Jump to content

hlytzprytz

Потребители
  • Мнения

    97
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно hlytzprytz

  • Рожден ден 05/29/1970

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    София
  • Любими сериали
    айгуу, един да беше или два...

Contact Methods

  • Skype
    ellie..g

Последни посетители

968 профилни разглеждания

hlytzprytz's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

1

Обществена Репутация

  1. Вижте какво ми се наби в очите, както си гледах 3-ти епизод на Master's Sun. Явно много се заглеждам в това, с което се обуват героините на любимите ни сериали. Ако искате да се убедите сами, пуснете си епизода и около 14-тата минута се концентрирайте върху краката на госпожица Хьо Джин. Ако пък не ви се гледа точно сериал с духове, ще трябва да се доверите на "Фото Хлъц". Сериалът наистина е очарователно мистериозен, нали? :i love this:
  2. Аз си мисля, че повече полицаи под прикритие няма да излизат. Остават два епизода, така че на ред идва разобличаването на абЦЕлютно лошите персонажи в сериала. Не знам защо още в първите епизоди ми се появи някакво подозрение, че Очаквам последните два епизода с нескривано любопитство. надявам се да ме изненадат повече от приятно. :i love this:
  3. Абе, много се извинявам, ама не видях никъде в статията да се споменава, че Рейн е посетил заведение със съмнителна репутация. Името му се споменава само в края, в едно единствено изречение. При това се коментира за военната снизходителност проявявана към него и предполагам, авторите на статията визират срещите му с Ким Те Хи от януари тази година, които прераснаха в бурен скандал. Друго нещо, казано срещу нашето момче не виждам. А на видеото изобщо не разпознах Рейн. Има ли го изобщо там? То, не че разпознах когото и да било. Пък и няма логика точно на 25-ти и при положение, че си има любима жена, вместо да си празнува тайно с нея, да вземе да се Фърля по разни женски със съмнителна репутация и в заведения с абсолютно известна репутация. Че и пред очите на всички. Нали?
  4. Абе, с това в спойлера не съм съгласна. Някъде в началото на 5 епизод...
  5. Не знам другите, които следят сериала, на какво мнение са, но лично за мен това е най-доброто корейско криминале. Така го овъртяха и усукаха, че не знам какво друго може да им дойде на акъла. Както съм казвала при коментарите си с приятели, много се надявам до края да не го оакат, както често се случва в корейските драми. Засега е повече от обещаващо. Дано остане така и до 20 епизод. Стискам палци.
  6. Имам намерение да разбера лично, така че се записах на курса. Да, ще се виждаме един път седмично, но предполагам, че останалите 6 дни от седмицата ще са уплътнени с домашни. А когато човек има желание да научи нещо и се занимава всеки ден, вярвам, че не само очите ще се отворят, но и ушите ще чуват, а устата ще проговори. Затова, не го мислете, а елате да се запознаем.
  7. И за да сме още по-конкретни относно старта на сериала, казвам: 14 април 2013. А това ме кара да скачам от кеф. Сериалчето е направо бижу и краят на първи сезон отвори толкова въпросителни, че направо изгарям от любопитство, кой е аджеба, тоз сериен убиец и дали изобщо ще се срещнем с него, или след редица различни случаи, в последните епизоди на втори сезон ще ни се намекне тактично, че предстои и трети такъв (което може и да не е толкоз лошо). Във всеки случай, потривам доволно ръце и чакам да дойде средата на април.
  8. Абе, от негова страна може и да не е реклама, но не знам защо ми се струва, че от нейна страна е. Потвърждението за срещите между Рейн и госпожицата изтече от нейната агенция, а не от неговата. Като се има предвид, че от доста време не е влизала под светлините на обществения интерес и лееекичкия проблем с предстоящата историческа драма , в която тя ще участва, този скандал дойде тъкмо на време. Да се обзаложим ли, че тя сигурно е в топ листата на най-търсените личности в интернет в момента? Да ме прощават феновете на Ким Те Хи, ама ако една жена наистина държи на един мъж, ще се опита да му причинява колкото се може по-малко проблеми и вреди. Не може да не е била наясно с правилата в корейската армия. Пък и издържала е на "преследването" цяла година, колко му е да потърпи още 6-7 месеца. Да приемем, че толкова мноооого се е влюбила в него, че не е успяла да дочака уволнението му, от мераци да се впусне в опознаване на характера на Рейн. Ама поне да беше показала поне малко мозък, здрав разум, дискретност или както искате го наречете. Сега е ясно, че Рейн ще го отнесе "като куцо пиле домат". От всичко, което се случи, той е най-потърпевш. В момента съм настроена доста негативно срещу нея. Може би съм пристрастна, не знам. Но това е моето лично мнение. А каква е истината за отношенията помежду им и дали чувствата им са взаимни и наистина силни, времето ще покаже.
  9. Честит Рожден Ден! С пожелание за много усмивки и още повече сбъднати мечти. Файтинг!

  10. За нетърпеливите фенове на Рейн: свали от тук
  11. Става въпрос за руския консул в Сеул (1885—1897) - Карл Фридрих Теодор (Карл Иванович) фон Вебер А относно заглавието - и на мен не ми стана ясно защо е Габи. И коя е Габи. Стигнах до идеята, че всъщност на корейски е написано "Кафе", ама нали, пусто , си нямат буквичката "ф"... Обаче след известно ровене разбрах, че всъщност "кафе " не се изписва с корейски букви така както е в заглавието ( 가비 ), а 커피 . И естествено дилемата си остана. Наистина компромисен вариант, може би е алтернативното заглавие на филма, а именно - "Руско кафе"
  12. Лято е! Жега! Звездни нощи, любими сериали... и още нещо...<3

  13. Perfect two Известен още като: New Perfect Two, Perfect 2 Страна: Тайван Жанр: комедия Година: 2012 Времетраене: 01:37:40 Език: мандарин Режисьор: Chu Yen-Ping В ролите: Вик Чоу Ела Чен Чу Шен Динг Ша Ша Мини Янг Сяо Сяобин Резюме: Главният герой Чън Хан Бин или просто А Би е типичен заплес. Първата половина на деня той спи, а през останалото време пие бира и играе хазарт. Изглежда, че от този омагьосан кръг няма измъкване. Той някога е бил много известен и успешен мотоциклетен състезател, но след нещастен инцидент славата му залязва. Но внезапно в живота му се появява Бин Бин, който се оказва негов шест годишен син. Сега животът на Би ще се промени завинаги. С РУСКИ СУБТИТРИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2
×
×
  • Създай нов...