Jump to content

linfreakable

Екип Субтитри
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

Относно linfreakable

Profile Information

  • Пол
    Female

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

linfreakable's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

1

Обществена Репутация

  1. A Company Man 2012 Превод: linfreakable Редакция: mrnkaloto Свали с бг субтитри: и
  2. The Thieves/Крадците 2012 Превод: linfreakable Редакция: mrnkaloto
  3. Ами щом и двете сте за това, а аз наистина се чудех как да го преведа, така че да не звучи странно. Така звучи добре. Смених плаката. Благодаря ви!
  4. Shut Up Flower Boy Band Млъкни и свири! 2012 Южна Корея епизоди 16 Превод: linfreakable, KazeShini Редакция: mrnkaloto
  5. Тази вечер ходих на "Босоноги мечти" и "Най-върховният миг". Даже заведох още двама приятели. Първият филм много ми хареса. Вторият не чак толкова. Беше хубав, но навярно заради ефекта на първия не можах да го оценя достатъчно добре. Надявам се в скоро време отново да има някакви подобни кино-дни, макар да ме съмнява, но ако има определено бих отишла!
  6. Гледала съм и 5-те филма, но този ми хареса най-много. Още като започна, преди даже надписите да се появят и викам - Е, това ще ми хареса. Не останах разочарована. Ето защо реших и да го преведа, само дето не знах че вече има превод, макар да търсих тема, но и аз не знам какво съм търсила Но, добре че беше mrnkaloto, че да довърша започнатото иначе така щеше да си остане Както и да е. Филмчето си заслужава. Не е свързано с останалите части, така че не ви пречи да го гледате дори да не сте изгледали другите от поредицата.
  7. Работя по него. Съжалявам, че става толкова бавно, но имам и други задачи, но не съм забравила и ще си го довърша със сигурност!
  8. На мен тоя сериал ми харесва. В смисъл, че има моменти в който актьорската игра е супер скована и си личи, че изобщо не се удрят и тем подобни, но сега подробности. Това със снимката на Меси беше просто невероятно. Аз и без тва не го харесвам, така че сцената направо ми изпълни душата. Хех.
  9. Изгледах първите две серии, но засега не съм особено очарована от каквото и да било. Да се надяваме натам да стане по-интересно, защото досега нещата куцат.
  10. Днес в "Телеграф" има статия за сериала и както и предлогах са превели имената и на героите и на актьорите грешно.
  11. Знам! Всеки пък като ги видя заедно и си викам - Само казвам!
  12. И аз точно видях рекламата. Не е истина как съм подскачала от кеф, радост и каквото се сетите. Най-накрая и хората, които досега не са знаели колко добри са корейските сериали, да разберат.
  13. Невероятен сериал. Изгледах последните епизоди миналата седмица и от началото до сега не ме разочарова. Това кажи речи беше един от сериалите, чийто нови епизоди чаках с нетърпение. Въобще актьорската игра, сюжета и на практика всичко супер много ми допадна. Финалът беше сравнително добър (в смисъл, че то нямаше какво друго да се случи). Доволна съм от видяното и то много. =)
  14. Най-накрая намерих време да гледам новият епизод (макар че още не съм гледала спешъла заместник на осми). Определено тоя епизод беше нещо друго на фона на всичкия тоя драмешън с учител-ученик и флашбекове. И май е време да кажа, че имам някаква извратена привързаност към директора и Gyu Won. И бтв само аз ли забелязах, че пуснаха mash-up от Glee...
  15. Още съм в самото начало (10-ти епизод), но и аз подобно другите по-горе се спуквам от смях. Няма да лъжа, че го почнах най-вече заради Джунг Ги - това същество е просто невероятно и въпреки да знам, че вече не е в предаването ще продължа да го гледам... Щом Спарта Кук е още там.
×
×
  • Създай нов...