Jump to content

Ragnos

V.I.P.
 • Content Count

  3,854
 • Joined

 • Days Won

  10

Everything posted by Ragnos

 1. Втори епизод дойде досущ като турски сериал. Надеждите ми да гледам нещо от този сезон съвсем се изпариха. Оставам на борда за още епизод-два и ако продължи в същия тон, му бия дропа.
 2. Това се оказа почти гледаемо и с изненадващо приятен рисунък и анимация. Комплимент към наборите 85+ е отсъствието на смартфони, което е заменено от старите уокмени с дунапренени слушалки, каквито всички имахме през 90-те. Ако се вгледате по-внимателно в анимацията, ще забележите и други изненадващо фини детайли, характерни за онова време. За момента нищо друго от сезона не ми е грабнало вниманието, така че ще се следи.
 3. Ако пак ходим тримата и уцелим някоя бозичка, може и да ме навиеш, но Бързакова се закле и плю три пъти, че с нас двамата повече никога няма да ходи, така че...
 4. Начи за кино не ме търсете, но ако направите някое китайско през седмицата (тази или другата), мога да прескоча след 19.30, че ви забравих дръпнатите очИ. П. П. Без този петък.
 5. Благодаря с леко закъснение!
 6. Чихиро е от 2001 г. Сега сме края на 2019 > т.е. почти 20 години.
 7. Аз едно по-различно питане имам. Някой запознат ли е/има ли инфо за актуалните инфраструктурни проекти в България, в които има участие Китай? Например като този за ЖП линията Елин Пелин-Септември. И евентуално има ли контакт в посолството, който отговаря за тях?
 8. Отзивите рядко имат отношение към това кой печели Оскара. Виждали сме го много пъти. И както казах, в анимационната категория Япония не е печелила от 20 години.
 9. Защото не са печелили в категорията от 20 години. И мен ако питате, там играта е нагласена. В другата категория поне ще привлекат повече внимание с необичайния си избор, ако не друго. Стратегически ход.
 10. Ragnos

  Mirai (2018)

  На мен не ми направи такова впечатление. Напротив, звучеше си пискливо и дразнещо до немай къде.
 11. Ragnos

  Mirai (2018)

  Защото мъжкият глас би звучал прекалено дрезгаво за момче, ненавлязло още в пубертета. Затова използват женско сейю, за да докарат по-пискливите тонове. В много анимета използват жени за озвучаването на мъжки персонажи. Най-популярният такъв пример е героят на Наруто. Повечето хора не биха дори предположили, че го озвучава жена.
 12. AOTS за мен поне. Изпълненията на кото са страхотни и доста добре анимирани, не са статични картинки от слайдшоу като при повечето музикални анимета. Имам големи очаквания от финала и дано го продължат.
 13. Бургаското пиво си е източно пиво... Един вид.
 14. Не стаа, в четвъртък заминавам за обединения остров, и ме нема тоз уЙкенд. Бутони нема, само блъфирам, уви...
 15. Ми, беше ми драго, че се познаваме, тазвечер сваляй каквото успееш от форума, че утре ще е късно. И да, за миризливия китайски говоря. И впрочем от 6 месеца сме 2019 година, та не е зле да ъпдейтнете заглавието на темата. Just sayin'
 16. Къде бе, в София ли? Не сте правили форумна от 2 месеца. Срамът ви трябва да е двоен и троен дори, щом се налага аз да инициирам такава. Утре към 18 ч. на обичайното място, присъствието е задължително за нови и за стари, а който не дойде, ще бъде позорно уволнен, публично баннат и разжалван в чин "гостенин" от форумната провинция. Аре чау.
 17. Следващият ми пост ще бъде малко нецензурен, за което се извинявам, ама... Ибъ ти и скучното мазе. Три сезона билд-ъп за таз кулминация и накрая голямата тайна се оказаха 3 халваджийски тефтера и снимка с тъщата в тайник за порносписания. И що за мазе е тва без нито един компот, туршия или бидон с кисело зеле?! Поне да имаше разни буркани с формалин и мъртви разпорени катерици и невестулки! Абе, Йегерови, за кво ви е изобщо мазе в къщата, ако вътре не държите нито един гоблен-натюрморт, стар мокет или наполовина празен чувал въглища? Да не говорим за задължителните консервни кутии с пирони, болтове и гайки, които никога няма да ползваш, но ги държиш "за всеки случай"! За зимните гуми, стоповете за ладата и парцаливото гедоре дори дума няма да отварям! Кой нормален човек си прави офис в мазето? И ква е тая лаборатория без кьорава епруветка, димящ казан, гримоар със сатанински ритуали и кьоше за мъчения? Чувствам се излъган, предаден, продаден и наебан от тумба негри по бели слипове. На бас, че клозетът на Азис крие повече тайни от шибаното ви мазе. Майка ви деба, илюминати!
 18. Ервин гушна букета... това се знаеше още от опънинга на 1-ви еп. Армин отърва кожата... което също беше очаквано. Единствено това, че ще имаме педераст титан в отбора някак дойде като изненада. И такам, я да преброим останалите зайци: 1. Ерен 2. Армин 3. Микаса 4. Ливай 5. Ханджи 6. Кони 7. Саша 8. Хорст Фукс 9. Рижавият Статист #73 - да го наречем за по-кратко Ед Шийрън. Или Еди Редмейн... wtf, всички рижковци ли се казват Ед?! *mind blown* Т.е. излиза, че от съгледвачите артисаха под 10% и всичките без един са плот арморнати? Еми, сори Едарт, явно ще си следващият Шон Бийн. Ако бях Пената, системата ми за следващия мач щеше да е нещо от сорта: Командир става Ханджито, щото е пекана, но и по-изплискала от останалите. Отряд Ливай остава с командир Ливай и грънтове Ерен и Микаса - да грухтят и ръсят плюнки. Създава се отряд Армин (задочно, щото Армин е умен) с подчинени Саша, Кони, Хорст и Ед (последният не за дълго, но така става като не се ебеш със сценаристите). И не че разбирам много от футбол, но тоя отбор май остана без вратар и център халф. Е, гледали сме и по-неравни мачове. Другият отбор поне водят по брой на титаните. И те така те - следващият епизод най-после ще разкрие МАЗАТА!!! Или поне ВРАТАТА на мазата. Компотите, ските и списанията Мики Маус ще са в по-следващия, ако няма ретроспекция. Бе изобщо чуден епизод. И не две, ами направо 20 години ще си го държа на харда. Даже ако сменя компютъра, ще запазя харда и ще си го туря в рамка. Над леглото. И ще му запаля свещ... ама по-далечко, да не изгори. Просто нямам толкова клавиши на ASUS-а да опиша колко много ми хареса това аниме. Ще си кръстя първото дете Шингеки, а второто Нокьоджин. Ако имам и трето, ще се казва Сезонтри.
 19. Разочарован съм от филма. Ефектите са доста добри за китайска продукция, но сценарият и драмата бяха много слабички. Надявам се книгата да е по-добра. Ако някой я е чел, ще се радвам да сподели впечатления.
 20. Новите попълнения от гвардията са 5-6 човека, а новобранци няма, защото не са набирали такива. Всички останали са ветерани с поне една битка зад гърба си. Затова и самият Ервин каза, че съгледвачите вече не са онова, което бяха.
 21. След 2-ри сезон това аниме не ме вдига както преди. Гледах първи епизод. В цялата пасмина всички, с изключение на Ервин и Ливай, се държат неадекватно. Сякаш вчера са ги хванали от гората, дали са им мечове и са им казали "мушкай ги с острата част". То бива да не са свикнали на екшън и адреналин, ма нали това им е работата и уж са най-добрите? Дафак? И защо постоянно си крещят един на друг? Не могат ли да си говорят нормално? Ае спрете го тоя капс лок, деа. Но поне, съдейки по опънинга, в тоя сезон най-сетне ще стигнат до МАЗАТА!!! АЛИЛУЯ!!! Което, оставяйки настрана какъв спойлер е, означава, че ще пребият лошите - Райнер на практика вече е пътник, а и другите двама трябва да го последват, щото иначе как ще стигнат до МАЗАТА??? Няма как. Ако се съди по опънинга, явно и Ервин ще ходи да прави компания на Night King, щото в опънинга го дават в компанията на всичките му умрели другари. Та така, thanks for saving us the time to watch how it all goes to shit. На бас, че това ще е последният сезон на титаните и последните 3-4 епизода ще ръшнат всичко, за да има някакъв що годе завършек.
×
×
 • Create New...