Jump to content

rose

Потребители
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

74 манджу

About rose

 • Rank
  Млад господар

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Любими сериали
  Autumn Concerto, Secret garden, Goong, Coffee prince, Hana Kimi, Delightful girl, Hana Yori Dango ...
 • Любими филми
  Werewolf boy, Daddy long legs, 100 days with Mr. Arrogant

Recent Profile Visitors

774 profile views
 1. Огромно благодаря за труда, който сте положили ! Истински се насладих и разпуснах със сериалчето и ми стана любимо
 2. Ей, скоро не ми беше харесвал толкова сериал! Повярвах им на тези двамата, играта им беше перфектна за мен, всичко си беше изпипано и точно до самия край Да не казвам, че няколко пъти ревах с главната, може би защото и аз съм с едно такова мъниче като нейното. Скоро гледах друг сераил с почти същата история, който и на половина не ме впечатли толкова, колкото този .
 3. Харесва ми, гледам си го с удоволствие и разпускам!
 4. Искам да го гледам този сериал, но не мога да си изтегля субтитрите линковете не работят. Някой може ли да помогне?! Пробвах да го гледам онлайн, но интернетът ми е лош и не се получава, само се изнервям. След изгледан 1ви епизод, впечатленията ми са за лек, забавен, приятен сериал, т.е. моята кръвна група !
 5. Загледах се, много приятно и интересно върви!
 6. Епизоди 9 и 10 изгледани, историята върви добре, някои от нишките започнаха да се разплитат, имаше и забавни моменти, имаше и доста поучителни Израсна героя на главния, а аз много се смях на негов гръб Най-накрая
 7. Петък и събота излъчват епизодите утре ще гледаме, ама после ще има да си чакаме . Дам, главният се държи супер и ревността го налегна яко.
 8. Violeta, споделям изцяло мнението ти . На пръв поглед изглежда повърхностно, глуповато, тинейджърско, но си има сериозни теми под повърхността. На мен например ми направи впечатление дилемата на майката - Надявам се силно най-голямата Убавица да престане с глупостите, че не се трае вече! Изгледани 8 епизода, чакам си с нетърпение 9 и 10
 9. Загледах го . Засега ми харесва, на 3 епизод съм.
 10. Лудото Ленче пак вкара свеж полъх , признах я, и малката и тя се вре, ще изяде някой шамар
 11. Ето тази ще да е (не е за хора със слаби сърца )
 12. Намерих нещичко от следващия епизод
 13. Само аз ли гледам и се вълнувам тук значи?! Цял епизод голяма мъка за г-н Перфектен, но затова пък накрая като отвързан . Изтормозиха го горкия. Другата бъдеща двойка и те добре вървят, започвам да го харесвам работохолика :), готини неща каза, като си пийна, на малката й светнаха очите. Ще ми е интересно да видя как ще се развие връзката им.
×
×
 • Create New...