Jump to content

jen-shen

Потребители
  • Мнения

    137
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно jen-shen

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

jen-shen's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

38

Обществена Репутация

  1. Най ме изкефи как накрая всички доктори, които са напуснали болницата се завръщат един по един. И мисля, че това е хубав край на драмата.
  2. Хубав сериал! Ще ми липсват тези сладури! Бяха ми като семейство! Може би е по-добре, че няма да има трети сезон да не развалят доброто впечатление.
  3. Скоро го гледах в Two Cops и много се забавлявах. Голям сладур! И в този сериал ми е любимец, но изчаквам да се съберат епизоди, че да го гледам когато и както аз искам без да трябва да чакам.
  4. И "Дворецът" (Gong) съм гледала, но "Поразително на всяка стъпка" повече ми хареса по-сериозен е, не е захаросан.
  5. Да, да! Гледала съм първата китайска версия преди години и много ми хареса. Още я помня! Китайската актриса беше много красива.
  6. Сладури! Много симпатичен сериал. Любимци са ми "лудия доктор" и неговия син. Малко недовършен завърши първия сезон, дано втория да излезе скоро.
  7. До тук добрееее! Началато беше обещаващо, обаче края .... остана загадка.
  8. Много добър, динамичен и дори забавен на моменти . Едно от малкото хубави неща, които съм гледала напоследък.
  9. Големи интриганти са тия от Асдал. Царе на машинациите. Нищо чудно, че Великата майка ги е изоставила и създала племето Уахан, за да сърхани нещо човешко с идеята, че след време нещата ще се обърнат и добротата ще възтържествува. Сериала е супер интересен. Тагон верно прилича на нашенски циганин, но ролята е добра за историята. А тези от племето Уахан са толкова добродушни. Чакаме сега да се поями Арамунд в пълния си блясък и да постави всичко на място. Нямам търпение за 3-ти сезон.
  10. Трогателен и човешки сериал. Всички ти стават така мили и скъпи, като раднини. Гледах го по малко без да бързам, но ще ми липсват. Към 14 серия става тъжно, но края края ми хареса. Ko Hyun Jung (Ко Хьон Джонг) ми е любимка още от Sandglass, гелада съм я в What's Up Fox?, а в Queen Seon Duk прави страхотна роля. Любимите ми бабки събрани на едно място, така ме умиляват, много са добри. Да този сериал трябва са де гледа в подходящ момент. Ако търсите интрига, динамика в този сериал я няма, но има едно голямо затрогващо дълго приятелство.
  11. Ауу голямо психо е този сериал. Чак към 5-6 серия започва да става ясно как са наръвзани отделинет случаи. Малко ми напочня българския филм "Адио Рио", в който всеки си носи по един труп, да му напомня за собествената му съвест... а тук всеки си има по едно дете...
  12. Интересно как са преплетени съдбите на хората във филма и всичко води до едно и също място. Затрогващо е осъзнаването, че един съвет (добър или лош) може да промени съдбата на човека.
  13. Благодаря за превода, Ная! Откога го чакам... чак подскочих от щастие като видях, че е преведн Сериала е интересен, с много медицинска терминология. Хареса ми! Ех как ми беше домъчняло за Кимура - истински наслада.
  14. Затрогващ сериал! Малката е голям сладур, но драмата е тежка. На места ме разплака.Въпреки това я изгледах и дълго ще я помня. Както винаги японците са реалисти, завършва както се очаква.
×
×
  • Създай нов...