Jump to content

dorotence

Потребители
 • Posts

  68
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by dorotence

 1. По повод сбърканите ръце - при рускините видеото е огледално , в 7 серия на Джан отличителната бенка под устната е също от др. страна .

   

   

 2. Слънце , информирам бандата
 3. Към руските да добавя и http://animeblaze.ru/ , а приятно се изненадах като попаднах на http://serialmaniq.com/index/korejski_seriali/0-23 - с български титри .
 4. Споко , пуснаха го пак http://dramacrazy.eu .
 5. Това е едно от заглавията , които следя и да си кажа - харесва ми . Отдавна не съм гледала сериал , в който действието да се развива толкова плавно и спокойно. Тук персонажа на Такизава е толкова улегнал , поне за сега ( още не съм гледала 4 еп.) , че просто не е за вярване. Ендинг-а е много сладък ,а хляба и сладкишите които правят са прекрасни - имам усещането че мога да усетя аромата им даже през монитора . За сега нищо сграбчващо и разтърсващо , но последователността с която вкарват все нови и нови персонажи и вплитат историите им в основния сюжет все ще доведе до някой засукан драматичен обрат
 6. Хай , тъкмо говорих и с Мегито . И тя е за . Заета съм само в неделя - така , че избирайте кога на вас ви е удобно.
 7. InitialD . Меги и аз благодаря - верно този беше .
 8. Нали си знаете кой първи е ЗА . Само днес съм заета.
 9. Позволявам си да споделя линк за гледане онлайн , който не видях в изброените gooddrama .
 10. Ще ми е много интересно да проследя сблъсъка на двама от любимците ми Кимура и Наохито . Първо и двамата , за мен поне , много си приличат - могат да изиграят всичко и при това добре . Освен това очакванията ми са за повечко комедия .
 11. Посъбрахме се - понеделник 19.00 в китайския . Ако имате други предложения, пишете.
 12. Мили другарчета , хай ! Предлагам срещичка , че май на всички ни писна от жегата а и ми се е стегнала душицата вече за вашата компания . Мнения?
 13. Мацки , сори ама този път съм пас .
 14. За мен пък старта е много добър - покрива очакванията ми от всякъде . Добра история , безценни моменти още в първа серия Младежа Lee Jang Woo ме изненадва приятно , май ще се окаже достоен партньор на Kim Sun Ah .
 15. За мен датата не е проблем- чакай си и книгата
 16. Аз пък само ще добавя към всичко казано по-горе , че го гледах 4 пъти и всеки път се заливам от смях. При първото ми гледане съпружеското тяло дотърча да види дали не трябва да вика спешна помощ / психиатична / , каза че съм откачена . Точно този сериал ми е любимата корейска комедия .
 17. Аз бих ти препоръчала Orthros no Inu (2009) . Много ми хареса в ролята на Шинджи .
×
×
 • Create New...