Jump to content

hiazma

Потребители
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hiazma

  1. Благодаря! Да сме здрави и щастливи всички!!!
  2. 556 сваляния

    Бг субтитри: hiazma Версия: Himitsu.no.Akko-chan.2012.JAP.DVDRip.x264.AC3-zdzdz.
  3. hiazma

    Say "I love you" (2014)

    1773 сваляния

    Бг субтитри: hiazma Версия: Say I Love you 2014 JAP DVDRip x264 AC3-zdzdz
  4. hiazma

    Girl (2012)

    Version 1.0.0

    580 сваляния

    Girl (2012) - Бг субтитри: hiazma Версия: GIRL.2012.JAP.DVDRip.x264.AC3-zdzdz.mkv
  5. hiazma

    Try to Remember (2010)

    92 сваляния

    Български субтитри: hiazma Версия: DVDRip.XviD.AC3-theonlyh
  6. Сериала е страхотен, две мнения няма по въпроса. Много ми хареса. Издирвам песента в края на сериите. Някой да знае коя е или от къде да я намеря? Много ще съм благодарна за помощта.
  7. Тъкмо го изгледах и ми хареса много. Разтоварващо - натоварващ ,така да се каже. Моментите на напрежение си ги имаше. Голямо училище, голямо нещо. И голямо бягане из него. Гледайте го. Няма да съжалявате.
  8. Гледала съм и филма с Харисън Форд и макар да съм съгласна , че е добър актьор просто няма място за сравнение. Мисля че никога не съм можела да оценя играта на актьора, но това бързо се промени откакто гледам корейско кино.Няма нужда да говорят.Погледа, походката, поведението им говорят много по силно. Филма е просто страхотен - казва много, а в същото време репликите им са толкова малко.Много ми хареса.Оставя ти едно странно чувство след като си го гледал.Хем лека тъга, хем някакво чувство на надежда, на топлота.
  9. hiazma

    Представяне

    Здравейте. Доста се чудех дали да пиша или не. Ако ме попитате защо едва ли ще получите смислен отговор. И така за мен: казвам се Надежда, на 27 години вече, живея в София от близо 8 години, иначе съм от Търговище. По отношение на филмите съм як киноман / само американско се гледаше до преди година/. Още съм зелена в японското и корейското кино, но корейците са ми на първо място. Така съм се пристрастила, че в компа ми няма ни един филм или сериал, в който да се говори английски или някой европейски език. Харда ми не е кой знае колко голям и често изпадам в ситуация да нямам място ,където да си запиша поредното сериалче. Така че Надето си купи външен хард и познаите..................вече и на него няма място. Сърце не ми дава да ги изтрия сериалите и филмите. Началото беше поставено с Кафе "Принц" - сериала много ми хареса и ме спечели за корейското кино завинаги. Често ми се случва да изгледам сериал или филм и да си мисля за него и героите поне три-четири дена след това. Не съм предполагала ,че зарибяването ще е до такава степен / имам колежка от Южна Корея и сериозно обмислям идеята да ходя на частни уроци по език при нея/. Иначе какво да ви кажа A love to kill и 3-iron ми държаха влага доста време. Но такава мощна инжекция от добро настроение каквато ми удариха Cofffee Prince и You are beautiful просто няма от къде другаде да се получи /дни наред си ходех захилена/. Музиката, която слухам е основно ретро / чалга ако ще и живота ми да зависи няма да си пусна/. Всеки има право на избор, но не ми харесва и това си е. MP3 - ми е пълна с песни от сериалите. Добре, че беше Pride та да преоткрия отново Queen. Много ми харесва сайта ви. Доста си повисявам в него. Не ме бива много по коментарите и рядко пиша такива. Дори сега доста се разпрострях. Много се радвам че ви намерих.
×
×
  • Създай нов...