Jump to content

duska7448

Потребители
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от duska7448

  1. След като изгледате сериала непременно потърсете NG сцените в YouTube..........толкова са сладки и забавни дори и зад сцената сус сичките им грешки :D :D :D
  2. Страхотен беше този сериал! Одначало го почнах само заради сладура Kim Bum......но след това се сасипах от смях с 3те сладурани. Хахахаххаха що алкохол изпиха мацките не е истина :beer: :lol2: :es:
  3. Аааа... как може Минхо да е такава машина?? Това момче е просто нереално толкова много рекорди подобри :D :D :o :blink: :blink:
  4. И до сега когато ми е скучно си ги пускам и се пръскам от смях! Двамата са толкова забавни!!! А истеричния смях на Hwangbo съпроводен от силно блъскане по маса или търкаляне по пода направо ме побърква....просто като я гледаш колкото и малоумна да е била шегата не може да се стърпиш да не се разсмееш и ти :D :D
  5. Толкова е забавно това предаване! И бих се радвала ако и при нас направят подобно шоу :D :D
  6. Здравей aksenija ! Моля те кажи ми от кой филм е картинката на аватара ти :)?? Мерси предварително :*

  7. Страхотен филм и аз както вси4ки много го харесах......той ми беше един от първите затова мисля пак да си го изтегля Това е един от филмите на които най- много съм се смяла и най-много съм ревала :tongue:
  8. филма е много добър изпълнен все с хубава музика :es: Но на мен 4есно казано Ma Sang-mi и Rех ми бяха по сладки като двоика :unsure: :kiss2:
  9. Това сигурно е сериала, които най-много ми е харесал . От моя приятелка разбрах че го има и в японска версия......погледнах я ама нещо не ми хареса...а и актьорите не са толкова хубави.
  10. ООО.....тамън го изгледах....ммм.....не е лошо сериалчето!!! В началото много се забавлявах на сцена като носенето на припадналата баба или там където се хранеха един друг .Обаче по едно време сми стана малко скучно от повтарящите се сцени на едно и също място......но въпреки това реших да го изгледам до край и не съжелявам изобщо.
×
×
  • Създай нов...