Jump to content

LEXXA

Потребители
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно LEXXA

LEXXA's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Гледах първия епизод и страшно много ми хареса! Актьорският състав е перфектен, сценарият и диалозите също, да не говорим за саундтрака, който е просто убийствен и допринася за цялостната атмосфера. Очаквам с нетърпение следващите епизоди. P.S: Ohno Satoshi с очила е допълнителен бонус за мен. Новият му имидж ми допада много
  2. Попаднах на едно много сладурско фен-видео и реших да го споделя TWINSHINKI <3
  3. Preview на новия японски сингъл на TVXQ - "Winter Rose": http://toho-jp.net/discography/index.html
  4. Да споделя една добра новина: TONE оглавява тайванска музикална класация с 240 000 копия. http://www.allkpop.com/2011/10/tvxqs-tone-tops-taiwanese-album-charts Интересно дали това са само продажбите на албума в Тайван или става въпрос за тези в Япония.
  5. Под " продажби" сигурно имаш предвид непотвърдените от никоя класация (GAON или Hanteo) 350 000 копия. Тази година наградите ще вземат най-вероятно SuJu, защото техните продажби са най-високи, следвани от TVXQ. Но ще видим. Все пак освен продажбите влияние оказват онлайн гласуването и решението на журито.
  6. Слушам албума вече втори ден без спиране. Страшно съм доволна от работата, която са свършили момчетата. От новите песни, включени в албума, любими са ми Back to tomorrow, Duet, Telephone, I think you know и дългата балада. При положение, че обикновено не си падам по балади, това си е цяло постижение. Радвам се, че са презаписали Somebody to love. Това е идеално за такива като мен, които не са очаровани от TVXQ5 и предпочитат да чуват само гласовете на Yunho и Changmin (а тези като мен май са доста, защото песента е под номер едно в Mu-mo). Ако презапишат и Rising Sun ще съм предоволна. Weep също е много красива песен, а текстът направо те разтапя. Единствено Thank you my girl малко ме озадачава. Звучи ми като комбинация от две песни. Извод: албумът е супер!
  7. Много тъпо, че СМ са сменили звука на B.U.T със студио-записа. На живо песента звучи 100 пъти по-добре, а и с истеричните крясъци на публиката е по-весело. Иска ми се 28 да идва по-бързо, че да чуя албума. Искам да чуя Thank you my girl, Back to tomorrow, I think you know и Duet, защото тийзърите не са ми достатъчни
  8. GACKT - Returner Това ми беше най-първата азиатска песен, която чух. Тя ме запали по японската музика, а след това започнах да се интересувам и от к-поп.
  9. Малко информация за A-Nation 2011. TVXQ имаха честта да бъдат последните изпълнители на концертите в Токио на 27 и 28 август и с това да закрият тазгодишното турне на AVEX! Това е било голяма изненада за всички, тъй като последните 8 години Аюми Хамасаки е била финалния изпълнител. Браво на момчетата за невероятното постижение! Браво и на Bigeast, които превърнаха стадиона в червен океан и не престанаха да показват подкрепата си за Yunho и Changmin. За по-подробна информация може да посетите този сайт: http://continuetvxq.com/2011/08/29/tohoshinkis-avex-a-nation-ending-shocks-fans/
  10. Много чаровна усмивка има този човек! Devil Beside You беше първата драма, която гледах с него. Като го видях как се ухили дяволито, когато Рейни му подаде писмото, направо се залепих за екрана и изгледах сериала за нула време.
  11. LEXXA

    Girl's Day

    Момичетата са много сладки, особено Min Ah. Нея за първи път я видях в Strong Heart с Yunho и Max. Сладураната е луда фенка на Yunho и направо се спуках от смях, когато искаше да го нарече Оппа и когато танцуваха заедно
  12. Preview към новата песен на TVXQ - "Back to tomorrow" My link
  13. Kiss & Cry Ep. 11 http://www.youtube.com/watch?v=rkJhJiSneAQ
  14. Главната героиня от "Take care of Young Lady". Иска ми се да знам какво е да си имаш личен прислужник.
  15. От азиатските - "First King's four Gods". От американските - "Хаус", "От местопрестъплението - Лас Вегас", "Star Trek - TNG". Напоследък взех да гледам и "Midsomer Murders".
×
×
  • Създай нов...