Jump to content

nasakoto yakata

Потребители
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About nasakoto yakata

 • Rank
  Млад господар

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Село
 1. Вижте сега, напук на джурналистическите измислици реалността е друга, съвсем друга... Осъществяването на въоръжен конфликт в наши дни изисква подготовка и ресурси, с които Севера не разполага. Северът е далеч от логистичното обезпечение, необходимо за подобен конфликт. През 1950 Севера има подръжката на СССР и Китай, а днед е сам, тъй че стойте и гледайте цирка. П.П. На това се вика изнасяне на вътрешните проблеми в чужбина.
 2. Последно остава ли срещата за довечера или не?
 3. Не е зле да се видим с чиляка, че да си поговорим.
 4. Тук Интересно е, че в Корея и Япония държавата също е играла и играе голямо значение за икономическото им развитие.
 5. http://www.rivapublishers.com/index.php?page=books&book_id=251&PHPSESSID=e703f8fe708d0a27de42942bc81f298e
 6. За петък или някой от другите дни?
 7. Чиляка има талант и в индустриалния шпионаж. Големите компании инвестират стотици милиони в отделите занимаващи се със сигурност на информацията, НО друго си е да си Мару - специалист по шпионаж и шантаж.
 8. Хващаш трамвай номер 5 и на обръщалото на Княжево (т.е. последната спирка) слизаш.
 9. Рано е да се каже дали ще се осъществи замисъла ми, пък и трябва да бъде съгласуван с останалите членове.
 10. Има се нещо в предвид, но дали ще е в същия формат (или подобен) като миналата година и дали изобщо ще се осъществи замисъла е рано да се каже.
 11. Може би при нас няма нови достоверни данни, както при корейците, защото военната служба беше отменена и не знам дали се пращат още честитки за наборните комисии. Имаше някакви публикации за среден ръст при мъжете от 175 см, но това е за всички възрастови групи, а при корейците е за 18-20 годишните мисля. Едва ли би имало голяма разлика, но предполагам, че ги водят наш'те с 2-3 см.
 12. Това е среден ръст, т.е. средното от сумата на показателите за всички измерени. Лицето Х, ако е висок 190 см и лицето У, ако е висок 160 см, то средния им ръст е 175 см. Има корейци по 1,60, има и по 2 м. Всичко си зависи от човека, като при по-младите ръста, в следствие на подобрения начин на живот се увеличава. Подобни замервания по принцип се правят, за да имат властите обща представа за тенденциите при развитието на население.
 13. До към 6-а серия сериала се развива добре, не е чак толкова наивен като повечето корейски сериали. Дано не са го развалили към края, че са царе в тая насока.
×
×
 • Create New...