Jump to content

soulhunter

Потребители
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от soulhunter

  1. Не съм гледала анимето, не мога да споделя впечатления от него, но от филма мога. Чудесен, страхотен, невероятен. Успя да ме грабне. Не бях сигурна дали да го гледам, но много се радвам, че го направих. Определено си струва да се види, препоръчвам!
  2. Реших първият ми японски сериал да е този, но както и се опасявах, историята е супер интересна, а актьорската игра - куца на макс. Тръгвала съм да гледам 3-4 японски драми и точно заради актьорската игра, винаги ги спирам. Предполагам е характерно за японците да преиграват във филмите си, все едно са в аниме и това понякога е сладко, но понякога.. доста дразнещо (за мен).Тоя път обаче, само заради интересната история, смятам да преглътна това и да си го изгледам. Иначе от 1-ви и 2-ри епизод, мога само да кажа, че ме заинтригува и затова се мятам след малко с още 3 епизода.
  3. Не знам за вас, но аз големи сълзи, голямо нещо пуснах.... Като цяло тази драма стана любимата ми и смятам, че още дълго ще бъде така, но този край беше твърде тъжен за мен.
  4. Ох, много ти благодаря наистина! Сега нещата излизат досто по-ясни.
  5. В началото ми се стори скучен и леко объркан... Нямаше много романтика (не че е задължително) и на места просто се изключвах от историята. В средата ми стана интересен, после пак скучен и към края вече харесах филма. Много ми хареса края... и с това дърво, просто супер! Не съм тотално очарована от филма, но става, ако няма какво да се гледа. Сонг Джонг Ги имаше ужасна прическа според мен, но е толкова сладък, че не си личеше много. На филма бих дала 7/10, само заради края ^-^
  6. Този сериал просто го гледам с такова удоволствие, че няма на къде.... Сега чакам да преведат 8-ми еп на английски, че нямам търпение, а 7-ми когато го гледах миналата седмица, не разбрах едно нещо и бих се радвала някой да ми помогне с подреждането на фактите. Малко споилване:
  7. Очарована съм! Точно от такъв сериал имах нужда и го получих. Разпускащ, забавен и просто невероятен! Нямам думи, наистина. Малките момиченца (особено лошото) ме разби... от актьорска игра и красота, а малката е толкова сладка и невинна. Изгледах 1-ви и 2-ри епизод на един дъх без дори да поглеждам колко остава до края... Само се надявам да не я направят твърде лигава и да продължат със забавните моменти.
  8. И аз ще се разплача... искам и азззз! :С Браво, че сте снимали хубавото заведение от Coffee Prince! Не можах да повярвам на очите си. Всичко давам да вляза в него един ден... Благодаря ви за снимките!
  9. Този сериал го чакам от миналата година, когато единственият сигурен актьор беше Гън Сок и много се зарадвах. Сега на доста места чета, че не покрива очакванията.... Ще започна да се разочаровам от хубавеца, ако наистина и тук не си изиграе ролята добре, понеже в You're my pet беше... доста зле (особено що се отнася до любовната част, която според мен изобщо не присъстваше). Е, ще изчакам още малко, да видим дали някой няма да го подхване с превод на бг, ако ли не, ще си го гледам с английски, пък да видим
  10. Съгласна съм определено, че Гън Сок не умее да се прави на влюбен... това си личи и в "you're beautiful". Току що изгледах половината от филма и го спрях... Не защото не ми хареса изобщо, а просто наистина не е особено интригуващ... За сметка на това пък има и доста забавни части.. Особено това с одеалото ме разби. Като цяло не е лош, не мисля, че чак толкова трябва а се критикува, но определено можеше повече. Все пак като за корейски ФИЛМ, беше ОК.
  11. Не сме от ничии екип, все още. За нашия превод може да следите в subsunacs.net - 2-ри еп е почти преведен
  12. Най-най-най неприятен ми е главния от Kimi wa Petto - Matsumoto Jun. Не знам какво толкова му харесват, но аз не виждам нищо друго освен една рибешка глава О.е Ужасен е не само в Kimi wa Petto но и в Hana Yori Dango ... Никога не бих гледала каквото и да е с негово участие.
  13. soulhunter

    Boyfriend

    На мен доста ми харесаха, като изключим че се нуждаят от малко повече мъжественост, но за в момента наистина не би им било лесно заради 16-те години които имат. Все пак да не забравяме, че и от доста други групи (като Shinee), когато дебютираха, не малка част от тях бяха на по 16-17 години, а виж ги сега - една от най-известните групи в Южна Корея. Според мен ще тръгнат нагоре бързичко, поне се надявам.
  14. Сериала е страхотен! Участват 3-ма от най-добрите актьори и музиканти в Корея (според мен). Jang Geun Suk, Lee Hong Ki и Jung Yong Hwa! С радост го гледах.
  15. Ами аз съм навита да се заема с него. Много хубава драма и си заслужава. Нямам голям опит в преводите, превеждала съм само един мини сериал (6 еп), но мисля че ще се справя с малко насоки (((:
×
×
  • Създай нов...