Jump to content

Bane

Потребители
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About Bane

 • Rank
  Глупаче
 1. Шинске Сато има ли нещо общо с Тоя Сато? Щото иначе горко му на филма. А и не че очаквам много де...
 2. Сега прочетох 13-и чап и ми се изясни, но както приключиха с предишния изобщо не се разбираше. Няма да е лошо да му направят аниме адаптация на това заглавие.
 3. Това хубаво, ама по пътя на коя логика Норман стигна до извода, че Рей мъти водата?
 4. Аз нещо не разбрах, как точно извъртя нещата така, че Рей излезе къртицата?
 5. Вчера проверявах. Все още нищо - само досегашното скапано качество.
 6. Съветът ми - гледайте анимето. Филмът е едно голямо отбиване на номера. Безразборно прескачане от сцена в сцена, изрязване на материал, ключови събития пропуснати, а други по-незначителни - акцентирани. Когато стигнаха до момента, Може би една трилогия щеше да има достатъчно време да разкаже историята много по-пълно и качествено, но само един филм си е кауза пердута. Три неща мога да похваля: като визия се бяха справили доста прилично - ефектите, макар да не ги имаше кой знае колко, бяха доста читави. Локациите и декорите също бяха добре пипнати. И имаше една много приятно заснета сцена, к
 7. Интересен 11-ти чаптър, но много бързо свърши. Едната къртица вече е ясна, остава да видим дали е единствена. Според мен обаче мама Изабел е наясно, че триото ще се пробва да я изкара наяве и се е подготвила затова. Според мен къртиците са две и са инструктирани различно - едната веднага да съобщава информацията, а другата да пасува, сякаш нищо не знае.
 8. хехе, подземните създания сигурно гледат вечерните емисии на новите или канала му в ютюб, щом им привлича вниманието с клипчета.
 9. Продължавам да съм на мнение, че руснаците, които следят шоуто, къртят покъщнината и се наливат с водка при всяка проява на женчото Виктор. Който е гледал филма The Man from U.N.C.L.E., нека си спомни сцената, където агентът на КГБ обясняваше за честта на руския архитект и как би реагирал в ситуация, която изисква да се прояви като истински руснак. Просто колкото и да е абсурдно, народопсихологията на руснака е доста като нашенската. Сигуренн съм, че в Русия яко плюят заглавието само по тази причина.
 10. И аз му бих дропа. Твърде голям миш-маш.
 11. Сюжетно става интригуващо, но чак след втория епизод. Първи стартира добре, но малоумните представи на автора за комедия почти съсипват доброто впечатление. За щастие нещата почнаха да си идват на местата в продължението. За момента това е - да не кажа единственото заглавие от сезона, което наистина може да си заслужи времето за гледане (тук не включвам Хайкю, защото е продължение). Другите две които стават - Юрито на леда и шафтското March comes in like a Lion, са по-скоро за отбиване на номера. В тази връзка може ли да измоля да пуснеш тема и за второто?
 12. Ами, на филмовия аниме хоризонт не се е пръквало нищо стойностно сигурно вече година, така че Your Name реално няма сериозна конкуренция. Даже през следващите няколко месеца не се очаква почти нищо, което реално да успее да го бутне от първото място, но това не значи, че филмът е неповторим. Просто е над средното ниво.
 13. Благодаря за темата! И аз изчетох наличния материал и съм доста доволен засега. Колко често излизат чаптърите? Впечатленията ми дотук: Добре изграден свят с ясно формулирани правила, убедително изграден антагонист в лицето на мама Изабел, достатъчно страховити и уродливи чудовища, които да стряскат децата, интересно главно трио от страна на протагонистите. Всичко досега ми харесва, дори артът не ми изглежда чак толкова отблъскващ. Нещо, което не ми се връзваше в началото: Видя ми се странно, че дори генийчетата приемаха правилото за прескачане на ниската метална ограда за чиста монет
×
×
 • Create New...