Jump to content

rose

Потребители
  • Мнения

    134
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно rose

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Любими сериали
    Autumn Concerto, Secret garden, Goong, Coffee prince, Hana Kimi, Delightful girl, Hana Yori Dango ...
  • Любими филми
    Werewolf boy, Daddy long legs, 100 days with Mr. Arrogant

Последни посетители

1276 профилни разглеждания

rose's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

128

Обществена Репутация

  1. rose

    My Demon (2023)

    Тъкмо се радвах на нахиления, влюбен демон и сценаристите взеха, че ни омотаха едно хубаво в драмата . Е, не че не съм го очаквала, но все се надявах да се объркат и пропусхат този път, ама не. Пак ще се леят кървави сълзи.
  2. rose

    My Demon (2023)

    Любов от пръв поглед - така най-добре мога да опиша впечатлението си от първите епизоди. Има динамика, страхотна игра от страна на актьорите, побиват ме тръпки на моменти или се хиля като луда на други, от всичко си има. Ама как мразя да гледам текущи сериали само
  3. Да, сестрите яко се развихриха, кой под ножа, кой предател. Пък ние седим, гледаме и се надяваме на хепи енд. Доста коментари и теории изчетох и тотално се обърках.
  4. Странно ми е, не мога да свикна още с промяната, но ще му дам шанс
  5. Благодаря на втория линк успях да гледам.
  6. Къде гледате епизод 19 ? Има някакъв проблем и не ми го отваря DramaCool
  7. Днешният епизод ми се стори като леко провлачен филм на ужасите , но пък с какъв край и сега най-трудното - да издържим до другата седмица.
  8. Сериалът е супер интересен, чакам си всяка седмица с нетърпение и гледам с голямо удоволствие
  9. Страхотна си! Определено си заслужава превода , а аз с удоволствие бих помогнала, ако бях наясно с програмите за превод или както точно се случва превода на сериал
  10. Чудничко и супер забавно , ама много ме радват тез двамката, закачки, шегички, та чак до самия край. В графа любими е и ще бъде прегледан поне още няколко пъти Гледайте! Няма да съжалявате!
  11. Тук съм . Ще ми е интересно да видя новото превъплъщение на девойката след Falling for your smile, пък и Лео не е за изпускане, интересна двойка ще заформят.
  12. Любимо сериалче за отпускане на мозъчните клетки . Благодаря ви за възможността да го гледам и с бг букви , страхотни сте!
  13. Приятно и отпускащо е, заслужава си да се гледа определено Всички са радост за окото, а и смях си има доволно, особено като си "пишеха" в общата групата 3те девойки и братчето за разкош
  14. И аз съм тук, гледам и се забавлявам и неусетно го докарах до 29 епизод. Естер е сладурана голяма, а главният голяма ревност, голямо чудо И не на последно място обичам книги и издателства.
  15. Чудесна новина! Исках да го догледам с бг буквички, но направо отначало го почвам. Има култови моменти тука Благодаря ви от сърце за труда!
×
×
  • Създай нов...