Jump to content

Donet

Екип Субтитри
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно Donet

Profile Information

  • Пол
    Female

Последни посетители

978 профилни разглеждания

Donet's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

12

Обществена Репутация

  1. Donet

    The Himalayas (2015)

    1269 сваляния

    Превод: Donet За версия: The Himalayas 2015 720p BluRay x264-WiKi
  2. Donet

    The Swordsman (2020)

    12486 сваляния

    Превод: Donet За версия: The.Swordsman.2020.WEBRip.1080p.x264.AAC
  3. Определено няма интерес. За съжаление, мина времето когато се гледаха исторически сериали.
  4. Как се преминава на следващо ниво от "глупаче" на.... например идиотче?
  5. Version (Complete)

    499 сваляния

    Превод: Donet За версия: Nokdu.Flower.E01-48.720p-NEXT
  6. Version (Complete)

    1480 сваляния

    Превод: Donet Версия: Bonus/Warrior Baek Dong Soo S01 HDTV H264 720p-HanSun.mp4
  7. Donet

    Cafe Seoul (2009)

    80 сваляния

    Превод: Donet
  8. Donet

    Battleship Island (2017)

    Version 720p.HDRip.H264.A

    1333 сваляния

    Превод: donet Форумна тема
  9. Version (Complete)

    1610 сваляния

    Превод и субтитри: Donet
  10. Много ми се иска някой да ми даде точна дефиниция за качествен превод. Всичко което съм изчела и чула по въпроса варира от разпни го до осанна. Едно разбрах, не е достатъчно да има просто превод на български. Превода е важна част от самия филм. По-бърз и по-качествен взаимно се изключват. Едното винаги е за сметка на другото. В състезанията за рейтингови сериали, със сигурност страда превода. Кой има нужда от това?
  11. Американците не могат да пресъздадат азиатската душевност и култура. Не бива и да се опитват. Не отричам американските сериали, но съм адски преднамерена към този. Дълго се чудих защо БОФ ме развълнува толкова много въпреки несъвършенствата и се досетих за онази сцена когато Джан Ди оставя чадъра над цигулката. Тези малки жестове понякога са толкова объркващо бъркат в душата ти, че не можеш дъх да си поемеш. Несъзнателно всички ще сравняват и убедена съм няма да е в полза на американците. Нужен им е шедьовър за да е иначе. Колкото до Ким Хьон Джунг, не съм специалист за да анализирам актьорските му способности но за мен направи невероятен образ. Играеше с поглед и с движения, и аз му повярвах.
  12. Не става дума за можене и възможности а аз различни култури и натюрели. Има някаква логика в това, че пренаситените от американската арогантност и цинизъм се преориентират към азиатското кино. Но нека да не спорим за нероден Петко, и да изчакаме американската версия Колкото до опита, нямат никакъв.Това ще им е първия "опит за летене" по пресъздаване на манга.
  13. За любителите на BOF американците готвят изненада. Не е точно тук мястото на коментара но ако Наследниците е алтернатива на момчетата, американския сериал ще следва точно мангата. За повечето от вас това едва ли е новина, но ми се стори толкова забавно, че поисках да го споделя. Актьорите избрани за ролята на момчетата са убийствено различни и по американски "лъскави". За ролята на Зоуи (Джан Ди) която е танцьорка няма избрана актриса.Ще бъде забавно, смешно ще бъде, още повече, че пред себе си имат 3 сериала и ако броим и Наследниците, цели 4 за сравнение. Снимките започват на 21 октомври. Пригответе се за якото плюене, та това е любимия сериал на няколко поколения любители на азиатските сериали
  14. Разбиващ коментар.Сценариста и режисьора следва да се обесят Аз съм непретенциозна...филма ми харесва.
×
×
  • Създай нов...