Jump to content

kapris

Потребители
  • Мнения

    177
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от kapris

  1. Напоследък гледам да са повече криминални и побеснявам от подкупните шефове на полицията, прокурори и адвокати, които всячески помагат на престъпниците.И тъпите, както ги представят ченгета,които винаги са една крачка след престъпниците и така до последната серия, когато вземат та си свършат работата.  :mellow:

  2. А който гледа напоследък корейски сериали, случайно да е забелязал дразнещия нов прийом - да връщат и повтарят кадъра? Вярно, не е по 3 пъти, от три различни гледни точки, както при целувките, но пак е дразнещо.

  3. Пощата ми се препълни със съобщения :slap: .Като чета, някой яко се е зомбирал на тема корейци. Аз затова напоследък гледам повече филми ,криминални и такива сериали.Те показват доста повече от всеки сладникав сериал, колко са се "американизирали"  корейците .

  4. Изгледах първата серия, на Lee Joon много му подхождат такива роли, направо все едно за него са писани, какъв психарски поглед вади. На набедения за убиец от 100 км му личи,че не може да е той.И това връзване защо никой не го взима предвид?Тигъра знае,че е сгрешил и май прави опити да се прикрие или да натопи сина.Само за това се върна.Не видях ,кой ровеше из доказателствата, май ще изчезнат?Лекарката май е детето свидетел?

  5. В Струните на сърцето, още в началото на първи епизод куфара на  ГГ излезе на лентата без колелце, после имаше колело, после пак падна при слизането от бордюра. И в още два три се виждаха микрофоните на звукооператорите.Скоро гледах един японски и там имаше нещо такова с дневници и се чудих как  се оказва дневника на две места.В Човека от звездите, като отвлякоха от болницата ГГ, телефона и остана на леглото, после се оказа в колата до нея!

  6. Ох, слава Богу, не съм единствената,която не харесва  Kim Hyun Joong, но си траех, нали е всеобщ любимец. Сега с късата коса пък съвсем погрознял ми се вижда. Не знам защо, но съм го кръстила "мърдата" и много му отива.

  7.      И аз от драмичките бях останала с чувството,че са много свити и срамежливи, но след доста филми разбрах,че могат да бъдат и доста разкрепостени.

       

       Все още не мога да приема,че например заминаващите някъде, стоят и се гледат с изпращачите и дори родителите не прегръщат и не целуват децата си, а само ги потупват по гърба и им махат с ръка. А и при такава раждаемост и толкова много самотни майки и деца за осиновяване, не мисля,че са от най-срамежливите. За някои неща съм съгласна,че все още спазват строгия морал, но за това,че  щом не си омъжена, не може да си бременна или да си гледаш сама детето и всички да ги отхвърлят и говорят зад гърбовете им, не мога да го приема.Какво толкова страшно е станало,че една самотна майка иска да гледа детето си сама? Нито уговорените бракове,заради обществено положение и пари мога да приема.

  8. Ох, тъкмо разглеждах темите и се чудех, къде да питам в Корея има ли солариуми и дали ги ползват?Или там изобщо не вървят?Досега реклама на солариум не съм видяла. Но ми се струва,че да си бял там е мания, както тук да си със силен летен тен дори и през зимата.

  9. И да има мнооого тайни!Те живеят, дишат и се хранят с тайни. Пример: Майката на момчето казва на момичето,че не я иска за снаха и вместо момичето да каже на момчето,честното момиче започва да лъже и маже, но истината не казва. Или мълчи ли мълчи, с години и в един момент изневиделица изтърсва скритата истина.

     

    Добавям : Жените все не разбират ,че са бременни и се оплакват от лошо храносмилане.

     

    Любимото ми е героите да тръбят наляво и надясно, колко са честни и как никога не лъжат и в същото време да лъжат на поразия! :rolleyes:

     

    А, аз съм го писала вече , но нищо, то се повтаря във всеки филм.

  10. Вбесявам се на криенето на тайните и проблемите.Крият неща,които не са за криене, нито пък има някакъв смисъл и полза, но нали трябва да ги изкарат страдащи.Ако си кажат, може пък да им помогнат и вече няма да могат да страдат.

×
×
  • Създай нов...