Jump to content

jen-shen

Потребители
  • Мнения

    137
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от jen-shen

  1. Най ме изкефи как накрая всички доктори, които са напуснали болницата се завръщат един по един. И мисля, че това е хубав край на драмата.
  2. Хубав сериал! Ще ми липсват тези сладури! Бяха ми като семейство! Може би е по-добре, че няма да има трети сезон да не развалят доброто впечатление.
  3. Скоро го гледах в Two Cops и много се забавлявах. Голям сладур! И в този сериал ми е любимец, но изчаквам да се съберат епизоди, че да го гледам когато и както аз искам без да трябва да чакам.
  4. И "Дворецът" (Gong) съм гледала, но "Поразително на всяка стъпка" повече ми хареса по-сериозен е, не е захаросан.
  5. Да, да! Гледала съм първата китайска версия преди години и много ми хареса. Още я помня! Китайската актриса беше много красива.
  6. Сладури! Много симпатичен сериал. Любимци са ми "лудия доктор" и неговия син. Малко недовършен завърши първия сезон, дано втория да излезе скоро.
  7. До тук добрееее! Началато беше обещаващо, обаче края .... остана загадка.
  8. Много добър, динамичен и дори забавен на моменти . Едно от малкото хубави неща, които съм гледала напоследък.
  9. Големи интриганти са тия от Асдал. Царе на машинациите. Нищо чудно, че Великата майка ги е изоставила и създала племето Уахан, за да сърхани нещо човешко с идеята, че след време нещата ще се обърнат и добротата ще възтържествува. Сериала е супер интересен. Тагон верно прилича на нашенски циганин, но ролята е добра за историята. А тези от племето Уахан са толкова добродушни. Чакаме сега да се поями Арамунд в пълния си блясък и да постави всичко на място. Нямам търпение за 3-ти сезон.
  10. Трогателен и човешки сериал. Всички ти стават така мили и скъпи, като раднини. Гледах го по малко без да бързам, но ще ми липсват. Към 14 серия става тъжно, но края края ми хареса. Ko Hyun Jung (Ко Хьон Джонг) ми е любимка още от Sandglass, гелада съм я в What's Up Fox?, а в Queen Seon Duk прави страхотна роля. Любимите ми бабки събрани на едно място, така ме умиляват, много са добри. Да този сериал трябва са де гледа в подходящ момент. Ако търсите интрига, динамика в този сериал я няма, но има едно голямо затрогващо дълго приятелство.
  11. Ауу голямо психо е този сериал. Чак към 5-6 серия започва да става ясно как са наръвзани отделинет случаи. Малко ми напочня българския филм "Адио Рио", в който всеки си носи по един труп, да му напомня за собествената му съвест... а тук всеки си има по едно дете...
  12. Интересно как са преплетени съдбите на хората във филма и всичко води до едно и също място. Затрогващо е осъзнаването, че един съвет (добър или лош) може да промени съдбата на човека.
  13. Благодаря за превода, Ная! Откога го чакам... чак подскочих от щастие като видях, че е преведн Сериала е интересен, с много медицинска терминология. Хареса ми! Ех как ми беше домъчняло за Кимура - истински наслада.
  14. Затрогващ сериал! Малката е голям сладур, но драмата е тежка. На места ме разплака.Въпреки това я изгледах и дълго ще я помня. Както винаги японците са реалисти, завършва както се очаква.
  15. Благодаря, за пръвия линк нямам регистрация, а втори линк съм го свалила, явно се налага да чакам да се включи единствения, който има филма.
  16. Откъде устряхте да свалите филма? В БГ торентите няма сийд, руския линк не работи, пробвах в рутракер-там изобщо го няма В нет също не излиза целия филм, с всички възможни заглавия провбах... Плииийс хел миии с идеи.
  17. Благодаронсти за превода и от мен. Завладяващ сериал, в който до последно не можеш да се сетиш кой е убиеца и кой каква игра играе.
  18. Най-после сериал, който да прикове вниманието ми задълго. Хареса ми и края беше приемлив. Много синпатични, топли и човешки докторски образи Винаги съм се впечатлявала от силата на индивида да намери сили да се изправи след като е отритнат, извергнат от обществото.
  19. Благодаря! "Царя на хляба - Ким Так Го" съм го гледала - готин е, научих някои тънкости за хляба и се научих да правя хляб с квас! Другите два само съм ги чувала - ще ги прегледам. Благодаряяяя! Готини предложения. Първия не е лош - ще го гледам А "Шоколатиера" ме беше прекалено сладникав ;-) и го зарязах след втора серия.
  20. Хей гледа ми се нещо за готвачи и готвене! Някакви препоръки?!? До 2015 съм гледала почти всичко от този жанр, но вие пак споделяйте - може да съм пропуснала нещо
  21. Хубав филм - нежен, тих и красив. Има моменти на безмълвно съзерцание на героите. Има моменти и на смях. Честно не се бях смяла така искрено отдавна. Професорът беше болезнено откровен, но това е правилния начин в едно село, където всички се познават и мълвата се разпространява много бързо Хареса ми и типичната японска къща - широка и стилна.
  22. Много добър филм. Отдавна не ми се беше случвало филм да задържи вниманието ми докрай. Jun Ji Hyun е прекрасна актриса. Чудесно се справи и в двете си роли. Още от "Дейзи" я харесах. Като цяло подбора на актьори е много добър. Декора приличаше на американски усестърн , допълваше го целия екшън. Очарована съм
  23. Много интересна история. За сега съм в началото и честно казано чак 3-ти епизод ме прикова пред екрана.... Някой да знае тази история дали е по действителен случай?
  24. Виж ти, много трогателна история да посветиш стихотворение на жертвите на атомната бомба от Хирошима. Изненада ме! Благодаря! И поклон! А ето и обяснение за символа на жерава в японската култура. Извинявам се, че е малко извън темата на сериала, но някой може да намери обяснение защо е избрана тази музика за фон.
×
×
  • Създай нов...