Jump to content

shae

Потребители
  • Мнения

    117
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от shae

  1. Много доволна! До 12 епизод съм и искрено се забавлявам. Двамата главни са толкова сладки и естествени и има чудесна химия между тях. Удоволствие е да ги гледаш! Историята не е разводнена прекалено със странични сюжетни линии, а тези, които са факт също са много приятни и добре вмъкнати. Гледайте и се усмихвайте!
  2. 2190 сваляния

    Превод: Shae Редакция: joroor Версия: _D-A_KBS2_Drama_Special_-_Our_Slightly_Risque_Relationship_100605_OnTV
  3. Страхотен сериал. Отдавна не бях се "зомбирала" пред лаптопа така. Явно след всички любовни драми, които малко или много започнаха да се размиват една в друга, този сюжет и тематика ми дойдоха много добре. Не малка вина за това има и един от любимите ми актьори... но е страшно освежаващо, че в тази роля не се топи от любовна мъка... Адмирации за сложните, заплетени случаи. Искренно се забавлявам докато гледам ... като ребус е - слагат едното парченце, а то води до необходимостта от две нови, за да приключиш картината. Всички любители на сложните главоблъсканици ще останат много доволни. p.s. Страхотни субтитри! Браво! Опитах да го гледам с английските преди месеци и се отказах..., но преводачите са сложили всичко на мястото му!
  4. shae

    Love 911 (2012)

    Приятен, забавен. Страхотни актьори. Доставиха ми удоволствие - както главните, така и второстепенните. Хареса ми, че нямаше излишна мелодрама. А главната героиня беше за мен ключов образ - умна, оперена, нахакана, освободена млада жена. Повече гледам сериали и наистина ми бяха омръзнали образите на глуповати, добросърдечни момичета. Този образ внесе много свежест!
  5. Включвам се малко off, защото не съм гледала филма, но исторически факт е, че навремето, младите японски момчета обикновенно са изживявали първите любовни ласки с приятели на тяхна възраст или малко по-големи. Било е не само прието, но и почти задължително, като етап от сексуалното израстване на момчетата. Заможните младежи, синове на хора с ранг, са разполагали и с лични "любовни партньори" за първите ласки. Та... не е странно, че имат толкова много такива филми... направени с усет и разбиране към този тип взаимоотношения.
  6. Първото ми филипинско .... няма да повтарям останалите, но главния беше бижу ... мисля, че изгледах сериала основно заради полуголото му присъствие! Благодаря на екипа за субтитрите ..., ако ги нямаше, определено нямаше да си пусна това сериалче и щях да изпусна страхотни гледки!
  7. Our Slightly Risque Relationship (2010) Страна: Южна Корея Също така известен като: Jogeum Yahan Woori Yeonae Телевизионен рейтинг: 7,6% Година на излъчване: 2010- Юни – 05 Време на излъчване: Събота 23:15 Жанр: Романс, Комедия Канал: KBS2 Епизоди: 1Sp Режисьор: Kim Hyung Suk Субтитри: Английски ФОРУМНА ТЕМА Скоро.
  8. Симпатично! Умрях от смях в началото, а главната беше такава свежест ... ех, как ми липсва тази непосредственост в корейските жени, които дори на 50 не престават да се преструват на непорочни. Не пропускайте да разпуснете с това забавно филмче. Скоро ще има и превод ...
  9. Не мога да повярвам, че съм пропуснала да коментирам..... Много, много ми хареса.... .... саундтракът го въртя нон стоп в колата... все още - година и половина по-късно... ... вече не помня конкретни моменти, а само огромната усмивка, която ми остави и колко време след това си спомнях за тази трогателна история... Гледайте го!
  10. Японците са невероятни в това да предадат чисто човешките емоции с такава дълбочина, че в един момент се замисляш "Дали не живея по повърхността?" Отговорът на този въпрос е във факта, че всички вървим през ежедневието си, решавайки дребните си проблеми, наслаждавайки се на малките си радости, без да се замисляме и да оформяме чувствата си в картини. Те просто са там и са част от нас ... а в тази драма са извадени на светло. Чудесен сериал - съпреживяваш с героите и се замисляш дали една трагедия не е просто начало на нещо по-добро ... а дали не е дори спасение? Химията между актьорите беше чудесна и искрено им се радвах. Благодаря за субтитрите
  11. Приятно и забавно. Малко се поизнервих докато чаках главния да порасне от инфантил до нещо по-приемливо, но дори като инфантил внасяше определена свежест. Мъничето, сестричката, беше много сладка. А в последните серии двамата главни бяха толкова сладки заедно, че направо ми повдигнаха настроението.
  12. И аз да си кажа .... Противно на повечето мнения в темата на мен сериала ми хареса. Смятам, че историята беше добре поднесена. Хареса ми факта, че беше доста по-опростена от нескончаемите интриги в повечето исторически сериали. Имаше ясна линия на развитие, героите се развиваха плавно и нито един не измени на себе си. Чудесна химия имаше между главната двойка. Доставиха ми истинско удоволствие. Кралят и кралицата бяха също много сладки и изградиха много интересна интрига помежду си. Само едно нещо ме подразни ... Както и да е .... няма да се разливам в анализи на сериала и т.н. Истината е, че гледах с удоволствие и с нетърпение очаквах следващия епизод .... Заслужава си!
  13. Симпатично. Приятно за гледане. Не натоварва, вероятно защото и не вълнува чак толкова много. Става за разпускане.
  14. 10 от 10 от мен. Останалото ... просто прочетете мнението на Koizora, все едно аз съм го писала. Съгласна съм с нея на 100%. Не пропускайте най-добрия сериал от 2012!
  15. Гледах го преди около половин година. Това е първия дълъг сериал, който съм изгледала и мога да кажа, че не усетих кога го приключих. Двамата главни актьори бяха толкова красиви, че внесоха невероятна естетическа наслада в цялото това стоене пред компютъра. Като цяло сериала беше интересен, поднесен приятно. На моменти имаше малко неодообмислени неща, но все пак трябва да се поддържа напрежението, за да се получат толкова много серии. Доволна съм. Края също беше удовлетворителен, а не претупан като на голяма част от останалите.
  16. Много приятно, неангажиращо, без особен драматизъм. Действието върви гладко, без много детайли. Мен лично липсата на, как да го кажа, достатъчно пълнеж малко ме подразни в началото. Много красиви пайзажи ... ех, мечти, мечти.... Благодаря за субтитрите.
  17. Благодаря за превода. Благодарение на това изгледах този интересен сериал. Няма да сипя хвалебствия за сюжета, каста и т.н., но го препоръчвам за любителите на исторически драми. Много свежо и за разлика от корейските сериали в този жанр приятно изненадва с край, който не те лишава от цал пакет носни кърпички. Беше първият ми китайски исторически сериал и вече търся следващия. Относно втория сезон четох, че всъщност ще се развива съвсем различна история и общата фигура между двата ще бъде Императора (4-тия принц). Основната двойка от първия сериал ще се появи само за малко в началото на първа серия и в края на последната. И аз искам да го гледам. Ако намерите торент, моля, постнете линк
  18. Видях, че съм пропуснала да коментирам. Странно защо, при положение, че сериала наистина много ми хареса. Принципно не съм фен на такъв тип истории. "Нежната" ми душица все търси романтика, та затова бях пренебрегнала този сериал доста дълго време. Голям пропуск. Добре, че го поправих. Много интересни характери имаше. Историята беше добре оплетена и поднесена по прекрасен начин. Държи в напрежение през цялото време. Не можеш да спреш ... просто влизаш от серия в серия, докато не се превърне в безсънен филмов маратон. Зарибяващо! Трябвада разполагате със свободно време преди да пуснете първа серия
  19. Да си напиша сега и мнението, въпреки, че съм само до 25 епизод. Сериалът много ми хареса. Вярно е, че бойните сцени не са изпипани, вярно е, че на места има доста грешки допуснати при заснемането, но не мога да не отбележа, че историята е страхотна. Най-голямото достойнство на сериала е, че са изградени няколко невероятни персонажа с изключително сложни взаимоотношения. Възхитена съм от образа на Небесния господар - Чон, а актьора, който го пресъздаде се справи невероятно. Това е един от най-сложните образи, който съм гледала в корейски сериал. Уникално присъствие на екрана и до последния миг те оставя объркан дали го харесваш, мразиш или съжаляваш. И независимо от недодяланите бойни сцени, сериала имаше няколко невероятно красиви момента, които едва ли скоро ще забравя - начина, по-който бяха наблегнали на детайлите и визията доразви усещането за самите герои. Последният бой на Чон, под дървото през чиито клони прозира лунна светлина .... уникално. Сериалът си заслужава гледането и въобще не в графата да загубим няколко часа, които и без това са ни за губене. Участват цяла плеада колоси от старата генерация актьори, които създадоха невероятен колорит. Младежите се справиха много добре. Гласувам с две ръце за актьора изиграл Дон Су. Добре се справиха децата. Е, на някой им личеше, че не им е съвсем там мястото, основно на женската част, но не може всичко .... С една дума - гледайте! Вярвам, че повечето от вас ще останат дълги часове приковани пред мониторите. p.s. Невероятно OST. Една от песните не мога да престана да я въртя.
  20. Опитвам се да намеря една от песните в сериала, като за целта търся OST. Някой има ли представа откъде мога да си сваля zip на цялото OST, а не песен по песен?
  21. Teach You To Love ЩЕ ТЕ НАУЧА ДА ОБИЧАШ 2010 Южна Корея комедия, романс времетраене: 72 мин
  22. И аз като останалите се бях настроила за сериозна драма и тонове сълзи, но режисьора и сценаристите успяха да поднесат историята без излишен драматизъм, от който да ти се къса сърцето по хиляди пъти на серия. Разбира се, че имаше драма, естествено, че имаше и сълзи, но красотата в отношенията, начина по който героинята надрасна себе си ... чудесно поднесена история. А тази доза нереалистичен, малко луд, но все пак необходим, за да продължиш, оптимизъм накрая беше прекрасен.
  23. Да споделя и за този сериал. Изгледах го преди половин година. Започнах го с огромно желание и възлагах сериозни надежди, които частично се оправдаха, но определено очаквах малко повече. Независимо от добрата игра на актьорите, не лошия сценарий и интересното начало, някъде посредата нещата се провлачиха. Имаше момент, в който се насилих да продължа, но не съжалявам. Като цяло от сериала са ми се запечатали две неща: 1. Невероятните обици на Барби ... онези с пеперудите и 2. Уникалната песен в нейно изпълнение, с която завършваше всяка серия, което не е никак малко имайки предвид, че от повечето сериали нямам никакъв спомен. Гледайте го с удоволствие ... и ако случайно ви омръзне по някое време ... продължете въпреки това. Заслужава си отделеното време. Един от добрите тайвански сериали.
  24. Дане, направо удари в 10-ката. От едната фенщина и аз го изгледах, даже без да превъртам, но честно казано не съм особено впечатлена. Определено сериалът си има своите предимства и вярвам, че си има и своята аудитория, но аз не се вписвам напълно в нея. Твърде много се лигавиха, твърде изкуствени бяха ситуациите и някак недовършени ми бяха образите ... нещо ужасно много куцаше. Като сюжет беше интересно и според мен, ако не се бяха опитали да направят анимация с живи актьори може би сериала щеше да бъде много добър. Както и да е ... става за разпускане. Благодаря за труда на преводачите - преводът беше много добър.
  25. :lol2: Точно това си мислех и аз преди да ти прочета коментара .... Ще е забавно, но от трейлърите виждам, че доста ще се полигавят пак ... по тайвански... и това определено може да ме загуби като публика. Имат няколко прилични сериала и останалото е развалено от невероятния афинитет, който имат към прекомерно лигавене. Ех ...
×
×
  • Създай нов...