Jump to content

Koizora

Потребители
 • Posts

  919
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Koizora

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2,496 profile views

Koizora's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

344

Reputation

 1. Много мил и искрен филм. За приятелството, за любовта, за взаимността. За тези важни връзки с първите приятели и любови, които остават като спомен и съпъстват човек. Независимо от това какви са били и как са завършили. За по-добрата версия в миналото или за по-добрата версия в настоящето или пък в бъдещето. Човек търпи промени, редом с обстоятелствата и средата, в която се намира. И тук го показаха по много автентичен начин. Прекрасен филм. Благодаря за превода.
 2. Минаха пет години от излизането на много любим за мен албум /и песен/ на Джи. 2017г. отново не беше лесна за групата и лично за Топ, но и тогава успяха по някакъв начин да преминат. G-DRAGON - '무제(無題) (Untitled, 2014)' M/V Според мен, не случайно, точно днес Джи е решил да отбележи годишнината - 5 - 5. 5 years have passed since then
 3. QUIZ: Which BIGBANG Song Is Your Life Anthem? Това е било качено преди една седмица в сумпи. Моята е Bang Bang Bang.
 4. Имахте ли проблеми с влизането? На мен ми даваше, че няма информация за страницата. Опитах се да вляза и ми изписа, че имам забрана. А като гост успях да вляза.
 5. Много добро обсъждане на песента, видеото и символиката от Мат. Песента е ода за миналото и химн за бъдещето. Instagram
 6. Преди малко успях да изгледам видеото на спокойствие.. И ми стана тъжно, както когато излезе Last Dance. Имам чувството, че е раздяла по някакъв техен начин, но и продължение напред. Имаше символични неща, които открих за себе си като препратка към Last Dance. Независимо, че на първата черна снимка, която се оказа картина на Ad Reinhard и в която виповете са открили образи, за мен си остава светлината и надеждата след всичко, което преживяха. На останалите снимки видях пет реда цветя. Разбит кораб, руини, надписи, столове, значки, те не заедно, но въпреки това заедно, с онази фигура. Ще си чакат Сънгри. Песента усетих като изявление в тази насока. Остава да вярваме, че по-щастливи дни предстоят.
 7. Страхотни!
 8. Не го виждам толкова мрачно. Изглежда ми като непроявена фотоснимка и в дълбочина ми се струва, че има образ. И тази бяла, сякаш надраскана случайно чертичка, ми внася малко светлина. Вижда се, че сякаш има лека тестура и според мен поне точно това символизира, че след всичко преживяно, "надраскванията", тъмнината, има надежда. Но това си е моето първосигнално усещане, когато видях публикацията. С тях нищо не се знае, докато не го кажат. За датата се отнася същото - 4-5.
 9. Юху, не остана! Видях публикацията на Джито в инстаграм. Много е арт и символично. Нямам търпение. ❤
 10. Много добър саундтрак. Пак Сонг Унг, Хо Джун Хо, Ким Джунг Нан, Пек Джи Уон, Юн Се А, Ким Хье Юн и др. Жалко за смъртта на актрисата Ким Ми Су. Актьорите, които уж бяха в поддържащи роли, направиха сериала. Тук ми се затвърди усещането, че Хе Ин като присъствие и игра е страхотен, но сякаш всяка следваща роля му е малко продължение на предишната, макар последните му проекти да са една идея по-различни. Мисля, че ще му подхожда да играе персонаж, който да се бори със сенките си. Точно такова излъчване ми създава. Джи Су се губеше в сравнение с другите, което е разбираемо предвид, че е това е първата и роля. Въпреки това не беше чак толкова неприятна. Изморих се много. Ако епизодите бяха по-малко на брой, можеше да е по-добре. Започна горе долу добре, на моменти беше интересно, но от шести до дванадесети епизод се въртеше едно и също.
 11. Instagram Този колаж казва всичко. A Star Reborn. Бих казала, че не само се е преродил като артист, но и като човек. След всичко, през което премина, през сенките, през самотата, през общественото мнение, което беше по-тежко от съдебната присъда. Прероден човек е. Преродена душа. Сега с всичко ново, което е пред Топ, ще може да видим трансформацията в личността му, в изкуството му, в работата му. Защото те са свързани. Радвам се, че сподели преживяванията си. Явно е преработил нещата и е усетил, че сега е подходящото време да говори и да обясни какви са мотивите му.
 12. За И Дже Хун годината беше силна с двата сериала, в които участва - Move To Heaven и Taxi Driver. Страхотна игра и в двата направи. По достоверен начин изрази емоциите, чувствата и настроенията, които Ким До Ги изпитваше, катарзисите, през които преминаваше. Дори без да изговаряше дума, състоянията бяха отразени на лицето му, чрез положението и движенията на тялото му, дори челюстта му пресъздаваше всичко. Много му подхождат такива персонажи. Съумява да покаже и тъмната, и светлата страна на всеки образ, който играе. Време е отново да си припомня Сигнал, където ми е неговата любима роля. И Сом е интересна и разпознаваема като излъчване и присъствие. На много места четох, че хората не са я възприели в ролята на прокурор и им изглеждала скучна. Не мисля така. При Канг Ха На трансформацията се случи по-бавно, но може би при нея бяха едни от най-големите промени в развитието й. Към последните епизоди с последните си действия показа напълно различна страна от себе си. Не ми беше скучна. Видях я по-скоро вглъбена в себе си, в това какво е правосъдието е страната й, по какъв начин да помогне и да бъде по-добър прокурор. Имаше противоречия заради действителността и нейните представи и се блъскаше в гредите, които срещаше по пътя. Любимото трио Го Ън, Гьонг Гу и Джин Уон бяха страхотни. Господин Чанг също много допринесе за цялата атмосфера между групата. През много неща преминаха заедно и всеки се промени по пътя, пребори се с травмите и по някакъв начин израстна през загубите. Страданието ги свързваше и отмъщението ги събираше. Таксито им беше като обща спирка, при която да се подслонят докато достигнат до финалните моменти, когато дейността им беше приела различно осъзнаване. Президент Пек и нейната група бяха железни образи. Тук ми хареса как един актьор изигра близнаци. Много добре му се получи на И Хо Чол. Актьорите се съвместиха с образите си и ги изградиха много добре, независмо какво екранно време имаха и в какво участие /жертви, престъпници, прокурори и др./. Може и да е имало малко провлачване към последните епизоди, но като цяло на мен ми хареса. С нетърпение очаквах вторник и петък и благодаря за субтитрите. Посланието беше много важно: "Не позволявай на злото да те обземе, пребори го с добро!'. Препоръвам.
 13. Усетих го много този сериал. Напомни, че сме души и сме свързани един с друг, особено с най-близките от обкръжението си. Тук се показа, че душата е обвързана с тялото, което по някакъв начин се предполагаше заради идеята на сериала. На няколко пъти се посочи, че връзките между хората/душите веднъж създадени и преплетени, няма да се прекъснат и ще се повтарят, само ролите ще са разменени и ще имат уроци за учене. Радвам се, че въпреки мнението, което имах за И Джин Ук изгледах сериала, и то за два дни. Този път не ми се стори толкова неавтентичен. Успя по негов си начин да достави важните моменти за развитието на персонажа си. Гледала съм го на няколко места и винаги съм усещала, че има някаква преграда при него, от която може би идва това, че понякога не се представя толкова свободно. Точно заради неговото участие се колебая да гледам няколко неща. Заради това и с малко предубеждение започнах и този сериал, мислейки че ще го дропна по някое време на първи епизод. Но историята много ми допадна и някак си ми резонира, особено за в момента, затова дори и да е имало нещо от играта му не ме подразни до степен, че да прекратя. Харесвам И Джун като актьор още от Gap Dong. Отиват му подобни роли. Смятам, че много добре се справи във всеки един момент. Преставянето му беше достоверно вербало и невербало. Много добре влизаше в образ. Куон На Ра също се представи страхотно. Много емоционално представяне от нейна страна. Гледала съм Гонг Сънг Йон само в един сериал, в който ми направи добро впечатление. Тук също ми допадна и ми се стори естествена като излъчване и присъствие. Тук явно е била първата роля на Ким У Сок и затова може би го усетих на моменти колеблив, но въпреки това смятам, че се представи добре като за първи сериал. Джонг Джин Йонг и Пак Мьонг Шин бяха много добри във всичките им превъплъщения. Страхотни. С големи колебания започнах този сериал и нищо не очаквах, но всъщност ме изненада, достигна до мен и заради това се радвам, че го гледах. За мен беше емоционален, с интересни сюжетни линии и с позитивен финал. * Не очаквах Музиката беше прекрасна. Актьорската игра също, някак всеки беше на мястото си. Препоръчам. Интересен и замислящ за връзките, които се създават, за възлите в отношенията, за които понякога не е ясно откъде произтичат и за нуждата от развързването им, за да не се предават и заплитат още повече напред във времето.
 14. Instagram story Top Instagram story Top Много е щастлив явно.
 15. С противоречиви чувства съм. Зарадвах се като прочетох сутринта, че ще има нова песен, но без ТОП просто няма да е същото. Макар че не съм изненадана. Очаквах нещо подобно след онзи пост в инстаграм, в който беше написал, че обича групата и феновете си. Все си го представям с нещо, свързано с изкуството. И без това е колекционер и има контакти с артисти и галерии. Предстои да видим!
×
×
 • Create New...