Jump to content

plamcy

Потребители
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно plamcy

plamcy's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Този филм не разтърси из основи.....Толкова много плаках и искрено страдах заради съдбите на тези млади хора.....Нямам думи да опиша това, което почувствах!!!! Искам да изразя благодарността и уважението си към всички невероятни хора, които правя възможно това ние любителите на корейското кино да получим още една доза от дрогата си! Благодаря! Незнам дали тук е мястото, може бе не, но това може да се пусне във всяка една темаSmile)
  2. Страшноооооооооооооо се забавлявах!!!!!!!! Не съм се смяла така от много отдавна! Страхотна актьорска игра, ненатоварващ сцнарий и изключително симпатични лица! Честно казано дори и да не намирам Gong Yoo за особено привлекателен мъж, опредлено беше адски сладък Embarassed Направи ми впечатление и близоста, която имаше между Choi Han Kyul и Go Eun Chan, за разлика от всики сериали, които съм гледала до сега. Абе.....филмчето не трябва да се изпуска!
  3. В момента гледам именно този сериал... И мен малко ме изплаши броят на сериите, но все пак се реших. Все още съм в началото(20 епизод), определено ми харесва, но за разлика от други сериали като Iljimae например действието се развива малко бавно. Ще видим...искрено се надявам да успее да задържи интереса ми до край!
  4. Сериалът изключително много ми хареса смях се, плаках....абе беше си екстра!!! Wink А относно Ши Хо той бе този, на когото най-много съчувстах и симпатизирах, превърна се в любимия ми герой. Не смятам, че поведението му е било хаотично. Съгласна съм с мнението на zdrav4eto76, той наистина губи всичко. Ши Хо се превръща в никой, получава име, но губи семейството си, грижата, топлината!Той е винаги сам и чужд на всички...А относно желанието му да преуспе то се подхранва и от обидите и униженията на онзи малоумно паразитно гаднярче "брат" му!
  5. plamcy

    Представяне

    Пон Фев 15, 2010 12:53 am -------------------------------------------------------------------------------- Здравейте! Името ми е Пламена и съм на 21 години. Отне ми много време да се реша да се регистрирам, може би от страх, че аз тепърва откривам азиатското кино и въобще култура и не бих могла да бъда особено ценен събеседник. Но истината е, че за мен вие изиграхте особено важна роля тъй като по случайност попаднах на 4 Gods и след като живях и страдах със сериала ми беше нужен някой, който да ме насочи...и така намерих вашия сайт. В последствие избирах филми и сериали от предложените тук и честно казано най-накрая разбрах защо хората гледат филми Никога не съм обичала киното или телевизията, но сега нямам търпение денят ми да свърши и да изгледам в леглото няколко епизода от любимия сериал или някой стойностен филм. Не знам с какво бих могла да бъда полезна, тъй като основните ми занимания са твърде далечни от източната култура, но смятам че мога да науча много!
  6. Отдавна мисля да пиша в таи тема, но честно казано само при мисълта за Joo Jin Mo губя разсъдъка си! :roll: Мога да опиша този прекрасен актьор и очарователен мъж с една дума- НЕПОВТОРИМ!!!
  7. Speedy86, бих искала да те попитам смяташ ли за възможно самостоятелното изучаване на езика? Ясно е, че няма да бъде овладян перфектно, но ако може да се нарече любителски... Rolling Eyes Търсих курсове и школи, но до сега попадам само на такива за китайски.
×
×
  • Създай нов...