Jump to content

Шоши-сан

Потребители
 • Posts

  1,097
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Шоши-сан last won the day on September 19 2019

Шоши-сан had the most liked content!

4 Followers

About Шоши-сан

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Шоши-сан's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

358

Reputation

 1. Първите 2 епизода изгледани. Очертава се много добра human drama. Наситени и динамични първи 2 серии.
 2. А аз го изгледах но не съм го изкоментирала финално тук. Аз доволна. И от финала включително. Главния дует взаймно си помогна един на друг, това не беше никак малко като постижение, предвид сериозните психологически проблеми/бариери, които имаха и двамката.
 3. Не , не . Това в скритото е моя коментар по втория епизод. А иначе казвам ти че съм те прочело до дадения епизод за да си знаеш . Щото аз и като прочета впечатлението на друг и коментирал епизода може и да добавя към неговия коментар. Аз понеже съм гледала само 2 епизода и съответно се зачудих дали имаш предвид тази розовокосата розова тийнейджърка дето си мисли , че в Токио всичко е розово и .....или е някой от казусите в следващите епизоди. Та така.
 4. От rie знам че преводача е филипинка, не нова на японския преводен фронт, на приливи и отливи действа , но към момента уж е в стадий "прилив". Дано устиска до края в някакъв постоянен темп. Аз го почвам утре.
 5. Изгледах и еп. 2- с розовата тийн и художничката. Пак 2 казуса в една серия, този път преляха от един в друг. Прочетох и ukio за еп. 2
 6. Изгледах и аз първи епизод. ukio, прочетох те за него. Мда , много наситен. Цели 2 казуса. А и се разбра че Аояма нещо много дълбоко и сериозно го е погнало по пътищата а и не може да се застоява. А и такъв добър психолог. Въобще доволна.
 7. Не съм. Присъединявам го към списъка. Котаро Йошида явно пак се е вихрел. В комедии го помня като до сълзи. Дори качен онлайн. В днешно време и на това се радвам.
 8. Изгледан. От мен великия мързел, дето като чуе "сваляне" си представя и "качване" и това многократно , цели 10 пъти и ....Не си е работа. Аман от тези периодични "японски запеци" - поредната преводна "епопея" имам предвид. Та приятно и динамично сериалче. Жанрово е микс. Не мога да кажа че e класическа human drama но пък определено е и human drama. Комичните моменти бяха на ниво. Цялата тази тема с "демоните" бе разработена. В началото имаше повече фокус над дизайна. Във втората половина повече над основните герои и техните демони. Двамата основни герои Коме и Ген ми бяха много симпатични и приятни. И по отделно и като дует. Та така. Приятно.
 9. Ааа стигна ли и ти до това крими?! Голяма главоблъсканица за зрителя
 10. Нейсе и аз "се дотътрих" до това заглавие. Моята голяма приятелка Наоко Огигами да видя какви ги е "съчинила" този път на малкия екран. Премиерно при мен за нея. Тепърва го почвам и ще чета поетапно ukio и ще се включвам.
 11. Аз вече съм с 9-изгледани епизода. Казусите в 8 и 9 много сериозни и комплексни. А и една линия от 9 като гледам ще продължи в 10. От rie знам , че сериала е свършил миналата седмица.
 12. Да, от кратките са. Напоследък все такива заглавия ми се падат. Но тези поне са 13 кратки а не 6 да речем.
 13. Да, за функционирането им. И тук с напредване на сериите заглавието набра скорост и стана все по-интересно от към героите. Те са отбор чешити, не един и двама
 14. Голяма забава. Вече съм на епизод 11. Това заглавие след всеки епизод ставаше все по-добро. До степен , че епизод 10 въобще не разбрах кога почна и кога свърши. Забава на много нива. Но мен особено ме миниразговорите м/у Шибуи и Мацумару големи лафове пускат. Извън забавата този сериал може да се дава за пимер, как се прави образователно филмче за дадена сфера - в случая за мултиплексите. ukio, Дай Уатанабе в главна роля и с достатъчно екранно време и готин герой. Мениджър и половина.
 15. Аз го гледам във vk но понякога съм към интернет доставчик дето продължава да блокира всичко дето е .ru и така ми съдейства за подслаждане. Но съм в пълен афект всеки път като съм към него- като този уикенд.
×
×
 • Create New...