Jump to content

Ragnos

V.I.P.
 • Content count

  3,842
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Ragnos last won the day on October 5 2017

Ragnos had the most liked content!

Community Reputation

352 мочи

2 Followers

About Ragnos

 • Rank
  Чугуле
 • Birthday 05/19/1988

Profile Information

 • Пол
  Male

Recent Profile Visitors

4,532 profile views
 1. Ragnos

  Kono Oto Tomare! (2019)

  AOTS за мен поне. Изпълненията на кото са страхотни и доста добре анимирани, не са статични картинки от слайдшоу като при повечето музикални анимета. Имам големи очаквания от финала и дано го продължат.
 2. Бургаското пиво си е източно пиво... Един вид.
 3. Ragnos

  Shingeki no Kyojin (2013-2017)

  Два пъти гледах, няма. ;(
 4. Е, поне се опитахме.
 5. Не стаа, в четвъртък заминавам за обединения остров, и ме нема тоз уЙкенд. Бутони нема, само блъфирам, уви...
 6. Ми, беше ми драго, че се познаваме, тазвечер сваляй каквото успееш от форума, че утре ще е късно. И да, за миризливия китайски говоря. И впрочем от 6 месеца сме 2019 година, та не е зле да ъпдейтнете заглавието на темата. Just sayin'
 7. Къде бе, в София ли? Не сте правили форумна от 2 месеца. Срамът ви трябва да е двоен и троен дори, щом се налага аз да инициирам такава. Утре към 18 ч. на обичайното място, присъствието е задължително за нови и за стари, а който не дойде, ще бъде позорно уволнен, публично баннат и разжалван в чин "гостенин" от форумната провинция. Аре чау.
 8. Ragnos

  Shingeki no Kyojin (2013-2017)

  Само това ви липсва.
 9. Ragnos

  Shingeki no Kyojin (2013-2017)

  Благодаря, старая се.
 10. Ragnos

  Shingeki no Kyojin (2013-2017)

  Следващият ми пост ще бъде малко нецензурен, за което се извинявам, ама... Ибъ ти и скучното мазе. Три сезона билд-ъп за таз кулминация и накрая голямата тайна се оказаха 3 халваджийски тефтера и снимка с тъщата в тайник за порносписания. И що за мазе е тва без нито един компот, туршия или бидон с кисело зеле?! Поне да имаше разни буркани с формалин и мъртви разпорени катерици и невестулки! Абе, Йегерови, за кво ви е изобщо мазе в къщата, ако вътре не държите нито един гоблен-натюрморт, стар мокет или наполовина празен чувал въглища? Да не говорим за задължителните консервни кутии с пирони, болтове и гайки, които никога няма да ползваш, но ги държиш "за всеки случай"! За зимните гуми, стоповете за ладата и парцаливото гедоре дори дума няма да отварям! Кой нормален човек си прави офис в мазето? И ква е тая лаборатория без кьорава епруветка, димящ казан, гримоар със сатанински ритуали и кьоше за мъчения? Чувствам се излъган, предаден, продаден и наебан от тумба негри по бели слипове. На бас, че клозетът на Азис крие повече тайни от шибаното ви мазе. Майка ви деба, илюминати!
 11. Ragnos

  Shingeki no Kyojin (2013-2017)

  Ервин гушна букета... това се знаеше още от опънинга на 1-ви еп. Армин отърва кожата... което също беше очаквано. Единствено това, че ще имаме педераст титан в отбора някак дойде като изненада. И такам, я да преброим останалите зайци: 1. Ерен 2. Армин 3. Микаса 4. Ливай 5. Ханджи 6. Кони 7. Саша 8. Хорст Фукс 9. Рижавият Статист #73 - да го наречем за по-кратко Ед Шийрън. Или Еди Редмейн... wtf, всички рижковци ли се казват Ед?! *mind blown* Т.е. излиза, че от съгледвачите артисаха под 10% и всичките без един са плот арморнати? Еми, сори Едарт, явно ще си следващият Шон Бийн. Ако бях Пената, системата ми за следващия мач щеше да е нещо от сорта: Командир става Ханджито, щото е пекана, но и по-изплискала от останалите. Отряд Ливай остава с командир Ливай и грънтове Ерен и Микаса - да грухтят и ръсят плюнки. Създава се отряд Армин (задочно, щото Армин е умен) с подчинени Саша, Кони, Хорст и Ед (последният не за дълго, но така става като не се ебеш със сценаристите). И не че разбирам много от футбол, но тоя отбор май остана без вратар и център халф. Е, гледали сме и по-неравни мачове. Другият отбор поне водят по брой на титаните. И те така те - следващият епизод най-после ще разкрие МАЗАТА!!! Или поне ВРАТАТА на мазата. Компотите, ските и списанията Мики Маус ще са в по-следващия, ако няма ретроспекция. Бе изобщо чуден епизод. И не две, ами направо 20 години ще си го държа на харда. Даже ако сменя компютъра, ще запазя харда и ще си го туря в рамка. Над леглото. И ще му запаля свещ... ама по-далечко, да не изгори. Просто нямам толкова клавиши на ASUS-а да опиша колко много ми хареса това аниме. Ще си кръстя първото дете Шингеки, а второто Нокьоджин. Ако имам и трето, ще се казва Сезонтри.
 12. Разочарован съм от филма. Ефектите са доста добри за китайска продукция, но сценарият и драмата бяха много слабички. Надявам се книгата да е по-добра. Ако някой я е чел, ще се радвам да сподели впечатления.
 13. Ragnos

  Shingeki no Kyojin (2013-2017)

  Новите попълнения от гвардията са 5-6 човека, а новобранци няма, защото не са набирали такива. Всички останали са ветерани с поне една битка зад гърба си. Затова и самият Ервин каза, че съгледвачите вече не са онова, което бяха.
 14. Ragnos

  Shingeki no Kyojin (2013-2017)

  След 2-ри сезон това аниме не ме вдига както преди. Гледах първи епизод. В цялата пасмина всички, с изключение на Ервин и Ливай, се държат неадекватно. Сякаш вчера са ги хванали от гората, дали са им мечове и са им казали "мушкай ги с острата част". То бива да не са свикнали на екшън и адреналин, ма нали това им е работата и уж са най-добрите? Дафак? И защо постоянно си крещят един на друг? Не могат ли да си говорят нормално? Ае спрете го тоя капс лок, деа. Но поне, съдейки по опънинга, в тоя сезон най-сетне ще стигнат до МАЗАТА!!! АЛИЛУЯ!!! Което, оставяйки настрана какъв спойлер е, означава, че ще пребият лошите - Райнер на практика вече е пътник, а и другите двама трябва да го последват, щото иначе как ще стигнат до МАЗАТА??? Няма как. Ако се съди по опънинга, явно и Ервин ще ходи да прави компания на Night King, щото в опънинга го дават в компанията на всичките му умрели другари. Та така, thanks for saving us the time to watch how it all goes to shit. На бас, че това ще е последният сезон на титаните и последните 3-4 епизода ще ръшнат всичко, за да има някакъв що годе завършек.
 15. Хора, правете ги тези срещи събота-неделя...
×