Jump to content

dorotence

Потребители
  • Мнения

    68
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от dorotence

  1.  Това е едно от заглавията , които следя и да си кажа - харесва ми . Отдавна не съм гледала сериал , в който действието да се развива толкова плавно и спокойно.

    Тук персонажа на Такизава е толкова улегнал , поне за сега ( още не съм гледала 4 еп.) , че просто не е за вярване. Ендинг-а е  много сладък ,а хляба и сладкишите  които правят са прекрасни - имам усещането че мога да усетя аромата им даже през монитора .

    За сега нищо сграбчващо и разтърсващо , но  последователността с която вкарват все нови и нови персонажи и вплитат историите им в основния сюжет все ще доведе до някой засукан драматичен обрат   :)

  2. Ще ми е много интересно да проследя сблъсъка на двама от любимците ми Кимура и Наохито . Първо и двамата , за мен поне , много си приличат - могат да изиграят всичко и при това добре .

    Освен това очакванията ми са за повечко комедия .

     

    То е ясно , че накрая ще се прегръщат щастливо , но докато това се случи дали " ревнивият батко " ще вгорчи много живота на Киндаичи и сие ?

    Сценарият е ясен - по тази точка не очаквам кой знае какви изненади , но ще си се кефя на актьорското присъствие и майсторство.

     

     

     

  3. За мен пък старта е много добър - покрива очакванията ми от всякъде . Добра история , безценни моменти още в първа серия

     

    физиономиите им сутринта просто бяха незабравими

     

    Младежа Lee Jang Woo ме изненадва приятно , май ще се окаже достоен партньор на Kim Sun Ah .

  4. Аз пък само ще добавя към всичко казано по-горе , че го гледах 4 пъти и всеки път се заливам от смях.

    При първото ми гледане съпружеското тяло дотърча да види дали не трябва да вика спешна помощ / психиатична / , каза че съм откачена .

    Точно този сериал ми е любимата корейска комедия .

×
×
  • Създай нов...