Jump to content

Shinshoku

Потребители
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Shinshoku

  1. Първото което е, извинявам се за думите си, ако са ти били толкова обидни. Имам навика да наричам глупости неща които са ми харесали, но хайде да бъдем честни, смешните случки в началото наистина си бяха глупости, но както казах, не по начина по който явно Ти го приемаш. Не приемай мнението ми чак толкова на вътре. Както вече и други потребители обясниха, хора много - мнения всякакви. На теб ти се е харесало и гледаш на сериала и историята по един начин, аз - по друг. Не е нужно да заставаш на нокти и да се налага мнение, защото точно това се опитваш, можеби несъзнателно. Но както и да е. Когато започнах сериала, очакванията ми бяха едни, но станаха други, след като беше весел и свеж. Не отричам, наистина беше добър. Това което ми развали мнението, дори и да е исторически и драма (което очаквах), беше че Корейците като цяло обичат на натрупват всичко за края, както и стана, защото през цялото време имаше някаква свежест, но накрая от нищото струпаха всичко (както знаят хората които са го доизгледали). Самата направа на сериала, идвайки още от сценария ми снижи мнението и оценката. Това е. И както казах, хора много и мнението на всеки е различно. За това казвам, че за мен е прехвален. Аз изказах моето и не го налагам на никой, исках само да разясня защо не го харесвам. Нали за това са темите и форумите, а не да се "обиждате" от изказаните мнения на други хора.
  2. Прехвален сериал - това е мнението ми на кратко. Изгледах го до края, но с големи мъчения. Започна силно сериалчето, но завърши изключително слабо. Пълна излагация за сериал с такъв добър потенциал в началото. След около 12-та серия вече, всичко беше излишно с което ми рухна мнението за сериала, да не говорим че последния епизод точно, го прескачах и прескачах само за да свърши. Вярно имаше добри моменти, най-вече в началото, на които съм се смяла със сълзи, но вече всичко накрая беше пълна глупост. Като цяло, този сериал наистина е много прехвален, това е моето мнение. Заслужава си само да се гледа заради епичните глупости в началото, след това си е пълна загуба на нерви и време.
  3. С нетърпение го очаквам това сериалче. Радвам се че са решили да направят live action по мангата/анимето и също така да видя близнаците Takagi в нов сериал. Не мисля че Кawaguchi Haruma са я подбрали добре за ролята на Харухи, но пък може и да ме изненада.
  4. Всъшност аз намирам този римейк за напълно безмислен, при огромния успех на оригиналният сериал. Има изключително много почитатели, което прави този напълно излишен. За мен е пълна загуба на време. Първо. И второ, никой не може да събере по-добър и по-подходящ каст от този на оригинала. Там всички, абсолютно всички ми правят удоволстивие да ги гледам, докато тук са ми, с извинение, напълно безлични. Настрана факта че в него играят Maeda Goki и Miura Shohei, на които съм им почитателка още от Gokusen 3. Колкото и да ги харесвам (само ще кажа че Miura Shohei едва го познах), всички изглеждат изключително еднавки и не ме привличат дори малко, за разлика от оригиналния подбор на актьори. Но това е моето мнение разбира се. =w= п.п. всъшност оригинала е излъчен пред 2007, не 2011
  5. Здравейте и от мен! Аз съм Радина (на кратко Рири), на 18 и в момента живея в Лондон. Запалена съм по азиатските култура от вече 6 години, като започнах от анимета. Попринцип съм фенка на японския рок, но преди няколко месеца се запалих и по японските сериали, като първият ми беше 'Hana Kimi', който и до сега си ми остава любим. Видях колко са забавни и реших да продължа (като добавя само че вече от 1 година и повече не следя анимета-та). След като запалих и майка ми, тя започна да търси още сериали, при което подхванахме и корейските, но все пак аз предпочитам японските, но тя си пада и по двете. Всъшност тя е тази която откри този форум, за това реших да се включа. Първият ми корейски сериал беше 'My Princess'. Предпочитам ученическите комедий или изобщо комедийните сериали като цяло. :3 Е, това е от мен! Приятно ми е! ☆ミ(o*・ω・)
×
×
  • Създай нов...