Jump to content

Ragnos

V.I.P.
 • Content Count

  3,848
 • Joined

 • Days Won

  10

Ragnos last won the day on October 5 2017

Ragnos had the most liked content!

Community Reputation

356 мочи

2 Followers

About Ragnos

 • Rank
  Чугуле
 • Birthday 05/19/1988

Profile Information

 • Пол
  Male

Recent Profile Visitors

4,571 profile views
 1. Отзивите рядко имат отношение към това кой печели Оскара. Виждали сме го много пъти. И както казах, в анимационната категория Япония не е печелила от 20 години.
 2. Защото не са печелили в категорията от 20 години. И мен ако питате, там играта е нагласена. В другата категория поне ще привлекат повече внимание с необичайния си избор, ако не друго. Стратегически ход.
 3. Ragnos

  Mirai (2018)

  На мен не ми направи такова впечатление. Напротив, звучеше си пискливо и дразнещо до немай къде.
 4. Ragnos

  Mirai (2018)

  Защото мъжкият глас би звучал прекалено дрезгаво за момче, ненавлязло още в пубертета. Затова използват женско сейю, за да докарат по-пискливите тонове. В много анимета използват жени за озвучаването на мъжки персонажи. Най-популярният такъв пример е героят на Наруто. Повечето хора не биха дори предположили, че го озвучава жена.
 5. AOTS за мен поне. Изпълненията на кото са страхотни и доста добре анимирани, не са статични картинки от слайдшоу като при повечето музикални анимета. Имам големи очаквания от финала и дано го продължат.
 6. Бургаското пиво си е източно пиво... Един вид.
 7. Не стаа, в четвъртък заминавам за обединения остров, и ме нема тоз уЙкенд. Бутони нема, само блъфирам, уви...
 8. Ми, беше ми драго, че се познаваме, тазвечер сваляй каквото успееш от форума, че утре ще е късно. И да, за миризливия китайски говоря. И впрочем от 6 месеца сме 2019 година, та не е зле да ъпдейтнете заглавието на темата. Just sayin'
 9. Къде бе, в София ли? Не сте правили форумна от 2 месеца. Срамът ви трябва да е двоен и троен дори, щом се налага аз да инициирам такава. Утре към 18 ч. на обичайното място, присъствието е задължително за нови и за стари, а който не дойде, ще бъде позорно уволнен, публично баннат и разжалван в чин "гостенин" от форумната провинция. Аре чау.
 10. Следващият ми пост ще бъде малко нецензурен, за което се извинявам, ама... Ибъ ти и скучното мазе. Три сезона билд-ъп за таз кулминация и накрая голямата тайна се оказаха 3 халваджийски тефтера и снимка с тъщата в тайник за порносписания. И що за мазе е тва без нито един компот, туршия или бидон с кисело зеле?! Поне да имаше разни буркани с формалин и мъртви разпорени катерици и невестулки! Абе, Йегерови, за кво ви е изобщо мазе в къщата, ако вътре не държите нито един гоблен-натюрморт, стар мокет или наполовина празен чувал въглища? Да не говорим за задължителните консервни кутии с пирони, болтове и гайки, които никога няма да ползваш, но ги държиш "за всеки случай"! За зимните гуми, стоповете за ладата и парцаливото гедоре дори дума няма да отварям! Кой нормален човек си прави офис в мазето? И ква е тая лаборатория без кьорава епруветка, димящ казан, гримоар със сатанински ритуали и кьоше за мъчения? Чувствам се излъган, предаден, продаден и наебан от тумба негри по бели слипове. На бас, че клозетът на Азис крие повече тайни от шибаното ви мазе. Майка ви деба, илюминати!
 11. Ервин гушна букета... това се знаеше още от опънинга на 1-ви еп. Армин отърва кожата... което също беше очаквано. Единствено това, че ще имаме педераст титан в отбора някак дойде като изненада. И такам, я да преброим останалите зайци: 1. Ерен 2. Армин 3. Микаса 4. Ливай 5. Ханджи 6. Кони 7. Саша 8. Хорст Фукс 9. Рижавият Статист #73 - да го наречем за по-кратко Ед Шийрън. Или Еди Редмейн... wtf, всички рижковци ли се казват Ед?! *mind blown* Т.е. излиза, че от съгледвачите артисаха под 10% и всичките без един са плот арморнати? Еми, сори Едарт, явно ще си следващият Шон Бийн. Ако бях Пената, системата ми за следващия мач щеше да е нещо от сорта: Командир става Ханджито, щото е пекана, но и по-изплискала от останалите. Отряд Ливай остава с командир Ливай и грънтове Ерен и Микаса - да грухтят и ръсят плюнки. Създава се отряд Армин (задочно, щото Армин е умен) с подчинени Саша, Кони, Хорст и Ед (последният не за дълго, но така става като не се ебеш със сценаристите). И не че разбирам много от футбол, но тоя отбор май остана без вратар и център халф. Е, гледали сме и по-неравни мачове. Другият отбор поне водят по брой на титаните. И те така те - следващият епизод най-после ще разкрие МАЗАТА!!! Или поне ВРАТАТА на мазата. Компотите, ските и списанията Мики Маус ще са в по-следващия, ако няма ретроспекция. Бе изобщо чуден епизод. И не две, ами направо 20 години ще си го държа на харда. Даже ако сменя компютъра, ще запазя харда и ще си го туря в рамка. Над леглото. И ще му запаля свещ... ама по-далечко, да не изгори. Просто нямам толкова клавиши на ASUS-а да опиша колко много ми хареса това аниме. Ще си кръстя първото дете Шингеки, а второто Нокьоджин. Ако имам и трето, ще се казва Сезонтри.
×
×
 • Create New...