Jump to content

Donet

Екип Субтитри
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 тофу

1 Follower

About Donet

 • Rank
  Глупаче

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

605 profile views
 1. Version (Complete)

  189 downloads

  Превод: Donet Версия: Bonus/Warrior Baek Dong Soo S01 HDTV H264 720p-HanSun.mp4
 2. 70 downloads

  Превод: Donet
 3. Version 720p.HDRip.H264.A

  1,181 downloads

  Превод: donet Форумна тема
 4. Version (Complete)

  1,221 downloads

  Превод и субтитри: Donet
 5. Много ми се иска някой да ми даде точна дефиниция за качествен превод. Всичко което съм изчела и чула по въпроса варира от разпни го до осанна. Едно разбрах, не е достатъчно да има просто превод на български. Превода е важна част от самия филм. По-бърз и по-качествен взаимно се изключват. Едното винаги е за сметка на другото. В състезанията за рейтингови сериали, със сигурност страда превода. Кой има нужда от това?
 6. Американците не могат да пресъздадат азиатската душевност и култура. Не бива и да се опитват. Не отричам американските сериали, но съм адски преднамерена към този. Дълго се чудих защо БОФ ме развълнува толкова много въпреки несъвършенствата и се досетих за онази сцена когато Джан Ди оставя чадъра над цигулката. Тези малки жестове понякога са толкова объркващо бъркат в душата ти, че не можеш дъх да си поемеш. Несъзнателно всички ще сравняват и убедена съм няма да е в полза на американците. Нужен им е шедьовър за да е иначе. Колкото до Ким Хьон Джунг, не съм специалист за да анализирам актьорските му способности но за мен направи невероятен образ. Играеше с поглед и с движения, и аз му повярвах.
 7. Не става дума за можене и възможности а аз различни култури и натюрели. Има някаква логика в това, че пренаситените от американската арогантност и цинизъм се преориентират към азиатското кино. Но нека да не спорим за нероден Петко, и да изчакаме американската версия Колкото до опита, нямат никакъв.Това ще им е първия "опит за летене" по пресъздаване на манга.
 8. За любителите на BOF американците готвят изненада. Не е точно тук мястото на коментара но ако Наследниците е алтернатива на момчетата, американския сериал ще следва точно мангата. За повечето от вас това едва ли е новина, но ми се стори толкова забавно, че поисках да го споделя. Актьорите избрани за ролята на момчетата са убийствено различни и по американски "лъскави". За ролята на Зоуи (Джан Ди) която е танцьорка няма избрана актриса.Ще бъде забавно, смешно ще бъде, още повече, че пред себе си имат 3 сериала и ако броим и Наследниците, цели 4 за сравнение. Снимките започват на 21 октомври. Пригответе се за якото плюене, та това е любимия сериал на няколко поколения любители на азиатските сериали
 9. Разбиващ коментар.Сценариста и режисьора следва да се обесят Аз съм непретенциозна...филма ми харесва.
 10. И без Ерика Тода филма не е лош.Субтитри на български ето тук:Български субтитри
 11. Това което те убива,те прави мъртъв:)

 12. http://www.easternspirit.org/page.php?36 Това е началото на обединението на трите кралства. Сценариста е решил,че ролята на крал Уиджа е важна до този момент, като катализатор на събитията. Кебек наистина е убил семейството си, макар мотива за това във филма да не е много ясен, но за мен е като препратка към трагичния край на войната за Пекче. Всъщност за края на Пекче изобщо. В този смисъл края на филма си е съвсем на място. Историята за генерал Кебек и Пекче свършва, но започва историята за обединението на трите кралства. Какъв друг край да има?
 13. Сериала си е супер. По дефолт корейските сериал са с обща дефиниция. И въпреки това има магия която привлича. В този сериал магията е в символиката, в перфектната игра на актьорите, мащабите на някои от сцените. Заради това съм готова да простя дефиницията ''корейски исторически сериал''. Това е моето скромно мнение на лаик. Колкото до другото... ако съм провокирала чувството ти за хумор значи всичко е ок.
 14. Сценаристите са си оставили вероятно врата за нова интрига
 15. А от къде теглите филма?
×
×
 • Create New...