Jump to content

NyXe

Ст. модератори
 • Posts

  2,080
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

NyXe last won the day on November 18 2019

NyXe had the most liked content!

5 Followers

About NyXe

 • Birthday June 7

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

3,847 profile views

NyXe's Achievements

Небесен император

Небесен император (9/10)

883

Reputation

 1. @bealonenomore, еее, малко ми е грозен тук! Иначе очаквам да вземе още един голям шлем тази година Idemo! Моята машинка е луд! Дедо вчера падна в Хале, не го знам какво ще направи на Уимбълдън. Рафата не съм му най-големия фен, че много "пипкав", но качеството си е качество. Да им се порадваме още някоя година, после ще имаме нови любимци.
 2. Благодаря на всички за прекрасните пожелания ♥
 3. Не знам защо мислите, че така наречените "модератори" искат да оправят темите на всички. Че някой се опитва да гони потребили и прочее. Не е така. Всички ние, както и вие, имаме личен живот, работа, ангажименти. Влизаме във форума с цел да сме полезни, а не да пречим на някого. Намери ли се адекватен вариант, който да не пречи да се редактират постове - всички ще сме доволни. При всяка промяна има толкова много нападки от ваша страна, че на човек му става драго да е тук и да ви чете. "Удоволствие" е за мен да влизам във форума, да чета колко за нищо не ставаме и колко ви убиваме удоволствието. Малко са тези, които оценяват труда на шепа хора, които се стараят да пускат теми, да превеждат, сериалите/филмите, които гледате, да следят цялостната работа на форума, поддръжка, финанси и тн. Важно е да се изказвате, независимо дали сте прави, помислили над ситуацията и с "мил" тон. С това ви отношение можете единствено да изгоните и малкото хора, които работят по форума. Бъдете здрави.
 4. Като гледам още си тук. Явно не ни се отдава гоненето? П.С. Да, аз също правя правописни грешки. Имах 2 часа, в които ти да ме цитираш, за да ги коригирам. Доволна ли си?
 5. Не са глупости и така сме преценили. Ако толкова те притеснява, прочети си коментара преди да го пуснеш. Имаш достатъчно време да си промениш мнението и да го коригираш.
 6. Ако няма "хард" няма да го гледам. Аз така се напинях и точих, а то глей...
 7. Здравейте, След вчерашната среща установихме, че има постъпили дарения. Искаме да благодарим за щедростта на @bealonenomore и Костадин (кажи кой сиииии, че по име не те знаем ). Оценяваме го!
 8. Аз съм гледала само старите му сериали, когато почнах азиатското (беше отдавна). Kато цяло ми е голям сладур, не ми пука с кой си ляга Талант и визия да има за феновете, другото ми е все тая Love Buffet ( 2010) They Kiss Again (2007) It Started with a Kiss (2005) @bond, тези съм гледала
 9. @felicyti, Хм, и на мен ми дава същата грешка. В мастърса дали ги има качени, заедно със сериите в торента? п.с. в офиса съм и няма как да видя
 10. Абсолютно си права! . И аз съм на това мнение, можеха да го направят поне едни 10-12 серии. Пак ще си е в категория "мини"
 11. Ако някой не му се навие, може след време да му спретна превод Благодаря за темата!
×
×
 • Create New...