Jump to content

suani

Потребители
  • Мнения

    78
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно suani

  • Рожден ден 04/13/1979

Profile Information

  • Пол
    Female

Последни посетители

786 профилни разглеждания

suani's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

16

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Не знам дали мястото е правилно и дали е редно да питам, но имам нужда от помощ за една фраза на корейски. Ако може да ми помогнете. И двете са верни, но коя от тях е по правилна? Ама и аз така обясних..., ако някой ме разбира какво точно питам и може да ми помогне ще съм много благодарна.
  2. Здравейте! Не съм от активните потребители, не съм ходила и на форумни срещи, но сега ми се прииска да дойда. Даже навих и съпруга ми. Гласувах в анкетата.
  3. Като реша да гледам нещо винаги отварям форума и според коментарите избирам. За този сериал четох няколко пъти и все се отказвах. Но си го пуснах преди няколко дни и взе,че ми хареса. Изключвам недомислиците, но аз тях ги пренебрегвам. Сладко,забавно сериалче. Не съжалявам,че му отделих време.
  4. Подминавах го няколко пъти, но случайно си го пуснах и.... грабна ме още от първи епизод. И аз ще чакам търпеливо, за да мога да му се насладя.
  5. Един от сериалите, който гледам за втори-трети път. Нещо напоследък все ми се гледа нещо което да ме грабне още от първата серия. Този сериал- въпреки,че си го пуснах тези дни за трети път го гледам с удоволствие.
  6. Не пиша често коментари, но тук бих казала, че за мен Eastern Spirit e място което ми доставя огромно удоволствие, успокоение и приятни "мигове". Затова сърдечно Благодаря,че Ви има.
  7. Преди 6-7 години случайно докато търсех някой нов сериал, който да гледам. Беше Hana Yori Dango, след това Boys Before Flowers и оттам като се започна вече толкова години няма спиране. Преди това съм гледала един филм A moment to remember,но тогава въобще не знаех за света на азиятските филми. Но тези сериали ме накараха да се разтърся и така Ви намерих, за което съм много благодарна, защото за мен филмите са един вълшебен свят за измъкване от реалността. Благодаря,че Ви има.
  8. Хубаво, забавно и неангажиращо. Но пък много хареса на детето (9 години) на някои места можеше спокойно да превъртя, но малката не разрешаваше. Сега от време на време пита няма ли нов епизод
  9. Чудеса от Рая Носителката на награда Златен глобус Дженифър Гарнър е в ролята на Кристи Бийм, силна, посветена на семейството майка, чийто свят се обръща с главата надолу, когато дъщеря й Анна (Кайли Роджърс) е поразена от рядко, нелечимо заболяване. С яростна родителска решителност, Кристи събира смелост да направи всичко възможно (и невъзможно) за детето си и се впуска в затрогващо търсене из медицинския хаос, дори след като вярата й започва да угасва. И точно когато сякаш всичко наистина е изгубено, поредица необясними документирани събитията объркват очакванията не само на Кристи, но и на лекарите, семейството и общността, а удивителните мистерии, които живота ни предоставя дълбоко ги вдъхновяват.
  10. Месец май започва излъчването на Lucky Romance с участието на Hwang Jung Eum.
  11. Седи на компютъра от мнооого дълго време и така между другото реших да го започна. Ами този сериал се оказа приятна изненада. Lee Dong Wook има доста различна роля от сериалите La Dolce Vita и Hotel King и ми беше интересно да го гледам /въпреки че и тук беше сериозен на моменти/. Lee Si Young сега разгледах снимките на тази актриса,въпреки че съм гледала повечето й сериали не съм я запомнила,но много ми харесва. Голяма красавица. Филмчето е много приятно за гледане,не блести с кой знае какво, но те кара да се усмихнеш. Благодаря за превода!
  12. Дълго чакан сериал. След толкова коментари няма да чакам и пускам да видя за какво става въпрос.
  13. В момента съм го преполовила и мога да кажа,/според мен/че е един от хубавите сериали,които гледам серия след серия до среднощ.Чувствам се като Kandala в предпочитанията си относно младежа,но пък и двамата ги гледам с удоволствие. Jeong Bo Seok се справи блестящо с ролята си, преди това съм го гледала само в La Dolce Vita.
×
×
  • Създай нов...