Jump to content

nectria

Потребители
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно nectria

  • Рожден ден 09/27/1980

Contact Methods

  • Уебсайт
    http://www.ivfpleven.com

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Плевен
  • Любими сериали
    Friends, ALF, One Tree Hill, Loving you a thousand times, Boys Before Flowers, CSI Las Vegas and ...
  • Любими филми
    Dirty Dancing, Pride and Prejudice, The air I breath, The Lord of the Rings - Trilogy

nectria's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Вече гласувах за нашето момиче, макар че видеото е с много лошо качество на звука, което малко разваля ефекта от хубавата песен от саундтрака към Хонг Гил Донг. Дайте и вие по едно рамо за нашето Ники! Хуайтинг Ники!
  2. Сега едно ?-че На вас защо ви е необходима покана, аз се регистрирах и свалих няколко дискографии, системата им ме пердупреди, че трябва определен коефициент от сийдване и скоро даже ми изпратиха благодарствено писмо, че съм сийдвала и коефициента значително ми се повишил.
  3. nectria

    Ji Sung (Чи Сонг)

    Ах Джи Сонг, напоследък изгледах няколко сериала с него. Очарована от играта му в "Swallow the sun" , а сега съм края на "Kim Soo Ro". Голям симпатяга си е просто. Най-странно ми изглеждаше в "Protect the boss" - все едно не беше той, но такава му беше ролята просто, а и визията му беше по-момчешка, не толкова мъжествена, както е в другите му сериали.
  4. Здравейте, може ли някой да ми каже от къде да си дръпна програмка, която да инсталирам, за да мога да пиша на Хангъл. Някъде из някоя от темите някой беше писал, но в момента не се сещам къде! Благодаря ви предварително!
  5. Мобилния телефон на г-н Бойко Павлов е 0885/ 286 406. Той най-точно може да каже дали и кога ще се провежда есенен курс по корейски, защото този който започна скоро ще продължи половин година, но нищо не пречи да има и други групи разбира се.
  6. Здравейте, току що говорих с г-н Бойко Павлов. Той ми каза, че вчера се е взело решение курса по Корейски език да се провежда всяка събота от тази (23-ти юни) от 14.00 часа, поне 1-те 2 съботи, след което ще започва сутрин. Курсът ще продължи 25 съботи подред, което прави половин година. Аз леко се разочаровах, защото няма как да присъствам, а ко изпускам от време на време накрая няма да мога да се справя, затова ви се моля, ако има желаещи за Пловдив, нека ми пишат лично съобщение. Там, ако се събере група, курсът ще бъде съботно-неделен и ще приключи за 2 месеца - т.е. наистина ще бъде интензивен.
  7. На мен страшно ми хареса. По принцип го изгледах едиснтвено заради Lee Soo Kyung, която много харесвам и съм изгледала повечето неща с нея, но този сериал наистина е по-различен. Много впечатляваща сцена беше тази, в която тя звъни на непознат телефон, за да си поплаче и така...се случват нещата - гледайте. Този сериал доказва, че наистина има съдба и може да намериш сродната си душа. Невероятен саундтрак, поне на мен доста ми хареса. Препоръчвам го с две ръце сериалчето.
  8. Голям симпатяга е. Като певец е невероятен, докато като актьор - не ме впечатли особено. Съвсем наскоро разбрах, че той е най-добрия приятел на Kim Hyun Joong - от документалното филмче на MBC за неговата солова кариера и успехите му в Япония. Хьон Джунг е може би нялколко месеца по-малък, но му говореше на хьонг и т.н. типично по корейски. http://www.vbox7.com/play:8596c3049c
  9. Хубаво, че някой вече ме е изпреварил, защото и аз говорих с г-н Бойко Павлов и на мен ми каза същото, но тъй като съм от по-далечко няма да мога да присъствам за вземане на решението, кога да се провежда курса. Предполагам, че ще кажете на следващия ден На мен принципно съботно-неделен ще е чудесно, но ако е през седмицата ще мога да го посещавам само август, защото след това започва многото работа до Коледа за жалост. П.С. Тъй като се интересувах за курс по Корейски и попитах на 2-те места в Пловдив (някъде по-нагоре в постовете ги има), където се провежда курс по Корейски, но от там ми казаха, че нямат сформирана група за корейски, а са им запълнени групите по Японски и Китайски (чак учудващо, че няма желаещи) и там ми казаха, че ако има ще струва 495 лв., така че предполагам, че софийският курс няма да е по-различен като цена. Извинявай, че не съм видяла поста ти за цената - 600 лв. ОК Поствам ви тук мейла, който ми изпратиха от Кеймбридж Център в Пловдив, ако има заинтересовани. Здравейте, Курсът по Корейски език е 80 учебни часа като представителството на организацията и залите за обучение са в град Пловдив.Системата, по която се работи e съобразена със съвременните постижения на методиката на чуждоезиковото обучение, така и на приложната лингвистика - психолингвистика, социолингвистика, съпоставително езикознание и анализ на грешките. Оценката на резултатите се извършва по шестобална или точкова индивидуализирана система чрез анализ и тестове.Преподавателите са високо квалифицирани, с богат опит и стаж в преподава нето на чужди езици, отличаващи се също с професионализъм, висок морал, точност и достоверност на предлаганата информация.Капацитет на нивото – около 1800 – 2000 думи, усвояват се уменията за водене разговор в различни направления и области.Групичките по корейски са около 4-5 човека и са съботно/неделни /защото в тях се записват курсисти от цялата страна / - от 10 до 14 часа се ходи и двата дни и обучението продължава 2 месеца,.Таксата за всеки курсист е 495 лева- ,с възможност за разсрочено плащане, като за записване в групичката се внася 20 лева епозит.След полагане на успешен заключителен тест се издава заверено легитимно удостоверение за завършено ниво,валидно както в България,така и в чужбина.Лицензирани сме към Министерството на образованието и към Националната агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет. Заповядайте на място ще останете много доволни от начина на преподаване и качеството на обучение. Офисът ни се намира на бул.Цар Борис Трети Обединител 132А.Заставате на спирката от страна на Пловдивския университет,тръгвате в посока Тримонциум,масивната сграда на ъгъла,във втори вход,на първи партерен етаж. Ще си запиша Вашите координати и ще Ви информирам за датата на старта на лятната групичка.За повече информация тел.032 63 20 93,0895/62-24-75;Skype: cambridge.centre, Web site: http://www.cambridgebg.110mb.com Поздрави, Dessislava Ivanova OFFICE MANAGER CAMBRIDGE
  10. Не е лошичко, или поне така ми звучи, особено това с морската част 磯谷 Isoya (seashore valley) 三千代 Michiyo (three thousand generations)
  11. за да не остана по-назад, ето ме и мен http://www.facebook.com/#!/miglena.georgieva.503
  12. Най-много бих се радвала на някое от 3-те "B"-та: B2st, Big Bang или Bi rain, но гласувах и за още няколко други разбира се но в крайна сметка няма значение кой ще дойде - важното е да стане шоу
  13. Изключително интересно ми беше да прочета за вашите невероятни преживявания в Токио. Страхотни снимки сте направили и както повечето във форума и аз благородно ви завиждам за начинанието. С вас успяхме да усетим наистина малко от "Източния дух"
  14. nectria

    Sistar

    Напоследък и аз все си я слушам "Alone", но тя си е готина и мацките заслужават всички победи, които имат напоследък на всички тези музикални сцени!
  15. Невероятен сериал, интересна идея, малко неочакван край, но това е един от 2-та сериала на 2011 (другият е "Scent of a woman"), които сериозно ме накараха да се замисля за живота и за хората, които наричаме "приятели". Актьорите бяха много добри, особено Jung Il Woo, на който му подхождат такива забавни персонажи. Препоръчвам го, заслужава си отеделеното време
×
×
  • Създай нов...