Jump to content

Koizora

Потребители
 • Posts

  903
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Koizora

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2,368 profile views

Koizora's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

251

Reputation

 1. Би трябвало от наказанието да се приспаднат месеците, в които е бил държан в ареста. Ако го осъдят на 1г. и 6 м. лишаване от свобода минус 5 м., в които е бил в арест/задържан, наказанието ще се получи 1г. и 1м. Но не съм следила новините и не знам от кога е задържан. А той е признал всички обвинения ли? Те затова му намалят присъдата. Пак по-добре една година отколкото три. *Влачат го няколко години. Предполагам се е усетил, че няма избор и затова е признал обвиненията.
 2. Благодаря. Дропнах го и аз. Иначе добър каст. Колкото и да харесвам Джун и Тек, играта на Чон Йо Бин ме напрегна и ме отказа. Жалко.
 3. Ох, започнах да го гледам. Няколко пъти прекъсвах първи епизод. Рядко неприятна актриса, и като излъчване и персонаж. Чак не ми се гледа, нито заради Джунг Ги, нито заради Тек. Някой от вече гледалите го може ли да подскаже дали нататък става по-добре или изобщо да не си губя времето.
 4. Само тях чакам. Разбирам, че и те чакат. Радвам се на инстаграм включванията на Джито, Топ и Те. През това време слушам вечните парчета, които всяка сутрин ме съпровождат по път за работа. Усеща се липсата и автентичността им. *А Пандабой кога трябва да се завърне?
 5. Имах усещанетп, че е mash-up между няколко филма с подобен сюжет, но какво пък - хареса ми, внесе ми някакво позитивно чувство. Имаше приятни моменти и актьорската игра се получи естествено. На моменти историите малко се размиваха, но не беше голям проблем. Може да не е нещо невиждано, но пък беше мило и позитивно.
 6. Никаква комедия не ми се видя. Имаше някакви плоски забавни моменти, но през другото време - драма. Много досадни и неприятни персонажи, които колкото повече проявяваха себе си с действията, които извършваха, предизвикваха повече неприязън. Показаха се различни характери и поведение на хора, които поначало са си били обвити с тонове нерешени проблеми. Показаха се и много омраза, агресия, автоагресия, алчност, отношения, основани на рангове, заради които никой, освен пострадалите, не понесоха реална отговорност. Финалната сцена каза всичко и без да са гледани всички епизоди. Не знам какво е действителното положение в казармите, затворите или подобните институции. В действителност може и да е по-лошо. Постарали са се да покажат някаква част. Имаше някои покъртителни моменти. На моменти ми беше интересно да гледам, на моменти ми ставаше прекалено поради горното. Хубава история, но сякаш нещо ми липсваше. Почувствах се съпричастна заради идеята, историята и част от актьорската игра. Поведение, свързано с тормоз, унижение, накърняване на права и причиняващо страдание, трябва да се адресира, независмо от кого/на кого и на какво място се извършва. Бих гледала втори сезон, за който се надявам, че бил дал някакъв завършек.
 7. Горчивина и безнадеждност ме обзе след този филм. Усещането ми докато гледах беше, че нещо ме държи за гърлото и ми пречи да дишам. В някои моменти се проявяваше частица надежда, но след това тъмнината отново се спускаше. И все пак, не мога да го определя като съвсем безнадежден. Докато има хора, които се борят за истината, живеят със своите вярвания, ценности и истини, надежда ще има. Много добре издържан филм. Психологически обхвана състоянията на всеки един от персонажите. Показа се организацията, която смачква и притиска различните хора, хората с мнение и глас. Показа се, че макар нищо да не започва от един човек, започва от един човек. Все е начало. Дори и да те заглушат. Все е начало. Докато не се откажеш, или се откажеш. Ох, финалната сцена показа всичко. Прекрасно заснемане. Детайлите бяха умело използвани, допълваха и говореха сами за себе си. Велик актьорски състав. Шин Ън Кьонг, не мога да повярвам, че е малкото момиченце от Bad Guy и позитивната девойка от Sunny и Miss Granny. С играта си, както винаги достави всичко, през което преминаваше Ерика. Тори също автентично пресъздаде объркаността, намеренията и вътрешните противоречия на Сугихара. Страхотен филм.
 8. Изгледах първи епизод и главата ми гръмна. Буквално. Много истерии и викове. Може и сюжета да предпоставя такава актьорска игра, но ми дойде в повече и то само от един епизод. Затова и превъртах моментите, в които участваха Юджин, Шин Ън Кьонг и някои от тийновете. Интересно ми е какво ще е развитието и сигурно ще погледна и последната серия. Умориха ме много тези викове. Не е за мен.
 9. Много хубав сериал. Интересен сюжет, прекрасна актьорска игра на всички, страхотен ОСТ. Представи пълна палитра от характери, личностни проблеми и взаимоотношения. Разгърна доста емоционални теми. Обърна внимание какво всъщност означава това "мое" и напомни, че нищо не ни принадлежи наистина и да се вкопчваме материални неща, хора, емоции е пагубно. Посвещението във финалните моменти даде отговорите, а именно, че човек трябва да обича себе си какъвто е, да се приема, дори и недостатъците си, за да може да е пълноценен и да влиза в отношения равнопоставено, както и че "негово" е как реагира на различни въздействия. Тук се показаха персонажи, които внасяха светлина именно с любовта, която носиха в себе си, за себе си и за околните, и такива, при които тя липсваше, за което съотвено имаше причини. В тази връзка, много добро впечатление ми направиха отношенията между жените, тази общност и подкрепа, която се надявам да показват по-често в сериалите. Хареса ми много и бих го гледала отново. Има какво да се вземе от него като поуки.
 10. Хайде, изгледан и от мен. Много ми хареса, на един дъх го започнах и завърших. Страхотен финал и много символизъм в последните моменти и сцени!
 11. Благодаря много, защото нямах търпение да разбера. Знаех сиии, имах усещане за него.
 12. Може ли да спойлнеш кой е, защото ми е интересно и дали съм сгрешила за този, който предполагах.
 13. И аз чакаам, нямам търпение за развръзката. Жалко, че ще мога да гледам едва към понеделник, но ще хвърлям по едно око на коментартите.
 14. Еее, значи сгреших за Но няма да го отписвам все още. Много ми е интересно каква ще е причината за убийствата. Нямам търпение за последните епизоди.
 15. Много тъжен 13-ти епизод. Моите съмнения са за
×
×
 • Create New...