Jump to content

Iliiana1982

Потребители
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Iliiana1982

Iliiana1982's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Сериалът си е готин. Не ме издразни нито един от актьорите. Може би понякога ме дразни самата игра на другата„като под другата имам в предвид героините, които искат да заграбят главния все едно си е само парче месо и нищо повече.Понякога това ми идва в повече, пък и ме ядосва, може би защото ние българките не сме чак с такъв манталитет. Иначе сериалчето е страхотно и края му беше добър(като за корейски сериал).Имаше си някои поуки. Изгледах го на руски и страхотно се забавлявах, пък и главните(и двете двойки + секретаршата и братовчеда) ми харесаха много. Гласувам с 10 ръце.
  2. На мен сериалът много ми хареса. Не смятам, че съм някаква супер критичка, затова не бих коментирала за сценария. Да и на мен ми се искаше да не свършва с отворен край, но .......Положително актьорите бяха на ниво.Хареса ми развитието на историята и въобще не ми доскуча. Понякога се чудя въобще дали да чета някои от коментарите Ви. Тъй като в сравнение досега сериалите които критикувахте най-много, на мен ми харесаха и ме очароваха много, а онези, които прехвалвахте - напротив доскучаваха ми или ми идваха в повече заплетени. Затова бих дала един съвет на онези, като мен, които гледат азиатски сериали, и в частност корейски от скоро- Мили хора,не се водете от коментарите на другите, просто рискувайте!!!
  3. Честно, добре, че изчитам повечето коментари и отсявам, тези, които наистина си струват. Иначе казано, дразнят ме онези от Вас, които дават мнението си и подлъгват много от потребителите, да не гледат онзи, а този или друг сериал. Хора дайте да се разберем - всички сме различни и всеки има своя гледна точка - така е и във филмите - различни сценарии, различни герои , различен сюжет. Всеки може да изкаже мнение, но такива от рода... тази е коза, онази е лигла - ама разбира се, че ще е така. Това си е друга култура, друг манталитет, различен герой. Та на въпроса - Благодаря на всички онези, които пускат нормални анализиращи коментари, независимо от това дали са харесали или не даден сериал. За точно този- ЕМИ РАЗЛИЧЕН Е И НИЩО НЕ МУ ЛИПСВА. Срещи, раздели, жени-мъже. Между впрочем една малка забележка за онези, които толкова ги дразнело че 40-годишни мъже се държат като на 15 - АМИ НОРМАЛНО Е, Я СЕ ЗАМИСЛЕТЕ, ЧЕ ТЕЗИ МЪЖЕ НЕ СА ЖЕНЕНИ - ТЕ СА СИ СТАРИ ЕРГЕНИ ПО НАШЕМУ. Не че и някои женени не се държат така, ама нейсе в този сериал говорим за ергени (е без единият красавец - той беше образът с детските характеристики на женен мъж). Може би повечето от Вас са очаквали от сериала просто да е забавен(ДА ЗАБАВЕН Е) Ама между другото е много поучителен, различен. Не съжалявам нито за секунда че го изгледах до край. Благодаря на хората, които са го превели и може би ако понякога се правят и по-обстойни резюмета към сериалите, няма да разчитаме, толкова много на чуждото мнение а на своите желания. Поздрави от мен. И струва си да изгледаш един такъв сериал.
  4. Към всички фенове на сериала - и аз съм за този сериал. Страхотен, красив,развлекателен, тъжен и едновременно смешен. Сериал събрал всички цветове от дъгата на чувствата , на съдбата, на живота. На всички онези , които не са го започнали още - еми, почвайте още от сега! Защото без подобни сериали, няма как да си припомним, че на света има и добри хора, има и добри деца, сами деца ииииииии лоши неща. Без тези идеи ще потънем в житейската сивота. Затова благодаря и на всички Вас, които сте фенове и преводачи на корейски сериали. Шапка им свалям и на корейците, за това че ме очароваха и ме запалиха по сериалите. А аз бях от хората, които не гледах такива. За целият си живот до сега всичко ми се събираха два изгледани сериала. За последните три месеца - станаха 20. Е какво да напиша повече - просто не изпускайте шанса, да се почувствате по-добри, по-възвишени и одухотворени благодарение на този сериал, който все пак и не ви поставя във рамките на нищото, а ви оставя да направите сами избор.
×
×
  • Създай нов...