Jump to content

Шоши-сан

Потребители
 • Content Count

  777
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Шоши-сан last won the day on September 19 2019

Шоши-сан had the most liked content!

Community Reputation

219 мочи

3 Followers

About Шоши-сан

 • Rank
  Пазител

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 2 изгледани епизода. Чакам с нетърпение 3-и. Много актуален сюжет , напълно като за 2020. Героите и начина на разказване е просто един път. Голям и обърквация. То са прякори то е чудо, още не мога да ги "оправя". Хару е с нейния си типичен гардероб. Норико Егучи и Мицухиро Ойкава привнасят тънък хумор с героите си. Утанабе-младши и той ме с героя си , въпреки моментните му включвания. Въпреки смеха не липсва и human drama - де що е свързано с Ковид-ситуацията. Маркираха редица нейни аспекти чрез героите до тук. Давам линк за най-бързото гледане на английски към страницата на превеждащите го.
 2. Аз съм тук от Марумару цума . Ко я гледах до съвсем скоро в Д-р Кото от далечната 2006. Получи ми се добро продължение с нея веднага в това заглавие. И в двете на висота. Хубавото е че и втора серия е силна. Дано така и продължи.
 3. Главната актриса Нана Мори я видях точно във филма на Иваи Last Letter 2020. Rie ми обърна внимание тогава да я запомня , че скоро ще я гледам в този сериал. Но там е в епизодична роля а и на мен повече ми хареса другото момиче в този филм. Тук ще я огледам на спокойствие така да се каже. Както каза и Rie тоз сериал почна малко като корейски сериал - реклама на кола, луда за връзване главна, само пианската сценка и носенето на гърба липсваше... От средата нататък се кротна де, уж взе да се осъзнава. Да видим нататък.
 4. Погледнах филмографията ѝ. Не се сещам да съм я гледала, но ме мързи сега да прегледам филмите които е снимала дали има поне един гледан от мен. Тук от е на постера но в първа серия се мярна малко/кратко. Може нататък повече. То епизода завърши така че заглавието ще започва от следващия епизод . Един вид само с действащите лица ни запознаха.
 5. Първи епизод добре започна. Любопитно как ще продължат, тъй като
 6. Имаше някакво развитие но такова че , както писах по-горе, може да си пишат безброй продължения така.
 7. SP/ продължението 2020 изгледано. Можеше и да го пропусна. 50/50 ми е мнението. На моменти ми бе досадно/безинтересно. Както е направено така могат да продължат през 1-3 години до + безкрайност.
 8. Изгледани първи 2 серии. Добро начало, даже много добро. Kazuhiko Yukawa добре започна с потенциалните проблими и аспекти при такъв казус. Точно такива случаи са твърде рядко реално, но подобни, с доста по-малки периоди на "тайм-аут" се срещат не малко в медицината. Проблемите на пропусналия времето и живялите в този период в първите 2 серии добре се набелязаха и започнаха да се показват и разкриват. В края на втори епизод имаше симпатична сцена- отправна точка в новата реалност за нашата главна героиня. Заглавието има пълен потенциал да е добра социална human drama. Както Overprotected Kahoko и Our Dearest Sakura . Да видим. Каста се справя много добре. До един добре познати ми муцуни.
 9. Е ако са за първи сезон въпросните добре. Но аз съм онлайн зрител , без теглене. Така че .....
 10. Първи сезон е качен със субтитри за сезон 2. Поне миналата седмица бе така. Пак ще проверя. Проверих. Грешката си е грешка и сезон 1 няма превод. Те онлайн качиха първо сезон 2 с превод. И аз докато разглеждам самото заглавие- сценарист, режисьор и сие видях че качили и сезон 1 и тъкмо се наредих да почна от него и ......фал. Та първа серия от сезон 1 изгледах без превод, с моя японски, каквото разбрах разбрах и после си продължих сезон 2. Не че бе проблем.
 11. Изгледан. Напълно удовлетворена. Когато/ако се появят преводи на другите неща от поредицата задълително ще ги погледна, независимо в какъв ред. На човек направо да вземе да му се заживее на такъв остров.
 12. И аз видях първи епизод. Материата не е много и точно "моето". Редактирах бая с мишока но Naoto Takenaka и Hiroshi Tamaki определено ме :hahaha: . Заслужаваше си да ги видя като такива скици.
 13. Гледала съм го Clinic on the sea . Там бяха мобилни а тук здравната служба си е на острова- цял доктор, сестра и нещо като човек за всичко има-3 броя състав. В сравнение с "тръстиковия остров" /Clear Skies, no incidents са направо клиника . На този остров има повече деца, повече пътища, коза още не съм видяла. Но. Но и тук има миграция към ....
 14. Аз го проточих като гледане и въобще не знам защо. Всичко си му е наред на туй заглавие. Даже още се чудя как на български може да преведем най-кратко като какви бяха наемани двамата братя
 15. Гледам го в момента. Класическа японска human drama. След Clear Skies, no incidents пак съм на остров и не се оплаквам. Достатъчно чаровни герои. Погледнах "по погрешка" епизод 1 на сезон 1. Но и без да съм сторила това, героите са достатъчно самостоятелни и цялостни за да не пречи , че съм почнала от сезон 2. В каста има редица познати муцуни, които последните месеци гледах на японския малоекранен фронт, та се развеселявам от този по-млад вид който имат в това заглавие от "далечната" 2006 Първите 4 серии съм изгледала. Има герои за цялата емоционална скала. И такива чиято история явно ще проследяваме за по-дълго време и/или до края и кратки казуси във всеки епизод. Голям колорит цари сред островитяните. Д-р Кото дошъл на острова в първи епизод на сезон 1. Голямо посрещане получи . А и веднага и без да го пита някой го прекръстиха от Гото на Кото , да им звучи на островитяните добре . Но в сезон 2 вече е изцяло внедрен сред местните, има няма и току търчат при него, за какво ли не .
×
×
 • Create New...