Jump to content

_malvina_

Потребители
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от _malvina_

  1. Времето е много гадно. Трябва да изпусна началото на друг сериал и с голяма мъка държа сестра си будна да го гледа, дори и в малките реклами се боря да не заспи . Иначе дублажа доста оплесква цялото удоволствие от гледането ама предполагам, че ще свикна.
  2. _malvina_

    Vampire Knight (2008)

    Това ми беше първото аниме и много ми хареса е можеше да се развие както на мен ми се искаше или да има продължение, ама какво да се прави не съм го писала аз . Ако някой знае нещо за 3-ти сезон да пише.
  3. _malvina_

    Vampire Knight (2008)

    На мен първия сезон ми хареса. Сега ще почвам втори. И на мен Зеро мн ми харесва.
  4. Доста се посмях с това филмче, е имаше и тъжни моменти, до не може без тях
  5. Точно си проверявах Twitter-а и гледам, че Kim So Eun е публикувала снимка от новата си драма. Радвам се, че тук толкова бързо са публикували инфо. Дано да е добър сериала напълно съм съгласна с това, че е време на Kim So Eun за главна роля.
  6. Филмът не е нещо кой знае какво, ама е забавен. Много ми хареса
  7. По темата : Първият ми корейски сериал беше по Диема фелими. Ние си я гледаме на вечеря и след това, ако има нещо интересно. Хреса ми "Хиляди пъти любов". Когато ми стана много тежък потърси в нета и така попаднах на "Палава целувка". Според някой хора не са хубави, но на мен ми харесаха и продължих да гледам. "Паста" почети го изгледах 19 епизод. Не е от най-блестящите, но много лек. Не е лош избор според мен. Мислех си, че все още съм нова и не компетентна по въпроса със сериалите, но гледах "Lie to me" и в началото ми хареса, а после всичко се сгромуляса. Вярвам, че повечето хора, който гледат телевизия след работа ще се радват на нещо лекичко като "Паста" "Iris" не мога да кажа, че ме е грабнал щом все заспивам точно на края на последните 2 серии или съм много изморена. Чесовия му пояс не е много хубав.
  8. Много ми хареса това е четвъртия корейски филм, който гледам и е на равно с "Първата любов на милионера". Много хубава история и плаках и се смях.
  9. Хареса ми, но малко не ми хареса, че между фотографа и радакторката нищо не стана, така се надявах. Сярияла наистина можеше да е с по-малко серии сякаш на моменти големи лукими се точеха.
  10. Добро сериалче давам му 5 * по десетобалната + 1* за това, че ме разплака, но само накрая. 6* са над средното, така че ако се колебаеш гледай го
  11. На мен лично много ми хареса. Беше много приятно да гледам двамата главни герой как играят. Толкова бяха заразителни, те се се усмихват и аз се усмихвам. Може би накрая малко го по разтеглиха, но иначе много ми хареса.
  12. Ииииииииииии край. Наистина много лоши последни епизоди, много. Много съм разочарована, а началото не беше лошо.
  13. Ох на мен в началото ми харесваше и някъде по средата, обаче от 8,9 епизод взе нещо да ми става откровено скучно. Сега съм на 13-ти епизод и направо умирам от скука. Къде е драмата? Няма ли тя да избере малкия брат или нещо такова и смешни моменти няма, сякаш се изчерпаха
  14. Дали някой ще се захване с български субтитри? Много ми се иска да го гледа една приятелка ама тя от английските суб. няма да разбере нищо. Аз сега съм на 8 епизод и ми харесва, може би не съм от претенциозните и още не съм гледала достатъчно.
  15. Много ми хареса, това е най-голямата драма която съм гледала до сега.
  16. Сериала ми хареса. Наистина музика е много добре подбрана. В началото много не ми допадаше ама исках да го гледам задади актиьорите, но финала беше страхоте, даже пуснах малко сълзи. До сега не ми се беше случвало да плача на хубав момент. Струва си да го гледаш
  17. На мен лично сериалчето много ми хареса. Това беше първия корейски сериал в живота ми. Гледах го с цялото семейство. Голяма драма на моменти даже огромна към края направо ми стана тежко да го гледам, но издържах. Надявам се по Диема да дават и още някой друг корейски, че да ги гледам със семейстовото (тях не мога да ги накарам на компа). Ако не сте го гледали трябва да го видите.
×
×
  • Създай нов...