Jump to content

Dark_Angel

Потребители
  • Мнения

    1619
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Dark_Angel last won the day on Февруари 17 2022

Dark_Angel had the most liked content!

Относно Dark_Angel

Profile Information

  • Пол
    Female

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Dark_Angel's Achievements

Небесен оракул

Небесен оракул (8/10)

78

Обществена Репутация

  1. От 21 юли, благодарение на издателство Колибри, може да намерите на български "Любимата формула на Професора" от Йоко Огава. Книгата е екранизирана през 2006 г. Линк към темата на филма - Тук, а откъс от книгата може да прочетете - Тук.
  2. От края на април на българския пазар може да се намери новата книга на авторката Лиан Хърн - "Императорът на осемте острова", която е част от поредицата "Сага за Шиканоко". Повече информация за заглавието и откъс от него може да намерите на сайта на издателство "Труд" - Тук
  3. Стана ясно каква музика е избрал Юзуру за предстоящия сезон. Кратката му програма ще бъде върху "Let's Go Crazy" на Prince, а за волната е избрал "View Of Silence" и "Asian Dream Song" на Joe Hisaishi, като комбинираното заглавие е "Hope and Legacy".
  4. Тайске ще участва в нов сериал, който ще бъде по мангата Mars на Fuyumi Soryo. Мангата вече е била екранизирана веднъж през 2004 г. от тайванците. В нея участваха Vic Zhou и Barbie Hsu. Японската версия ще бъде със заглавието Mars ~ Tada, Kimi wo Aishiteru и ще започне на 24 януари по NTV. Актьорският състав ще включва още Masataka Kubota, Marie Iitoyo, Hirona Yamazaki,Yu Inaba , Goki Maeda, Yuka Suzuki, Kanako Tahara, Yutaro Watanabe , Masaya Kikawada и др.
  5. Да, така е. Пък и миналия сезон си беше тежък за него, но явно вече си възвръща формата, като същевременно продължава да се предизвиква с нови и по-трудни неща.
  6. Малко четворния в началото не беше съвсем чист, както сме го виждали да го прави, но успя да го приземи, и всички останали бяха добре изпълнени (+ красивите пируети). Презентацията както винаги беше на ниво, което също допринесе за високата оценка. Надявам се да видим и добро представяне на волната. Seimei има доста трудни елементи, но пък програмата е красива и той я представя чудесно, дори когато прави някои грешки.
  7. С известно закъснение споделям постера и трейлъра към филма "The Long Way Home" (познат още като Western Front), чиято премиера, както се разбра, ще бъде през септември.
  8. Dark_Angel

    Broken Valentine

    И аз още не мога да повярвам..... Тези, които бяхме запознати с групата, ще помним хубавия му глас и чудесната музика, която ни представи с групата.....
  9. Dark_Angel

    LUNAFLY

    В периода 4-13 септември групата ще направи турне в пет държави от Европа - Испания, Румъния, Полша, Германия и Финландия.
  10. Започнах да го следя и аз това заглавие. Все пак е в жанр човешка драма, а японците винаги предлагат интересни продукции от него. Доста приятни първи два епизода. Главната героиня предизвика симпатиите ми веднага. Вярно малко наивна на моменти, но пък донякъде това е част от чара й. Струва ми се обаче, че скоро ще й се наложи да се изправи срещу семейството си. Ще бъде интересно как ще подходи предвид, че вече не е малко дете. Не знам как се казва актрисата, която играе майката на Момоко, но подобни персонажи ги играе много добре. Радвам се да видя отново Мокомичи Хаями от страшно много време не съм го гледала в нищо. Мерси за темата, Rie!
  11. Приключих и аз с това заглавие. Въпреки че не ми допадна как са представили престоя на Токузо във Франция, като цяло съм доволна от дорамата. Просто имах очаквания за тези сцени и ги чаках с любопитство, но за жалост не се бяха получили особено сполучливо. За това пък актьорският състав си свърши чудесно работата. Токузо заедно с всички важни хора в живота му бяха като едно голямо семейство. Усещам, че щом се появят българските букви, ще прегледам някои сцени отново. Благодарности за темата и всичко, което споделихте! Спорен превод и редакция на хората заели се с превода на продукцията! Банзай!
  12. Намерих някакви английски субтитри - Тук
  13. Dear Deer е включен в програмата на тазгодишния Montreal World Film Festival, който ще се проведе от 27 август до 7 септември. Именно на него лентата ще направи световната си премиера. А кой знае, може Шота да присъства... Заедно със Сузу Хиросе на корицата на "Switch" по повод участието им в озвучаването на "Bakemono no Ko". Премиерата на филмчето е на 11 юли.
  14. Йонг Джу е получил първата си роля в театрална постановка. Става въпрос за пиесата "Equus", която е написана от Питър Шафър през 1973 г. В пиесата се разказва за опитите на психиатъра Мартин Дисарт да проникне в съзнанието на 17-годишния социопат Алан Странг и да разбере какво го е подбудило нарочно да ослепи шест коня. Йонг Джу ще бъде в ролята на Алан Странг, а психиатъра Мартин Дисарт ще бъде изигран от актьора Ан Сок Хуан. Пиесата ще се играе от 4 септември до 1 ноември в Chungmu Art Hall.
×
×
  • Създай нов...