Jump to content

stubborn

Потребители
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от stubborn

  1. stubborn

    Aussie Life

    Все едно гледам някой корейски сериал и се надявам да има щстлив край. Наистина ти пожелавам възможно най-най-най - щастливите мигове
  2. stubborn

    Aussie Life

    Благодаря, че ще ми помогнеш
  3. stubborn

    Aussie Life

    Здравей, ForEverRain, знам, че вече си го чувала това поне сто пъти, но наистина се радвам за теб. От няколко месеца слушам корейска музика и гледам различните драми, но до такава степен съм се запалила да замина в Корея или поне да се запозная с корейци, че вече сънувам. Но има малко подробности докато стигна до там като : уча доста време английски (ама първите години малко ги изпуснах ), но въпреки че полагам усилия просто езика не ми се отдава, не го знам перфектно. Мотивирам се да го науча добре и да замина, даже почнах да уча корейски сама доколкото мога ( не знам докъде ще стигна ). Сега ти ме зареди с нови сили и искам още повече да се боря, за да постигна целта си, за жалост, много хора казват, че е трудно да се стигне до Южна Корея Мечтата ми е да стана масажист ( кинезетерапевт), да изуча тайните на източните масажи, които са едни от най-полезните и да работя в Корея. Имаш ли информация как, ако не друго, то поне да замина на екскурзия и дали е много скъпо ( естествено ако знаеш). И има ли вероятност 17 годишна като мен, след 2 години като завърша, да уча там? Извинявам се за многото въпроси.
  4. Благодаря за подкрепата, и само да вметна, че ако имам грешки, то те ще са или от заплес, или от неопитността ми Обещавам да бъда активен потребител
  5. Big Bang бяха първата корейска група, която започнах да слушам, затова те са ми голяма слабост. Обичам всяка една тяхна песен, независимо дали я изпълняват заедно или соло. Другите групи също имат хубави песни, особено FT Island, които пеят и свирят с толкова емоция и страст.
  6. Здравейте, естествено съм тук заради азиатската музика, филми, драми. Не знам как, ама без да гледам нещо азиатско ( независими дали е аниме, музика и т.н) направо се побърквам. И цялата тази зависимост мога да го опиша като да не си вземеш сутрешното кафе или да не запалиш цигара. Забелязвам, че съм доста пристрастена, което на повечето хора около мен хич не им харесва. Не мога да разбера какво толкова им пречи да харесвам източната култура, не го възприемат нормално. Особено момичетата от класа ми, като разбраха, че си падам луд фен на този тип култура ( трябваше да им видите лицата ) , все едно съм им казала, че съм извънземно. А пък нашите в началото също не вярваха, ама впоследствие свикнаха, че даже ми викат " Да не доведеш някой зет азиатец, че като те гледаме ..... нищо чудно да имаме внучета с дръпнати очи." Май започнах от средата преди да се представя. Добре.... казвам се Юлия, за възрастта не знам дали ви интересува, от София, и мога да кажа, че все още уча за средно образование. Сигурна съм, че ще намеря хора, които не са расисти и, надявам се, да намеря приятели.
×
×
  • Създай нов...