Jump to content

Fastuka

V.I.P.
 • Posts

  317
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Fastuka

 1. И на мен много ми хареса. А както изглежда, ще има и втора серия. Преводът беше доста добър, само имената май не бяха много правилно преведени. П.П. А дали има някаква връзка с корейския сериал?
 2. Страхотен филм, страхотна игра и супер сюжет. Не мога да разбера. как такова недоразумение като Nomadland обира всички Оскари, а толкова много Азиятски филми остават недооценени.
 3. Доста добър, хареса ми. Макар, че the eight hundred му е по-хубавият филм.
 4. Трейлърът на втора част е доста добър.
 5. А не мислиш ли, че точно затова и спечели? Таргетът му е ясен- Америка. Не мисля, че с типичен азиатски филм може да се пробие на техния пазар. По принцип филмът спечелил Оскар, на мен мноооооооого рядко ми допада. Ама много. Може би 1 от 10-15. Повечето ги гледам с голяма мъка, няколко дена. Не мога на веднъж . Този го изгледах от раз целия. Лично на мен от всички номинирани, не съм гледал само little women и marriage story, корейският ми хареса най-много. И просто не мога да разбера как jojo rabbit изобщо е номиниран.
 6. Сякаш преводът на ^малките_вещици^ е по добър, как смятате?
 7. Този "филм" е най-бездарното и малоумно нещо, което съм гледал някога. EVER!
 8. Как мога да добавям синхронизации на преводите?

 9. При наличието на рейки на IP Man 3 и Monk Comes Down the Mountain изобщо не смятам да се занимавам с това hdrip-че. Още от трейлъра стана ясно ква боза се задава.
 10. Слаб опит на корейците да правят китайски тип филм.
 11. Не бе, нема никво значение от коя страна е направлението, щом си играе добре човекът Сега погледнах в кои филми е играл, гледал съм някои от тях, но просто не можах на пръв поглед да го свържа с някои. Интересно...
×
×
 • Create New...