Jump to content

martisun

Потребители
 • Posts

  124
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by martisun

 1. Здравейте. Някой да има българските субтитри за сериала? Навсякъде ми дава, че фаловете са развалени.
 2. Нямам получен мейл, паролата е вярна, пощата също. Паролата е сложна. Не ми предлагат вариант на парола.
 3. Здравейте. Бяха писали, че сайта ще е отворен за регистрация, но независимо от името, паролата и пощата, които използвам отказва да ме регистрира. Някой знае ли защо? Благодаря.
 4. Има ли вече някъде субтитри за всички епизоди?
 5. Разбирам, че датата е 21.04, а мястото и часа уточнени ли са? Имам желание да дойда. Трябва ли да се записвам предварително? В анкетата съм гласувала.
 6. Някой знае ли къде са му българските субтитри? Никъде не се отварят.
 7. Сериала е много свеж и приятен. Благодаря, че сте се захванали с превода.
 8. Откъде може да се свали сериала с български букви?
 9. Който иска субтитрите да ми изпрати пощата си на лични.
 10. Аз го имам. Намерих и субтитри. Мога да го изпратя.
 11. На този сериал зарязали ли са му превода или аз не мога да намеря субтитри след 10 епизод?
 12. Ако може преди да го гледам да получа отговор на един ? - или в спойлер, или на лични. Ще умира ли някой тук? Понеже ми се събраха няколко ревливи драми, та ако и тук ще се реве, да го отложа за по-натам. А пък питам, защото при корейците никога не се знае дали комедията ще стане трагедия или трагедията - комедия. Благодаря!
 13. Много забавно сериалче. Малко дебилно, но ме караше през цялото време да се усмихвам (освен когато не се смеех с глас). На 12-годишния ми син много му хареса))).
 14. Този младеж явно изпадна от списъка на звездите Никой не отбеляза излизането му от казармата.
 15. Откъде мога да изтегля български субтитри? В мастерса няма сийд.
 16. Рядко превъртам сериали, но този се принудих да изгледам на "бързо обороти". Не можа да ме грабне, въпреки, че харесвам актьорския състав.
 17. Ужасна загуба на време. Мадамата беше с изключително настъпана физиономия. Играта й беше още по-зле. Звездните "целувачи" не знам по принцип ли са си бездарни или тук лошо ги режисираха, ама направо ми паднаха в очите. Един куп актьори, които съм гледала с удоволствие в други сериали, тук ме разочароваха тотално. Сценариста по-добре да си търси друга работа, режисьора и той. Час и нещо загуба на ценно време от жизнения ми цикъл, в гледане на реклама на безмитен магазин. Голям прецак!
 18. Откъде може да се свали целия с български субтитри?
 19. Много забавно сериалче. Позабавлявах се добре. Говорят нещо за втори сезон. Някой чул ли е нещо? Ето линк при вещиците. Тук
 20. На мен сериала ми хареса. Скоро не бях попадала на толкова интересен и този го изгледах за един ден.
 21. Ей затова съм чувала, че американските богаташи след секс си прибират използваните презервативи. Грозно звучи, ама си представете после какво грозно изнудване е и как расте едно така родено дете.
 22. Докъде стигнаха с теста? Че нещо взе да ми става интересна драмата
 23. Здравейте и от мен. Включвам се със 7-ми. Не съм гледала сериала. Сега свалям да изгледам до 7-ми и започвам. Ако имам нужда от помощ, ще питам тук. Успех на всички!
×
×
 • Create New...