Jump to content

locotribal

Потребители
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно locotribal

locotribal's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Не можах да открия субтитрите в сайта. Може ли някой да помогне?
  2. Много забавно сериалче, стана ми от любимите.Свалих го заради главния актьор, който в тази си роля направо ме разби, страхотен образ. Главната в началото наистина е дразнеща, но после ми стана симпатична.
  3. Здравей! Може ли да те помоля д акачиш някъде или да ми изпратиш субтитрите за Loving You a Thousand Times, защото никъде по нашите тракери няма сийд и съм свалила сериала от asiatorrents, но няма как да го гледам. Благодаря предварително.

  4. Страхотна тема! Намерих я късно вечерта и я изчетох на другия ден. Абонирах се за темата и се надявам отново да почнете да споделяте по-активно. Единствената ми представа за Южна Корея беше от филмите и сериалите, в следствие на което добих малко захаросана представа за стилът на живеене на корейците, казвам малко, защото при мен го няма ахването и захласа. Нещата, които споделихте ми помогнаха да добия по-реална представа за страната и ме накараха да искам още по-силно да отида там и да опитам от всичко, дори и от тези гадни манджички, които за мен са пълни с цвят.
  5. Eastern Spirit е едно отнай-страхотните неща, които съм откривала в интернет! Само като гледам колко много информация и полезни неща има в този сайт, направо ме хваща яд, че няма да мога да изгледам, прочета и науча всичко. От скоро гледам азиатско кино, в частност най ми допада корейското, и просто се чувствам като някой откривател, който навлиза и навлиза в все повече непознати територии на нещо ново- култура, изкуство, музика, та даже различната духовност и чувства, които носят азиатците. Наистина, това е нещо изключително. От както се потипих в това, вече ми е толкова безинетересно и безвкусно американското кино, че дори и новите и касови заглавия са ми тягостни и трудни за гледане. От доста време се чудя защо все още няма български торент тракер за азиатско кино?! Какво мислите по въпроса. Аз нямам много познания в правенето на сайтове, но мисля, че ако се съберат няколко души, биха се справили с това прекрасно начинание.
×
×
  • Създай нов...