Jump to content

SheDevil

Потребители
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от SheDevil

  1. SheDevil

    twitter ~

    и аз тук: http://twitter.com/#!/SheDevilbg
  2. Благодаря на ilian1 за кредита! Пускам филма пак с редакцията! Само на мен ли "лошия" генерал ми прилича на Христо Мутафчиев?
  3. За всички фенове на ТОР Това са първите субове които правя, така че моля да бъдете снизходителни... Може и да има тук-там някоя грешчица. Първоначално реших да направя превода заради майка ми, която също е фен на корейското кино, но после реших че не е лошо и да го споделя с тези които имат желание и с нетърпение са чакали този филм. Филма е с DVD Rip качество. Има леки смушения към края и мисля че съвсем малка част от филма липсва /около няколко секунди/. Аз си поплаках и се посмях.. Филма вълнува с доста драматични сцени и впечатляващи ефекти. За играта на ТОР няма да говоря, вижте и преценети сами.
  4. И мен ме радва като певец, много ми харесва I`m coming и ремикса на Bad boy... за Rainism се знае - тази песен е страхотна, пък танца още повече . Гласът ми наистина е много специфичен и приятен за ухото.
  5. Аз също смятам че е изключително талантлив и наистина заслужава любовта и уважението на феновете си. Да не споменавам и колко стилен е - поне по мое мнение
  6. Здравейте! От известно време чета с интерес всичко което публикувате на този страхотен сайт и с интерес следя тази тема. Винаги съм харесвала Азия, и особено Корея. Изключително интересни са ми постовете на svetlan4o, така да се каже, информация от първа ръка... Smile Намерих разни интересни неща които са свързани с темата за Корея и искам да ги споделя с вас: Ето линк към една много интересна статия за Южна Корея на Аврам Агов която поне за мен беше изключително забавно четиво: http://www.mediatimesreview.com/december04/AvramAgov-Korea.php и още една: http://kalenderov.gyuvetch.bg/news/0003/seoul.htm ... а относно държанието на корейците с чужденци, гладах много забавно клипче на урок по английски на групата "Super Junior" в YouTube. Там учителят им обеснява как да се държат с непознати чужденци, доста се посмях на произношението им, но и на старанието им. Клипа показва как се държат младите хора по между си в Корея, и как да се запознаят или общуват с непознати хора от друга култура. http://www.youtube.com/watch?v=UYICBbIHTIM&feature=related
×
×
  • Създай нов...