Jump to content

Шоши-сан

Потребители
 • Content Count

  994
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Шоши-сан last won the day on September 19 2019

Шоши-сан had the most liked content!

Community Reputation

315 мочи

3 Followers

About Шоши-сан

 • Rank
  Пазител

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ами направих проверка. Отворих началото, сетих се за какво идеше реч, после на 2 пъти по средата и се прехвърлих на това според писанието ми от 2012 което не съм си догледала- последните 2 серии. Майтапа е че като ги гледах, ми се сториха няколко сцени познати, но иди разбери дали съм ги гледала или тези сцени ми приличат на аналогични от други заглавия. Както и да е. Мога да кажа че съм изгледала този сериал вече със сигурност Той като от 90-те, с героите, със сюжетите и с цигарите. Голям пушляк на моменти
 2. Аааа задължително ще ги погледна. Даже и началото за да "загрея аджеба какво бе това". Мерси че сподели линка.
 3. А сега де, кой да помни от 2012 дали е гледал последните 2 серии. Ама че номер. Аз май имам и други такива отлежали неща на японския фронт . Както се шегувам - добре че е ковид та живна японския преводачески фронт, голямо съвпадение. А какви времена бяха с праводите преди време.... сега направо цвете. Не цъфнало де, хич даже.
 4. Това заглавие се очертава да е от тези където няма главни и второстепенни герои. Всички са обект на внимание. Със своето екранно време. Излегах 5 и от превюто за нататък очаквам много интересно и силно заглавие до края. Ще се нищи човешката природа. На всички до един. Да е жив , здрав и мотивиран преводача. В първите 4 епизоди така да се каже "нахвърлиха" сегашните действия на наличните герои. А от 5 започна вече по-дълбокото запознаване с тях. Има интересни режисьорски хрумки като "лирични отклонения". Харесват ми. Даже в първите епизоди имаше няколко които напълно аналогични на н
 5. Дайто играе г-н Накаяма, съпруг на Майко. Те са младо семейство и сериала започва с това как той се мести да работи в централния офис от провинцията. С него и съпругата му Майко. Настаниха се във ведомствената сграда. И апартамента им е съседен с този на семейство Футаба. Г-н Футаба е шефа на Накаяма а г-жа Футаба ходи на уроци при грънчаря, тя работи иначе. Двата апартамента имат съседни тераси, дели ги матиран параван не плътна стена. А изхвърлянето на боклука е цяла епопея , цял боклук роман стана до тук в сериала с тоз момент. Та така. Аз имам още един готов за гледане епизод. Следва
 6. Спокойно могат да направят сезон 2. Просто за целия сериал не снижиха качеството на темпа и сюжета нито за миг. Силен творчески екип. Да помислят в/у продължение.
 7. Мне , този филм въобще не е трилър а е съвсем класическа психологическа драма. От тези без излишна мелодрама но в същото време аналитичен с достатъчно емоции. Тема една голяма , разгледана чрез историите на няколко от героите в своите няколко вариянти. Добре направен и евентуално полезен. Нямам забележки. Доволна финално.
 8. Мда. И според мен е така. Съдия Ирума вечен извор на поучителни истории, митове и мъдрости
 9. Сега отворих визуализация за да видя кои са тези актьори. Джури Танака играе грънчар. Уроци при него взима г-жа Футаба, те са в някаква връзка, каква по-точно не ми е ясно, но се води че тя "ходи" с него, т.е. изневерява на съпруга си Хаджиме Футаба. А Фумия Такахаши играе и в мини-сериала, той е колега на Майко Накаяма, работят в химическо чистене и има няма я анализира и то доста точно, "чете ѝ мислите" направо. Фумия в минисериала е със Сакурако Кониши. Тя пък е колежка на Хаджиме Футаба, на съпруга на Майко и всички те живеят в една сграда - фирмен блок се води. За Фумия освен
 10. Това са тези за които има Ukiwa: 2 ? Rie ми обърна внимание че за тях има паралелно мини-сериал към основния. А аз точно мърморех за тях двамата че са ми много подозрителни като включвания към Майко и Хаджиме. Не знам какво дават за тях в мини-сериала но подозирам че има обмен на информация. Жалко че мини-сериала не се превежда. Ukiwa иначе има готов епизод 5 , който следва при мен за гледане.
 11. Аааа заслужава награда за тази роля Ейта. Според мен гласа му на няколко пъти е падал жертва на това заглавие, голямо напъване.
 12. Заслужава това заглавие награди. Заслужава и по - експидитивен преводач на англ. Но поне превода е качествен а предвид голямото количество текст......гледам да не мърморя и търррррпеливо си чакам.
 13. Не, племенника е само с цитатите от вуйчо си. И даже можеше и да не ни го показват. Ей на и ти се изненада от него. Вече не помня но с племенника и вуйчото имаше една млада жена.
 14. Оххх, обърках роднините. Мда, племенника. Щом си на 8-ми - наближава
×
×
 • Create New...