Jump to content

X-erna

Потребители
  • Мнения

    65
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно X-erna

  • Рожден ден 06/12/1986

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Троян

X-erna's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

1

Обществена Репутация

  1. X-erna

    Jay Park

    Джей е направил нова песен. Харесва ми, за разлика от предишните няколко.
  2. На 1 септември от 19:30 по BTV Action почва "ИРИС 2" : http://www.btv.bg/video/action/videos/ochakvajte-iris-2-novo-pokolenie-ot-1-septemvri-samo-po-btv-action.html title="Click Me" rel="nofollow external">
  3. Ето едно вече поостаряло интервю на БТВ с Михал Ашминов: http://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/videos/naj-izvestnijat-balgarin-v-juzhna-koreja.html title="Click Me" rel="nofollow external"> И още нещо :i love this: :
  4. X-erna

    Jay Park

    Като звучене само Тялото ми харесва, а на Sex trip ми се доспа. За клипа на първата - ами жена съм, няма как да ми хареса. Ако мацките ги нямаше и Jay се беше разголил и се кълчеше надупен... Е, пак нямаше да ми хареса, но поне щях да се посмея. Опитва се яно да пробие американския пазар или просто показва бунтарската си природа. Вече не слушам кпоп, но от време на време следя какво се случва с него и 2pm. И се радвам za Jay - има свобода и няма нужда да поддържа имидж и да се прави на добър и невинен. Дори целият се татуирал, а на Никхун все му гримират татуса на рамото, за да го скрият.
  5. Ето нещо по темата за идеала за красота и интимната прическа:
  6. X-erna

    4minute

    Тази година се очертава доста трагична за корейците. Пореден инцидент, отнел живота на най - малко 16 души по време на концерт на 4minute.
  7. Има много причини, поради която една жена стои при мъж, който я насилва физически или емоционално - зависима е финансово от него, страх от самота, слаба психика, страх от насилника, живяла е от дете в насилствена среда и смята това поведение за нормално; влюбена е и забравя лошото защото той се "разкайва" и обещава, че повече това няма да се повтори и се държи като агънце за известно време и т.н. Да не забравяме и фактора срам - много жени, жертви на насилие си мълчат от срам, въпреки че не те трябва да се срамуват. А и в Южна Корея домашното насилие не е нещо, което се среща рядко. Според едно проучване голяма част от корейките не искат да се омъжат поради страх от домашно насилие. Случилото се с приятелката му е било твърде сериозно и е нямало как да се скрие. Вероятно тя е получила подкрепа от своите близки и е била насърчена донякъде да си поиска правата. Мога само да гадая. Факт е обаче, че жената е получила сериозни наранявания и виновния трябва да бъде наказан по някакъв начин. В случая наказанието е обществена критика, но за известна личност като него това е достатъчно, за да замрази за известно време кариерата му. Вероятно след време случката ще се забрави и той ще се завърне, защото въпреки всичко все още има купища фенки. Относно това дали приятелката му трябва да вземе парите - да, трябва. Все пак има да плаща сметка в болницата за лечението си. Пък и ще го удари леко в джоба. А и нормалните корейки не са тези, дето ги гледаме в сериалите - безкрайно честни, морални и без грам меркантилност. Корейките държат на парите, независимо от къде ще дойдат.
  8. Ето още няколко статии с впечатления на българи от Южна Корея... тук тукl
  9. X-erna

    Клюкарник

    Ето как изглежда модерната 46 годишна аджума... http://fitwell.bg/%D0%A4%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%81/%D0%A2%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-46_l.a_c.13013_i.305207.html
  10. X-erna

    Клюкарник

    Нова мода в пластичната хирургия в Япония и Южна Корея - удължават линиите на дланите http://www.edna.bg/moda-i-kozmetika/syveti-i-tendencii/posleden-pisyk-v-hirurgiiata-4630986?utm_source=netinfo&utm_medium=rss_banner&utm_campaign=edna.bg_rss_may_2012
  11. Корейската телевизия JTBC прави филм за красотите на Родопите. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1077002
  12. На места брутален, но пък много забавен сериал. Хуморът е по-просташки и типичната цензура липсва, затова сериалчето е по-подходящо за мъже и за такива, които си падат по такъв жанр. Най - много се смях с наемните убийци от Китай и Япония, макар че имаше и други не по-малко забавни образи и идиоти. От сериалите, които изгледах последните месеци, този беше най-забавният, затова го препоръчвам на всеки, който е фен на комедията. Не се смята за мъжествено да си бръснат мишниците, но няма нищо необичайно в това един мъж да маже с крем задника на друг мъж.
  13. Пратих по сестра ми 2 книги за Варна за подаряване. Ако има желаещи, изпратете ми ЛС. Трябва само да ми кажете коя от двете книги желаете, защото искам да ги дам на различни хора. Това са книгите: "Японски загадки - Айджин" "Химн на смъртта"
  14. Сериалът е интересен, забавен и смислен, а героите са големи скици. Особено забавен ми беше главният актьор с неговото първично мутренско поведение и култовата му фраза "Искаш ли да замиришеш на лошо?" Интересно е да проследиш как една група хора, които не се понасят, могат да загърбят различията си и да се превърнат в истинско семейство. Единственият недостатък на този сериал са субтитрите. Една немалка част от тях липсваха и ми трябваше известно време, за да разбера, че има грешка при субтитрите и затова не се показват всички. Използвах Subtitle workshop, която има функция за проверка и поправка на грешки. Успях да си оправя субтитрите и гледах сериала без проблем. Препоръчвам на тези, които са превели сериала, да направят същото. Хубаво е да има преведени субтитри, но още по-хубаво е да можеш да ги виждаш, а не да се опитваш да разгадаеш езика на тялото на героите, за да разбереш какво става.
  15. Ами то има много сериали, в които двамата главни живеят заедно. Погледни тези ако искаш. My link My link My link My link My link My link My link My link My link My link My link My link My link My link Прегледай ги и си избери нещо по твой вкус. Препоръчвам ти обаче да си избереш нещо по-ново, защото по-старите сериали нямат сийд и много трудно се свалят.
×
×
  • Създай нов...