Jump to content

Koizora

Потребители
  • Мнения

    968
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Koizora last won the day on Август 9 2022

Koizora had the most liked content!

3 Последователи

Относно Koizora

Profile Information

  • Пол
    Not Telling

Последни посетители

3206 профилни разглеждания

Koizora's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

572

Обществена Репутация

  1. Ким Джи Уон много я харесвам. Тук не прави изключение. Със Звездю са добра двойка. Изгледах първите две серии - трудно започнаха, но впоследствие ми задържаха интереса. Ще видим нататък.
  2. Напълни ми душата този сериал! Топъл, човешки, сърдечен. За отношенията, взаимността, любовта, но не само партньорската, а към хората, малките неща, добруването, живеенето, общността. Чанг Ук ми липсваше в такъв образ. Много го харесвам, но ролите му след Healer трудно ме впечатляваха. Страхотни каст, места на заснемане, диалози и музика. "Да имаш къде да се завърнеш". Да си сред твои, където да си видян, приет, подкрепен и където да се намериш отново. Не е ли това, от което имаме нужда? Препоръчвам. Отново бих го гледала.
  3. Гледах го снощи. Хареса ми. Отлични и любими актьори участваха. Заслужава да се види.
  4. И аз го гледам. Добре ми започна в началото. Епизода в събота беше предизвикателно да гледам относно отношенията на двамата главни, които бяха супер неадекватни, но от друга страна разбираеми предвид историята им. В тази връзка се придържам към мнението на Лавандула. Другите двама лекари са ми по-интересни. Вчерашния епизод още не съм го гледала.
  5. Нещо изначално липсваше в сериала. Изгледах го единствено заради актьорите, които участваха и харесвам. Последните шест епизода превъртах, за да разбера все пак дали съм била права за сюжета. Имаше някакви интересни моменти, ноо сценарият имаше голяма неяснота, а наред с това беше пълен с клишета. Рядко се изказвам така, но имаше макар и малък потенциал. Добре че бяха Ким Донг Ук, Со Хьон Джин и Юн Пак, които изнесоха сериала.
  6. Не знам как съм пропуснала този сериал при толкова любими актьори. Поредно откритие благодарение на Нетфликс. Обичам да гледам сериали с правни сюжети. Като втора роля на прокурор, на Чонг Рьо Уон добре и се получи и тук, както и навсякъде, където участва. И Сънг Дже ми е много любим още от The Lawyers of The Great Republic Korea. Много се зарадвах да го видя като такъв уникален образ и тук. Голям любимец ми е и Ким Куанг Кю, като в образа на прокурор Хонг много ме забавляваше. Изобщо страхотен състав, все любимци. Не на последно място, за мен беше удоволствие да гледам сериал с И Сон Гюн. За пореден път се убедих колко талантлив беше и как пресъздаваше образите си дори само с поглед и глас. В последния епизод имаше момент, в който се сбогуваха с героя му - усетих го много истинско предвид събитията. Голяма загуба. Благодарна съм, че макар и късно сериалът дойде и при мен и успях да го гледам. За който все още не го е - препоръчвам. Много човешки, с истински разговори и топли отношения.
  7. Продължавам и аз. Отдавна не съм гледала текущ сериал. Задържа ми интереса. Шин Хье и Шики се справят добре. Спомням си, че участваха заедно в Наследниците, но той там ми беше още прохождащ, докато тук го виждам доста по-различен. Семейството, приятелката и шеметния пластичен хирург са големи образи. Винаги ме радват техните включвания. Очаквам следващите епизоди.
  8. Гледах първи епизод в Нетфликс и сега продължавам с втори. Не мога да кажа, че е нещо невиждано засега, но ми харесва. Радвам се да видя Шин Хье и Шики, който ми е малко неузнаваем тук. Ще видим нататък (ако продължа да гледам).
  9. Започнах да го гледам преди повече от месец насред безброй ангажименти, които имах. Намерението ми беше да гледам нещо леко и без много напрежение. Всъщност музиката от сериала ме беше спечелила много по-рано и затова реших да дам шанс и на него. Беше лек, неангажиращ, с интересни второстепенни герои, чиито истории щяха да се разгърнат чудесно, ако ги бяха развили още малко. Главните персонажи не ме спечелиха. Сякаш нещо ми липсваше в Джуно, а и с погледите, които отправяше на моменти, не можах да му повярвам. Предизвикателно ми беше да гледам Юна в началото, но впоследствие посвикнах с нея. В един момент двамата се съвместиха колкото можаха и ги възприех за екранна двойка. Имах нужда от нещо спокойно и позитивно, затова сериалът ми хареса и не се фокусирах върху негативните неща. Благодаря за субтитрите.
  10. И аз така се чувствам. Все още не мога да повярвам, че е истина. Любимите ми сериали, в които той участва - My Mister и Coffee Prince и към които обичам да се връщам периодично, вече няма да същите. Много жалко.
  11. Сутринта ме завари с тази новина: Lee Sun-kyun found dead in apparent suicide amid drug probe Потресена съм! Не мога да повярвам, че е истина!
  12. Koizora

    Big Bang

    Надявам се да предприеме правни действия заради неверните обвинения и поредните опити за злепоставянето му. Точно, когато всичко вървеше повече от добре за него, се появи това. Доволна съм от начина, по който го понесе. Сигурно е бил разочарован, било му е трудно, но с благородство и мъдрост се показваше навсякъде.
  13. При мен не се получава нито от мобилен телефон, нито от компютър. За първи път ми се случва.
  14. Аз гледам корейски сериали вече 14 години. Наясно съм, че в много от тях логиката липсва, има големи бели полета в действието, започват се сюжетни линии, които обаче не се доразвиват. За толкова дълъг период от време и множество сериали, които съм изгледала, това ми е ясно. Въпреки това има едни сериали, които "усещам", откривам си нещо мое в тях и независимо от липсата на логика, дразнещите персонажи (които за мен обикновено са полицейските служители), продължавам да си гледам. В интерес на истината след натовареното ежедневие понякога нямам сили да следя и да откривам какво не ми харесва. В такъв случай няма смисъл да гледам каквото и да било. Та, и в този сериал беше така. В началото ми беше трудно да проследя всичко, после просто се пуснах по течението и обърнах внимание на това, което винаги ме интересува повече, а именно човешките отношение. За моя радост тук имаше цяла палитра от характери, отношения и взаимодействия.
  15. Хареса ми и на мен. Ким Донг Ук ми е много любим още от Coffee Prince. След всеки следващ проект виждам, че се развива все повече. Сюжета задържаше интереса от начало до край. Всичко ми хареса, но най-вече човешките отношения - подкрепата, взаимността, любовта. Имах една носталгия точно по тях. По отношение на злодея, не се изненадах изобщо, макар първоначално да минах през няколко възможности. Препоръчвам на всички, които харесват подобен тип истории. Благодаря за субтитрите. ?
×
×
  • Създай нов...