Jump to content

sanny3

Потребители
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sanny3

  • Рожден ден 10/03/1962

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Бургас
  • Любими сериали
    На изток от рая
  • Любими филми
    I'm А Cyborg с Би Рейн

Contact Methods

  • Skype
    stanimira41

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

sanny3's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

10

Обществена Репутация

  1. sanny3

    Super Junior

    Прекрасно изпълнение! Благодаря! Отдавна не бях ги слушала и се надявам да можем да гледаме концерта им.
  2. Изгледах филма с удоволствие- носи много топлота , усмивки и скрита нежност. Двамата актьори играят хубаво и успяват да владеят интереса. Много ми е интересно дали наистина са толкова големи клюкари японците- това цялата болница- лекари, сестри, пациенти ги обсъждаха? Приятно филмче эа разтоварване!
  3. Не можаха да не използват клишето с ученето в чужбина и липсата на връзка между тях, ама простено да е! Всичко подсладено - накрая!
  4. Хареса ми този епизод. Lim Ju-Hwan прави невероятна игра, много въздействаща и различна от Ugly Alert. Аз все още съм толкова впечатлена от това колко добре той играе SJ. Добре нюансирана актьорска игра! Разбира се тази серия не е перфектна, има своите сюжетни дупки, случайности или неща, които са твърде удобни, но като цяло мисля, че я направиха добра .
  5. Филмът ми допадна.Историите ме забавляват и тези "просто по човешки леко разказани сгряващи истории"/ по думите на keva/ завладяват, а Нишикидо Рьо обичам да го гледам в различни превъплъщения- наистина е супер чаровен, ироничен и мил. Благодаря на екипа дал ни възможност да го гледаме преведен!
  6. Честит рожден ден,.easternspirit! Благодаря на хората, които са създали форума и сайта и ни дават възможността да се докоснем до Източния дух и красотата на изтока!
  7. Честит Рожден Ден на атрактивния ни сладур! Да е жив и здрав и все така очарователен!
  8. sanny3

    Love 911 (2012)

    Хубав филм - приятен, забавен, чаровни артисти. Химията както между главните актьори така и между второстепенните беше много добра, много ми хареса как играха. Допадна ми тази романтична комедия, без излишни драми и много свежест и смях! Благодаря!
  9. Гледам сериалчето с интерес. Героите ми харесват, малко преекспонират тъпото суетничене на инспектора и цупенето на глезената богаташка, но разсъжденията на иконома Кагеяма приличат на романите на Агата Кристи- и нейния герой- Поаро, завърта се историята на 360 гр. Много интересно, забавно и винаги ме кара да връщам моменти, за да разбера наистина ли така става. Благодаря на екипа, който ни даде възможност да се насладим на историите!
  10. sanny3

    F.T Island

    Бях гледала части от концерти,клипчета, но сега удоволствието е на max,а да гледам как Хонг Ги вилнее на сцената и се кефи прави удоволствието двойно. ПП-И да гледам как всички други също пеят,свирят и се раздават с все сърце! ...А тези кожи горките-
  11. И аз го следя с интерес,дори попрехвърлих до 22 епизод на англ.букви, но е мъка...А искрено се дразня от лошотията на Ин Джу и манипулациите и.Ястията са невероятни,непрекъснато ми се иска да се пробвам,но няма тези продукти.
  12. sanny3

    My Rainy Days (2009)

    Изгледах го с удоволствие. Хареса ми. Както винаги, любовта промени положително живота.
  13. Очаквах с нетърпение да се пусне тема за този филм. Изгледах го на един дъх, последните серии само на картинки -без английски превод /гледах го по време на излъчването/. Много добра игра на всички артисти и добра история за сплотеността на семейството. Историите и на четиримата братя и момичето бяха интересно пресъздадени. Уникална игра на майката със всичките и терзания. И аз смятам, че филма заслужава превод.И на мен Joo Won, Uee, Ryu Soo Young ми станаха големи любимци. Филмът си заслужава гледането, върви неусетно и интригуващо.
  14. Много обикновено и леко разказана история, по човешки трогателна и много стойностна.Чисто човешка,с обикновени герои, такива каквито можем да срещнем навсякъде. Страхотно се справи актьора. Великолепна игра.На лицето му бяха изписани толкова чувства, а и децата играха себе си все едно. Една история, която те докосва, добри диалози, образи, кратко и ясно. Много ми допадна този филм - подейства ми позитивно. Благодаря на екипа за субтитрите!
  15. Много красиво и емоционално филмче! На места като приказка.Така нежно докосва струните на душата,както Ха Нил струните на цигулката. Нереалното се изживява като реално.Посланието,което усетих и все още трудно приложимо в живота: Добротата и любовта ще спасят света! Хубаво филмче, благодаря за възможността да го гледам!
×
×
  • Създай нов...