Jump to content

MoVeR

Потребители
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно MoVeR

  • Рожден ден 02/11/1979

Profile Information

  • Пол
    Male
  • Местожителство
    Пловдив

MoVeR's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Хаха благодаря :)))

  2. Благодаря, Джуджи, да ти се връща тъпкано! :)

  3. 피할수 없다면 즐겨라! :)

  4. Честит рожден ден, пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов и сбъднати мечти :)

  5. Честит рожден ден, пожелавам ти да си жив и здрав, много щастие, късмет и любов и да ти е по-малко натоварено в работата :)))))

  6. Честит рожден ден!!!

  7. Скоро го изгледах и мога да кажа, че е един от най-добрите за тази година. Като се сетя за него, в главата ми нахлуват спомените за топлите парещи питки. Определено си струва да се преведе. Успех!
  8. 오랜간만이에요 (оренганманиейо)
  9. Много забавен сериал. Имах удоволствието да го гледам и въобще не съжалявам На Рейни много й отива да е лоша
  10. Тази вечер изгледах 23 епизод във ViiKii. Наистина, сериалът е най-забавният, който съм гледал Smile Следя го още от самото начало и не преставам да се забавлявам с постоянните комични ситуации между двата рода Laughing В началото бяха доста различни и много се караха, но напоследък забелязвам, че започват все повече да се сплотяват. JI и HS са хубава двойка, JS и SJ също. Баткото, SJ, е голям пич. Страшни реакции вади Laughing Стискам му палци за JS! Рейтингът на сериала е добър и има изгледи още дълго да ни радват с нови епизоди Cool
  11. Първоначално се подлъгах по заглавието, но после открих, че е мелодрама, а те не са ми много по вкуса Sad Все пак, изгледах от любопитство първата серия, после и втората и вече нямаше връщане назад Very Happy Много шантав сюжет се получи в крайна сметка. Обаче, играта на главната актриса нещо не ми допадна. Не съм сигурен дали си е такава или в този сериал изглежда така, т.к. не съм я гледал в други филми/сериали. Както и да е, тази седмица са последните серии и с нетърпение очаквам да видя, ще я бъде ли или не... Razz Аз го гледам във ViiKii, като дори съм превел всички серии на български. Там излизат преведени на английски език, броени часове след ефирното им излъчване Shocked За да се гледат на български, трябва да се регистрирате и да изберете български език.
  12. Явно сме доста мераклиите за корейски във В. Търново, но нямаме късмет. Поразпитах из университета, но открих курсове само за японски и китайски Crying or Very sad. Затова започнах сам да си набирам материали и уроци. Най се кефя на JB от http://www.busyatom.com/ Smile Скоро започна да систематизира видеоуроците си и добави малко граматика. От там се научих да чета и пиша на корейски на първична основа за 1-2 седмици Сега съм на словореда. Казват, че за да го научиш сносно ти трябват 7-8 г. Shocked Това е положението Smile 파이팅!
×
×
  • Създай нов...