Jump to content

Шоши-сан

Потребители
 • Content Count

  819
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Шоши-сан last won the day on September 19 2019

Шоши-сан had the most liked content!

Community Reputation

245 мочи

3 Followers

About Шоши-сан

 • Rank
  Пазител

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Пиша тук. Сериала получи своето продължение. Nigeru wa Haji da ga Yaku ni Tatsu: Ganbare Jinrui! Shinshun Special!! Ако се правят продължения на сериали им пожелавам да са поне такива като на този. Преди да седна да го гледам, отворих последните 2 серии от 2016 за да си припомня до къде бяха стигнали действащите герои. Много ми хареса че в 2021 всички герои и съответните актьори бяха на лице. Не пропуснаха никой. И за всички продължението ми хареса. Сценария остана верен на своя жанр- социална human drama. Предвид че сюжета обхвана периода 2019-2020... засегнаха сегаш
 2. Сериала е по манга и аз хич не подходих към него с голямата кошница. Wakana Aoi не помня да съм я гледала в главна роля. Terunosuke Takezai май също. В общи линии до тук убедително им се получава. Кратки серии по 20-ина минути. Нямат време много да се изложат както се казва . Matsumoto Wakana играе бившата на главния герой. А Mitsuru Fukikoshi баща на главната героиня. Та ако главните "издъхнат" тез познати муцуни ще остане да ги крепят.
 3. Касуми с 3 братя. С японски певци съм под кота нула. Въпросния Кайто пръскаше чар в общи линии, като актьор не мога да го похваля, да не ми се обижда, но ролята му като за него. Те даже и другите двама заподозрях че са някакви айдъли. Ммм проверих, Arimura Kasumi' filming break го има като за мене, пропуснала съм го, взимам го под внимание. Аригато.
 4. Първи 3 серии изгледани. Интересно начало. Да видим нататък. Ясно че разликата м/у Той и Тя не е никак малка. Справят се със смесването на сериозните и забавните моменти с този факт. Очаквам с любопитство до къде ще стигнат.
 5. За сериозни неща от живота с усмивка и голям стремеж към ведро настроение. Така мога да синтезирам този сериал. Признавам че в първите 2-3 серии свиквах с приповдигнатия тон. Но после разбрах че има и доста сериозни неща , така че си обясних за себе си тази приповдигнатост снимана от творческия екип и нататък без проблем до края го изгледах. Нямам забележки. Сценариста Yoshikazu Okada с поредното добро заглавие на моя екран. Специално ми бе приятно да видя Emi Wakui в това заглавие, след дълга пауза от нейна страна на моя екран. Героинята и една такава напълно японска. С ко
 6. След първоначалната редовност , превода на английски взе че почна да се бави. Изгледах епизод 6 след дълга пауза. Такъв ритъм не е много подходящ за жанра мистерия но туй е положението.
 7. Хм, направо мистерия. Как не съм си довършила коментарите тук за Remolove. Факт че удължиха вторично сериала. Факт че помрънках по предпоследния епизод. Но факт че заглавието като цяло си бе съвсем наред и текущо не малко веселие падна с него. Никак малко. Така че като цяло доволна. Влязоха ми основните герои под кожата: Ао-чан/Лемон/Аобаяши , Тимичика, Хаджиме, Мисаки-сан, който така и не ми метна един календар и за моята баня а аз даже разчистих място , разказвача ни Ягихара и половинката му Шиори, немирния Гомоджи и разбира се не на последно място нашата Мими/ Грас мочи.
 8. Този сериал бе дълго чакан от мен да се появи онлайн качен, на английски имам предвид. Но като недочаках го изгледах след епизод 3/4 с български вече. Благодарение на темата тук разбрах че има такъв. Добри и не от най-стандартните разкази с включване на котките в тях в стил human drama. На собственика на котките съчуствах почти през цялото време. В тоз неговия прайд не се знаеше кой лъва кой лъвиците , п ълна анархия. По едно време взех да водя в писмен вид отчет на броя котки . Но както и предполагах Браво на сценариста Мичиру Егашира адаптирала мангата от мен. Пак да кажа
 9. Мда. Догледах това заглавие но заради празниците се замотах с коментиране. Много доволна до самия край останах. 6+ му писах на японския фронт. Сори но ще си копирам мнението и ще допълня. Голяма похвала на творческия екип за скоростта и динамиката на сюжета. От началото до самия край караха с избрания спейс. Динамична, съвременна, актуална, симпатична human drama. Повече такива заглавия пожелавам на японския фронт. ukio, понеже си радетел на това да има и повече и за децата/синовете. Подкрепям това напълно като тематика. Повече за отношенияа деца-родители да правят на
 10. Нямам похвали нито критики към ова заглавие. Като изгледано от мен остава в неуралните така да се каже. Тези които спокойно можеше и да прескоча. На актьорите пожелах по-сполучливи/интересни бъдещи проекти.
 11. Изгледан! Да попиша докато са ми пресни впечатленията, защото заглавието заслужава. Финално съм напълно доволна от този сериал. Заредих си батериите. Посланията, думите които бяха казани от героите бяха такива каквито е полезно а и здравословно човек да прочита/види/чуе периодично, да си ги припомни. Жизнеутвърждаващи. Сценария и каста са чудесни, кинематографията също истинско удоволствие. Режисьора и сие на моменти ме изнинадваха, постфуктум мога да кажа че преобладаващо добре. Може би спейса на някои герои и някои прикаски можеше и да е по-добре но и така е достатъчно за да е добр
 12. Браво, браво на целия отбор с превода. Подозирам че на зрителите харесали това заглавие ще допадне и едно което върви в момента и аз гледам текущо , както гледах и Karera wo Mireba Wakaru Koto. Това е Koisuru Hahatachi.
 13. Аз нито съм чела, нито съм чувала за въпросната книга и история. 8 и 9 -и епизод признах че ме изненадаха като посока на продължение на историята. Но въпреки моя недостиг на "задкулисна" информация си обясних какво, как и защо видях в тези две серии по мой си начин, на база видяното в първите 7 серии за героите. За мен основно е промяната. Някой е бил в една позиция 25 години и всички околни са се нагодили някак си към този факт. Само че внезапно този статичен 25 години живна и това доведе до голяма промяна на ситуацията, тъй като шанса това да се случи бе повече от минимален никой не е
 14. Преди епизод 8 не бях забелязала "идването" на сивото. Като те прочетох тогава и после тези "внезапно" "сиви" 8 и 9 не ме изненадаха. Не разбрах много въпроса ти . Ако е за втория баща на Тацуя то той си е познатия ни баща на Нозоми и Мана.
 15. 9-и епизод изгледах. Не знам общо колко са. Странно че дадоха толкоз дълго превю към следващия епизод. Върнаха се към майката като един от основните герои на това заглавие. И с право. Все пак тя е/бе обединяващото звено в това семейство. Тацуя и втория му баща също направиха съществена сценка. Въобще макар и мнооого трудна, промяна се получи у героите. Реално това не е никак лесно за повечето хора та така и тук го дадоха по този начин. Без розови очила. Мана също нейсе ревна. 8-и и 9-и епизод са основно в сивата гама , като забеляза ukio.
×
×
 • Create New...