Понеделник, 25.05. Един добър ден за #EXO и EXO-Ls. Бекхьон премина 700 000 бр. предварителни поръчки на втория си албум DELIGHT. Повтарям: мина СЕДЕМСТОТИН ХИЛЯДИ!!! (искам да отбележа нещо. Хубаво е, че е номер 1, но още по значимо е това, че го постига сам, без групата. Това прави оценката за Бекхьон като самостоятелен изпълнител много висока.) Излезе информация за албума на Лей - очакваме го на 1.06 с името LOTUS.
 10. kandala

  EXO

  Сградата на SM днес. А Сехун стана лице на китайската марка Dr.Jart+ Доколкото разбрах, това е козметична марка, произвеждаща маски за лице? Ahhaaa....Stan EXO for clear skin!
 11. kandala

  NCT

  Това е амер. жаргон. Означава нещо от сорта да живееш в охолство и/или да си успешен. Това поне намерих. Urban dictionary (Ей, виж как се ограмотяваме покрай к-попа.)
 12. Днес се състоя онлайн концертът Beyond Live T. Разкошни TVXQ. Надявам се SM да качат официални камери в мрежата.
 13. kandala

  EXO

  Няколко думи за албума и заглавната песен - Candy. (нямам търпение вече )
 14. kandala

  NCT

  Пърформънсът "100 seconds NCT" е страхотен. Виждам, че са имали такъв и преди две години, когато са промотирали Black on Black. Обаче аз го качвам заради частта Baby Don't Stop" разкош на квадрат. Дано скоро видим нещо такова в изпълнение и на OT21!
 15. kandala

  EXO

  Вчера сутринта бяха сменили вече видеото. Би следвало да се извинят обаче това са Mnet, ясно ни е, че няма, нали? А Бекхьон??? Бекхьон беше на живо във VLIVE за повече от час и отвори /unboxing/ трите варианта на албума си. Накрая е казал (препредавам от фен-акаунт), че не трябва /не е задължително да купуваме повече от една версия, защото има по-важни неща. Да носим маски, да си мием ръцете и да не посещаваме места с много хора. Очаква деня в който ще се срещне с феновете. Ах, Бекхьон... Гордея се, че съм фен на тази група! Завършвайки лайфа Бекхьон казва: "... Надявам се да прекараме 20-те си, 30-те, 40-те...100-те си години щастливи заедно!"
×
×
 • Create New...