Jump to content

NyXe

Ст. модератори
  • Мнения

    2093
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    11

NyXe last won the day on Ноември 18 2019

NyXe had the most liked content!

6 Последователи

Относно NyXe

  • Рожден ден Юни 7

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    София

Последни посетители

4523 профилни разглеждания

NyXe's Achievements

Небесен император

Небесен император (9/10)

919

Обществена Репутация

  1. Някаква лична информация за нея/него? Някоя друга снимка?
  2. Нещо ме грабна и мисля да му метна една око. Надявам се Фан Тан да му гръмне бушоните на чийтъра
  3. Благодаря за поздравите
  4. Аууу, много сладурско. Изгледах го с кеФ! Харесаха ми актьорите, играта им, историята, всьо! Имаше и нормални целувки, шокирана съм Момичета, благодаря за буквите, удоволствието бе мое
  5. Влюбена съм в охраната, няма такива сладури! Любовникът ми е любим, сваляч голям. Опитва се навсякъде, не се предава. Миа, готината кака, приятелката й, изобщо не я отразих. Главните и двамата ми бяха антипатични. Момче - скелет, девойка - гледа "кат пребозало теле". Като цяло хванах захарна болест, но се възхитих на къщите им. Искаммммммммммммм!
  6. Ми четох няколко реда и ме отказаха. Може аз да не разбирам
  7. Принцът е сладур и мислех да го погледна, но субките ме отказаха. Дано излезе по-читав превод
  8. Харесах ми, изгледах го за 3 дни. Не беше досаден и вървеше бързо. Имаше повечко целувки (както казаха --> корейска школа), но бива. Играта ми допадна, сценария - също, каста - много. Нашата немирница ми беше много сладка, радваше ми окото. Приятелката й изигра страшна роля. С мъжката част се бяха постарали, та си гледах на воля. Като цяло за отмора е идеален
  9. @bealonenomore, еее, малко ми е грозен тук! Иначе очаквам да вземе още един голям шлем тази година Idemo! Моята машинка е луд! Дедо вчера падна в Хале, не го знам какво ще направи на Уимбълдън. Рафата не съм му най-големия фен, че много "пипкав", но качеството си е качество. Да им се порадваме още някоя година, после ще имаме нови любимци.
  10. Благодаря на всички за прекрасните пожелания ♥
  11. Не знам защо мислите, че така наречените "модератори" искат да оправят темите на всички. Че някой се опитва да гони потребили и прочее. Не е така. Всички ние, както и вие, имаме личен живот, работа, ангажименти. Влизаме във форума с цел да сме полезни, а не да пречим на някого. Намери ли се адекватен вариант, който да не пречи да се редактират постове - всички ще сме доволни. При всяка промяна има толкова много нападки от ваша страна, че на човек му става драго да е тук и да ви чете. "Удоволствие" е за мен да влизам във форума, да чета колко за нищо не ставаме и колко ви убиваме удоволствието. Малко са тези, които оценяват труда на шепа хора, които се стараят да пускат теми, да превеждат, сериалите/филмите, които гледате, да следят цялостната работа на форума, поддръжка, финанси и тн. Важно е да се изказвате, независимо дали сте прави, помислили над ситуацията и с "мил" тон. С това ви отношение можете единствено да изгоните и малкото хора, които работят по форума. Бъдете здрави.
  12. Като гледам още си тук. Явно не ни се отдава гоненето? П.С. Да, аз също правя правописни грешки. Имах 2 часа, в които ти да ме цитираш, за да ги коригирам. Доволна ли си?
×
×
  • Създай нов...