Jump to content

hlytzprytz

Потребители
  • Мнения

    97
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hlytzprytz

  1. Вижте какво ми се наби в очите, както си гледах 3-ти епизод на Master's Sun. Явно много се заглеждам в това, с което се обуват героините на любимите ни сериали. Ако искате да се убедите сами, пуснете си епизода и около 14-тата минута се концентрирайте върху краката на госпожица Хьо Джин. Ако пък не ви се гледа точно сериал с духове, ще трябва да се доверите на "Фото Хлъц". Сериалът наистина е очарователно мистериозен, нали? :i love this:
  2. Аз си мисля, че повече полицаи под прикритие няма да излизат. Остават два епизода, така че на ред идва разобличаването на абЦЕлютно лошите персонажи в сериала. Не знам защо още в първите епизоди ми се появи някакво подозрение, че Очаквам последните два епизода с нескривано любопитство. надявам се да ме изненадат повече от приятно. :i love this:
  3. Абе, много се извинявам, ама не видях никъде в статията да се споменава, че Рейн е посетил заведение със съмнителна репутация. Името му се споменава само в края, в едно единствено изречение. При това се коментира за военната снизходителност проявявана към него и предполагам, авторите на статията визират срещите му с Ким Те Хи от януари тази година, които прераснаха в бурен скандал. Друго нещо, казано срещу нашето момче не виждам. А на видеото изобщо не разпознах Рейн. Има ли го изобщо там? То, не че разпознах когото и да било. Пък и няма логика точно на 25-ти и при положение, че си има любима жена, вместо да си празнува тайно с нея, да вземе да се Фърля по разни женски със съмнителна репутация и в заведения с абсолютно известна репутация. Че и пред очите на всички. Нали?
  4. Абе, с това в спойлера не съм съгласна. Някъде в началото на 5 епизод...
  5. Не знам другите, които следят сериала, на какво мнение са, но лично за мен това е най-доброто корейско криминале. Така го овъртяха и усукаха, че не знам какво друго може да им дойде на акъла. Както съм казвала при коментарите си с приятели, много се надявам до края да не го оакат, както често се случва в корейските драми. Засега е повече от обещаващо. Дано остане така и до 20 епизод. Стискам палци.
  6. Имам намерение да разбера лично, така че се записах на курса. Да, ще се виждаме един път седмично, но предполагам, че останалите 6 дни от седмицата ще са уплътнени с домашни. А когато човек има желание да научи нещо и се занимава всеки ден, вярвам, че не само очите ще се отворят, но и ушите ще чуват, а устата ще проговори. Затова, не го мислете, а елате да се запознаем.
  7. И за да сме още по-конкретни относно старта на сериала, казвам: 14 април 2013. А това ме кара да скачам от кеф. Сериалчето е направо бижу и краят на първи сезон отвори толкова въпросителни, че направо изгарям от любопитство, кой е аджеба, тоз сериен убиец и дали изобщо ще се срещнем с него, или след редица различни случаи, в последните епизоди на втори сезон ще ни се намекне тактично, че предстои и трети такъв (което може и да не е толкоз лошо). Във всеки случай, потривам доволно ръце и чакам да дойде средата на април.
  8. Абе, от негова страна може и да не е реклама, но не знам защо ми се струва, че от нейна страна е. Потвърждението за срещите между Рейн и госпожицата изтече от нейната агенция, а не от неговата. Като се има предвид, че от доста време не е влизала под светлините на обществения интерес и лееекичкия проблем с предстоящата историческа драма , в която тя ще участва, този скандал дойде тъкмо на време. Да се обзаложим ли, че тя сигурно е в топ листата на най-търсените личности в интернет в момента? Да ме прощават феновете на Ким Те Хи, ама ако една жена наистина държи на един мъж, ще се опита да му причинява колкото се може по-малко проблеми и вреди. Не може да не е била наясно с правилата в корейската армия. Пък и издържала е на "преследването" цяла година, колко му е да потърпи още 6-7 месеца. Да приемем, че толкова мноооого се е влюбила в него, че не е успяла да дочака уволнението му, от мераци да се впусне в опознаване на характера на Рейн. Ама поне да беше показала поне малко мозък, здрав разум, дискретност или както искате го наречете. Сега е ясно, че Рейн ще го отнесе "като куцо пиле домат". От всичко, което се случи, той е най-потърпевш. В момента съм настроена доста негативно срещу нея. Може би съм пристрастна, не знам. Но това е моето лично мнение. А каква е истината за отношенията помежду им и дали чувствата им са взаимни и наистина силни, времето ще покаже.
  9. Честит Рожден Ден! С пожелание за много усмивки и още повече сбъднати мечти. Файтинг!

  10. За нетърпеливите фенове на Рейн: свали от тук
  11. Става въпрос за руския консул в Сеул (1885—1897) - Карл Фридрих Теодор (Карл Иванович) фон Вебер А относно заглавието - и на мен не ми стана ясно защо е Габи. И коя е Габи. Стигнах до идеята, че всъщност на корейски е написано "Кафе", ама нали, пусто , си нямат буквичката "ф"... Обаче след известно ровене разбрах, че всъщност "кафе " не се изписва с корейски букви така както е в заглавието ( 가비 ), а 커피 . И естествено дилемата си остана. Наистина компромисен вариант, може би е алтернативното заглавие на филма, а именно - "Руско кафе"
  12. Лято е! Жега! Звездни нощи, любими сериали... и още нещо...<3

  13. Perfect two Известен още като: New Perfect Two, Perfect 2 Страна: Тайван Жанр: комедия Година: 2012 Времетраене: 01:37:40 Език: мандарин Режисьор: Chu Yen-Ping В ролите: Вик Чоу Ела Чен Чу Шен Динг Ша Ша Мини Янг Сяо Сяобин Резюме: Главният герой Чън Хан Бин или просто А Би е типичен заплес. Първата половина на деня той спи, а през останалото време пие бира и играе хазарт. Изглежда, че от този омагьосан кръг няма измъкване. Той някога е бил много известен и успешен мотоциклетен състезател, но след нещастен инцидент славата му залязва. Но внезапно в живота му се появява Бин Бин, който се оказва негов шест годишен син. Сега животът на Би ще се промени завинаги. С РУСКИ СУБТИТРИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2
  14. Случайно да не си ти кореецът взел последните 163 бутилки? По колко продаваш една?
  15. От много служебни задължения не ми остана време да изгледам 3 и 4 епизод, но на фона на двете серии мога да кажа, че
  16. Имах големи очаквания за сериала, но не знам защо, след първите два епизода, нещо се разочаровах. На края на втори епизод едва си държах очите отворени.
  17. Още не съм го почнала, но определено ще му дам шанс. Доста често съм попадала на корейски сериали, чието начало е меко казано боза и само на инат съм устисквала до 4, 5 епизод, но след това действието започва да се развива динамично и не само ми става интересно, ами и започвам да треперя от нетърпение като освирепял от глад котарак пред сочна мръвка. Наистина, самото присъствие на кака СунА ще е достатъчмо добър предлог да свалям. Надявам се да не изглежда толкова кльощава, както в "Усещане за жена"( Scent of a woman), или поне да е почнала да заглажда косъма, че аман от анорексично изглеждащи актриси, насаждащи у мен чувство за малоценност и пробуждащи гузната ми съвест, като застана пред хладилника. За двамата главни мъжки образи - не знам какво да кажа. Не съм гледала нито един сериал или филм с тяхно участие. Но с нетърпение очаквам да видя какъв образ ще изгради И Су Хянг, позната ми от "Райско ранчо"(Paradise Ranch). Не искам да омаловажавам и присъствието на поддържащите артисти - доста познати лица. С едно изречение - очаквам екипът на сериала да ми поднесе поредната очарователна драма.
  18. Да не забравяме и китайския магазин на ул. Пиротска № 18 /вход от ул. Цар Самуил /. Преслушвала съм го няколко пъти и съм си купувала нори на доста добра цена (сравнявайки я със същата в Карфура), водорасли всякакви видове, дори и от тези за директна консумация. Имат и доста видове сушени гъбки, страхотно изгодни опаковки с чай (като съотношение - цена/брой пакетчета), оризови спагетки, специфичните за азиатската кухня подправки... и какво ли още не. Само соджу нямааа
  19. Благодаря много. Той, този ден си продължава цяла година. И все съм си на 23... ;)

  20. Аз съм страстна фенка на бацко Рейн (що ли?) Обаче сега като се замисля, искам всичките изброени и тези, които ги няма в анкетата, да дойдат. И на концертите им ще отида. Леле, дълбок джоб трябва да отворя, ако има шанс да се случи нещо такова. :i love this:
  21. И аз тааам. На долния рафт... и етикет даже има, обаче... Ядец. Даже си направих експеримента няколко поредни дни да ходя... Няма. Сигурно съдбата ми счита за непрепоръчителна консумацията на "твърд, високоградусов" алкохол Да не взема да се алкохолизирам случайно
×
×
  • Създай нов...