Jump to content

didkapan

Потребители
 • Posts

  383
 • Joined

 • Last visited

About didkapan

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Varna

Recent Profile Visitors

5,342 profile views

didkapan's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

11

Reputation

 1. Изложба във Варна - Южна Корея от български художнички. Тук
 2. Ееееее то пък сякаш не е обществена тайна нашата гордост. Еййй рече и го стори. Бравос! Да са живи и здрави, и чакаме да видим наследници... Спиди, нищо не съм гледала, направо срам и позор... Макар това за призрака го гледах мисля. Оххх като дете в магазин за бонбони съм... Чудя се къде да чета по напред... tikitoliq, благодаря за предложението. Ще го погледна, макар Ерик винаги да ми е приличал на корейски ром, играе много добре.
 3. Здравейте, отдавна не съм се появявала и от доста време не следя как е на азиатския фронт. Виждам познати имена и никове. Разбрах за сватби и невести от далечния изток. Честито на младоженеца ако чете! Та на въпроса... Гледа ми се нещо за непоправими романтици - като мен хихихиххихи. Препоръчайте ми някакъв сериал от 2015 и 2016 година, няма значение корейски, японски, тайвански, китайски... само без Bromance - вчера го приключих. Благодаря! П.С.: Имам чувството, че съм се завърнала у дома след дълго отсъствие!
 4. Я вижте какво има публикувано от МВС преди 3 дни:
 5. Аз съм си вземала от магазина им в Мол-Варна и наистина нямаше толкова червен пипер.
 6. Сериала сега го започвам и не мога да дам все още мнение, но не мога да подмина да си кажа мнението за заглавието. Всъщност го започнах заради добрите отзиви, а го подминавах, защото си мислех, че е някаква пародия. Извинете, но не ми се връзва по никакъв начин съществуването на мускетари в Чосон. Създаването и съществуването на мускетарите е било по абсолютно същото време на управлението на Сохьон и едва ли в далекоизточната страна са знаели кои са мускетарите. Всъщност може и заради това да са избрали това заглавие, но ако бяха писали "Тримата войни на краля" или нещо подобно, щеше да е много по-добре. Представете си например бълг. исторически сериал "Черните нинджи на цар Симеон".
 7. Демоне ами каква роля направи в Ловците на роби, ами в Robbers... Актьорът е много добър и ми харесва, но както каза Спиди тук образът му беше нелеп.
 8. Сериалчето - разтоварващо и сладко, но с нищо незапомнящ се. Идеален за отмора след тежък ден, но нищо повече. Нещото, което не ми хареса е "Защо по дяволите Чанг Хьок е приел тази роля?!?!?!?!?..." Не знам каква е тази тенденция, която е хванала продуценти, мениджъри и прочие, но... нямам думи. Добре, искат да покажат актьора в друго амплоа... в комедийно-романтична роля... ами да му изберат сюжет, който да му прилича на нивото. Да му изберат сериал със някаква дълбочина и повече смисъл. За мен сюжета беше толкова евтин, че дори принизи Чанг Хьок. Нещо подобно се случи и с Джи Соп миналата година с "The master's sun". За прическата му пък до 12-ти епизод... по скоро ми приличаше на един японски актьор от "Hanazakari no Kimitachi e", имаше един с подобна прическа беше лидер на едно от ученическите сдружения мисля и приличаше повечена клоун (гледах го преди 4-5 години не се сещам добре) За мен този сериал, както и другия с Джи Соп, е все едно тенор да пее чалга - величието на артиста няма да извиси самата музика, по-скоро обратното. Кой разбрал - разбрал!
 9. Оооо откакто открих, че в магазини "Берьозка" продават кимчи изобщо не съм се пробвала да правя.
 10. Ама чакайте малко, какви проекти? Това е една голяма реклама, вярно малко по-различна, но реклама на "Line". Комапанията се е изръсила със солиден капитал, за да участва звезда и тегленията им сигурна са избухнали след излъчването. Минчо си е уредил лятната почивка.
 11. Освен това, може да направиш направо договорка с продавача какво и колко да ти напише. Това си е публична тайна.
 12. Статията има и линкове. Да, от 2012 година е, но закона се прилага и няма изменение, поне засега, за сумите.
 13. Ок, т.к. от известно време пазарувам от един китайски сайт и т.к. интересът към далекоизточната мода не е малък ще споделя малко инфо. Предполагам няма да се счете като реклама, защото аз специално нямам никаква полза от това. Пазараувам от тук - разнообразието на артикулите е много голямо, както и качеството. На един и същи модел може да има 20 варианта на различни производители, цените на същите също варират. Освен стандартните неща могат да се намерят и доста интересни... Например, напишете името на коя да е по-известна корейска драма или поп група и гледайте какво става... братята китайци не спят. Подробности за пазаруването може да ме питате на лични, за да не натоварвам излишно темата. Има дори дрехи от азиатски костюмни драми (т.н. исторически) - ето тук например Продължавам с малко инфо относно самото пазаруване... Където пише free shipping, заплащате цената само на артикула. В Бг се плаща ДДС за продукти над 30 лв и се обмитяват над 150 евро. Дори да направите поръчка над 30 лв, ако не е от един производител няма да има проблем, защото всеки производител (магазин) си изпращата нещата отделно, т.е. ако е под 20 долара на производител - няма проблем.
×
×
 • Create New...