Jump to content

mam4e

Потребители
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mam4e

  1. mam4e

    Big (2012)

    В тази драма видях как двама прекрасни актьора Gong Yoo и Lee Min Jung превьрнаха нескопосания сценарии и не дотам добрата режисура в гледаем сериал.Сестрите Хонг този път се изложиха.Така и не разбрах персонажа на Suzy какво беше.Това тичане пред камерите(буквално)-освен като манекен на аксесоари ,като образ не ми стана много ясна.И това красиво дете като го сложиха в леглото -та така 15 серий.Че можеха поне последните 2 кадара да го снимат.Е да ама не.Така си останах с чакането.Gong Yoo както винаги-великолепен.Само заради него си струва да изгледаш тази драмичка.И толкова.Стова трябва и да приключат очакванията ви.
  2. Драмата отговаря точно на жанра романтична комедия.Имаше ли комедия-да имаше ли романтика-колкото щеш.Темата-за вечната любов"За сьрцата що се любят и смьртта не е раздяла".Многократно използвана тема вьв изкуството вьобще.Но тук използвана по друг начин и то много добре.Освежена с прекрасната игра на главните актьори,които бяха искренни и им личеше.Потдьржащите персонажи бяха сьщо перфектни.Така се е полчила една доста добра драма.Ако още не сте я гледали-ГЛЕДАЙТЕ няма да сьжелявате.
  3. Чо Джонг Сук прави много силна роля в Краля.Отдавна не ме е разлюлявал актьор така.Прекрасно изиграно ,всичко идеално премерено.Добьр,много добьр.Браво!
  4. Е това е вече приказка.Там сьм.
  5. Драмата спокойно може да се гледа като моноспектакьл на Ерик.Останалите персонажи са като подвижен декор.До тук поне това видях .Може би в последните серий ще се изненадам.Но заради Ерик си струва.
  6. mam4e

    49 Days (2011)

    Драмата пставя вечния вьпрос за живота и смьртта.Никой няма да има 49 дниза да каже неизказаните думи ,да завьрши недовьршеното.Отмьщението,зависта,злоста,алчността ги няма -остава само спомена за добротата и любовта. Няма вчера,няма утре има само този миг днес и сега и той трябва да се живее така ,че да не сьжеляваш за нищо.Прекрасна драма с добьр актьорски сьстав.Струва си гледането.Гледайте няма да сьжелявате.
  7. Оставих и тази драма зад гьрба си и май там ще си остане.Лош сценарий,без никакво развитие само тьпкане на едно място.Само напьните на главните герои не са достатачни.Ьн Хе така и не излезе от познатият ни от други драма образ,а Джи Хуан ами той беше просто красив. Значи драмата няма да я запомня с нищо друго а само сьс сочните целувки (поне те бяха на ниво)
×
×
  • Създай нов...